• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar selaaaaaaam:3:nasılsınız bakalım bgn şu ponponlu iplerden aldım battaniye için ama brz zor geldi bana yapamıcammı aceep yahuuu:44:

buda göbek mi? :90::90::90:

Göbek işde:63:

Bu da göbik mi canım :33:
Benim hamile değilken böyleydi :86::86:

:63::63::63::63:

aynen pur ya hamile değilken mor güller solda sıfırlardım... maşallah maşalah diyelim :nazar: böyle minik göbüşlere bayılırım ben:38:

ya kızlar az da olsa göbişim çıktı işteee:76::76::76:

Maşallah maşallah :nazar:

Tek dezavantajı toplu taşıma araçlarında yer vermeyecekler :60::60:

Evet herkes belli bile olmuyor diyo zaten:63:

morgüller maşallah :nazar: zayıf olmanın avantajı varla yok arası bişi

Teşekkür ederim canım :70:

kızlar selaaaaaaam:3:nasılsınız bakalım bgn şu ponponlu iplerden aldım battaniye için ama brz zor geldi bana yapamıcammı aceep yahuuu:44:

Düz renk mi renkli mi.. Ben bulamadım güzel ip ya..
Gem de ilk başta zorlanmıştı sonrada çözdü olayı :9: İki ponponun arasındaki ipi ilmek olarak atıyormuşsun, mesele ilkmek atmaktaymış falan filan :86:

herkese günaydınn, hayırlı cumalar.

ozench, maşallah çok tatlı duruyor göbüşün :nazar:

bugnü gelir demişti arkim bakacaz...:)))
ama geçti onu aşermem.....:9::9:
kız ozench maşallah bi göbişin var oda olcak ama başka bir yerde bi fazlalık görünmüyor göz edecez seni.......:nazar::nazar::nazar:
siz birde benimkini görün koskocaman oldu birden.......

günaydınlarr herkesee, :66:
ozench göbikine maşallah:nazar: benimki yayvan bi göbik seninki sivrilmiş, göğüslerimde büyüdü ama benim:27:

tesekkurler kislar simdilik 1-2 kilo aldim oda gobige gitti herhalde insallah bole devam ederim

Gem de ilk başta zorlanmıştı sonrada çözdü olayı :9: İki ponponun arasındaki ipi ilmek olarak atıyormuşsun, mesele ilkmek atmaktaymış falan filan :86:
ewet cnm beyaz aldım baalım çözezem işlhh...

özench minnak göbişün çok tatlı

morgüller sendemi koydum görmedim ya bn sayfa kaçta?

ya ama ben 19 haftalık hamileyim yaaaaaaaa:84::84::84::84:
yerım senın gobeeeenı :nazar: senınkı ıcerde kendıne baska yer buldu bence sole bagırsakların fılan arkasına gecmıs olabılır kanımca :emir_bebek:
aynen mesele ılmek atabılmekte yegen :51:

Son düzenleme:
ya ama ben 19 haftalık hamileyim yaaaaaaaa:84::84::84::84:
ne guzel iste fazla sismessin dogumdan sonra hemen eski haline donersin:21:
ewet cnm beyaz aldım baalım çözezem işlhh...

özench minnak göbişün çok tatlı

morgüller sendemi koydum görmedim ya bn sayfa kaçta?

saol tatlim seninki ne alemde son resimden sonra cok degisiklik varmi

yerım senın gobeeeenı :nazar: senınkı ıcerde kendıne baska yer buldu bence sole bagırsakların fılan arkasına gecmıs olabılır kanımca :emir_bebek:

yatarken diyorum ki oğlum organlarımın arkasına filan saklanma, öne doğru gitcen öne doğru, sonra bir tekme hissediyorum :9: sus sen karışma işimi bilmiyormuyum ben der gibi :9::9::9:

ne guzel iste fazla sismessin dogumdan sonra hemen eski haline donersin:21:

saol tatlim seninki ne alemde son resimden sonra cok degisiklik varmi
son resimden brz daha büyüdü walla
bn tam 6 aylık gibiyim:)

morgüller yesinler senin göbüşünü:)))

sımdı alınan hedıye gelen cıcılerı buaya eklıomuyus yenı bı topıc acılacakmı onun ıcın cektım fotoları beklıom ..:10:

Back
X