• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

herkese günaydınn, hayırlı cumalar.

ozench, maşallah çok tatlı duruyor göbüşün :nazar:

turkuaz günaydın naptın yedin mi ya ? :D

bugnü gelir demişti arkim bakacaz...:)))
ama geçti onu aşermem.....:9::9:
kız ozench maşallah bi göbişin var oda olcak ama başka bir yerde bi fazlalık görünmüyor göz edecez seni.......:nazar::nazar::nazar:
siz birde benimkini görün koskocaman oldu birden.......

günaydınlarr herkesee, :66:
ozench göbikine maşallah:nazar: benimki yayvan bi göbik seninki sivrilmiş, göğüslerimde büyüdü ama benim:27:

mrb arkadaşlar hayırlı cumalar

canlar yaa bende bi öksürük başladı böyle gıcık gıcık içerden gelmiyor ama sıkda değil 2 gündür felan var gitsemmiki doktora :26::26:

öksürüğe iyi gelen bitki çayları varmı bildiğiniz

bende de gripten ötürü boğazdan gelen gıcık bir öksürük var geçmiyor bir türlü geçer inş....
ama bitki çayları içme sakıncalı...ıhlamurla bal karıştır iç iyi gelir....inş....

mrb arkadaşlar hayırlı cumalar

canlar yaa bende bi öksürük başladı böyle gıcık gıcık içerden gelmiyor ama sıkda değil 2 gündür felan var gitsemmiki doktora :26::26:

öksürüğe iyi gelen bitki çayları varmı bildiğiniz

merhaba arkadaşım.be oğluma öksürüğünde hem bal veririm hemde bir ada çayı kynatıp gargara yaptırırım canım iyi gelir tavsiye ederim.:61:

bugnü gelir demişti arkim bakacaz...:)))
ama geçti onu aşermem.....:9::9:
kız ozench maşallah bi göbişin var oda olcak ama başka bir yerde bi fazlalık görünmüyor göz edecez seni.......:nazar::nazar::nazar:
siz birde benimkini görün koskocaman oldu birden.......

benim göbişte kocaman yaaa
slm kızlar bu arada herkese hayırlı bayramlar

bende de gripten ötürü boğazdan gelen gıcık bir öksürük var geçmiyor bir türlü geçer inş....
ama bitki çayları içme sakıncalı...ıhlamurla bal karıştır iç iyi gelir....inş....

grip değilimde cnm aynen böyle afedersinz balgam varmış gibi gıcık bi öksürük doktora gitmek gerekmi acaba bi arkadaşın 7 aylıkken felan öksürüğü olmuştu beline felan vuruyomuş ağrısı öksürdüğünde

sonra doktora gitti hiç bişey bulamadılar...

ilaçda kullanmak istemiyorum o yüzden bitki çaylarını sordum ayrıca bitki çayı içebiliyoruz cnm ama sadece bir bardak 2. bardak ilaç etkisi yapıyormuş...

özellikle sinameki...adaçayı gibi etkili olanlar sakıncalı diye duydum

Son düzenleme:
grip değilimde cnm aynen böyle afedersinz balgam varmış gibi gıcık bi öksürük doktora gitmek gerekmi acaba bi arkadaşın 7 aylıkken felan öksürüğü olmuştu beline felan vuruyomuş ağrısı öksürdüğünde

sonra doktora gitti hiç bişey bulamadılar...

ilaçda kullanmak istemiyorum o yüzden bitki çaylarını sordum ayrıca bitki çayı içebiliyoruz cnm ama sadece bir bardak 2. bardak ilaç etkisi yapıyormuş...

özellikle sinameki...adaçayı gibi etkili olanlar sakıncalı diye duydum

canım ben gitmiştim doktora hamile olduğum için hap vermişti bana doktorumda onaylamıştı onu kullandım 2 ay önce antibiyotik vermemişti kan tahlili yaptırdı temiz çıkmıştı

Selam kızlar :3::3:

Seyyahcım, ıhlamur içebilirsin (sakıncası olmayan bitkilerden ıhlamur) boğazını yumuşatır.. Geçmiş olsun..

Selam kızlar :3::3:

Seyyahcım, ıhlamur içebilirsin (sakıncası olmayan bitkilerden ıhlamur) boğazını yumuşatır.. Geçmiş olsun..

şimdi içtim cnm limonlu ballı inş ii gelir günde bi kaç kez içmenin zararı olmaz herhalde değilmi cnm ıhlamrun

canım ben gitmiştim doktora hamile olduğum için hap vermişti bana doktorumda onaylamıştı onu kullandım 2 ay önce antibiyotik vermemişti kan tahlili yaptırdı temiz çıkmıştı

bi kaç gün daha bekleyimde artarsa gidiyim olmassa yaa:97:

bi kaç gün daha bekleyimde artarsa gidiyim olmassa yaa:97:

valla canım hepimizde aynı olacak die bir kaide yok da, 1 ay boyunca öksürdüm aman kıştandır soğuktandır doktor kahrı çekemem dedim gitmedim öksürük iyice şiddetlendi ve sonunda astım çıktı. ciğerlerimde de tutulma varmış. basit bir gıcık biraz üşütme de olabilir tabi ama bazı şeyler gerçekten ihmale gelmiyor. eğer geçmezse mutlaka git derim ben.

Kızlar benim göbikim bu alemde:49:

$Adsız.webp

valla canım hepimizde aynı olacak die bir kaide yok da, 1 ay boyunca öksürdüm aman kıştandır soğuktandır doktor kahrı çekemem dedim gitmedim öksürük iyice şiddetlendi ve sonunda astım çıktı. ciğerlerimde de tutulma varmış. basit bir gıcık biraz üşütme de olabilir tabi ama bazı şeyler gerçekten ihmale gelmiyor. eğer geçmezse mutlaka git derim ben.

yaa benm böyle içten değil işte boğazda yani de giderim tabi kontrolm var zaten doktora da sorarım saolun kızlar

Back
X