Bu da göbik mi canım
Benim hamile değilken böyleydi :86::86:
aynen pur ya hamile değilken mor güller solda sıfırlardım... maşallah maşalah diyelimböyle minik göbüşlere bayılırım ben
buda göbek mi? :90::90::90:
Bu da göbik mi canım
Benim hamile değilken böyleydi :86::86:
aynen pur ya hamile değilken mor güller solda sıfırlardım... maşallah maşalah diyelimböyle minik göbüşlere bayılırım ben
Maşallah maşallah
Tek dezavantajı toplu taşıma araçlarında yer vermeyecekler
morgüller maşallahzayıf olmanın avantajı varla yok arası bişi
kızlar selaaaaaaamnasılsınız bakalım bgn şu ponponlu iplerden aldım battaniye için ama brz zor geldi bana yapamıcammı aceep yahuuu:44:
herkese günaydınn, hayırlı cumalar.
ozench, maşallah çok tatlı duruyor göbüşün
bugnü gelir demişti arkim bakacaz...:)))
ama geçti onu aşermem.....
kız ozench maşallah bi göbişin var oda olcak ama başka bir yerde bi fazlalık görünmüyor göz edecez seni.......
siz birde benimkini görün koskocaman oldu birden.......
günaydınlarr herkesee,
ozench göbikine maşallahbenimki yayvan bi göbik seninki sivrilmiş, göğüslerimde büyüdü ama benim
morguller masallah hic gobik yok benimde hamile kalmadan once oyleydi
ewet cnm beyaz aldım baalım çözezem işlhh...Düz renk mi renkli mi.. Ben bulamadım güzel ip ya..
Gem de ilk başta zorlanmıştı sonrada çözdü olayıİki ponponun arasındaki ipi ilmek olarak atıyormuşsun, mesele ilkmek atmaktaymış falan filan :86:
ewet cnm beyaz aldım baalım çözezem işlhh...
özench minnak göbişün çok tatlı
morgüller sendemi koydum görmedim ya bn sayfa kaçta?
ya ama ben 19 haftalık hamileyim yaaaaaaaa:84::84::84::84:
yerım senın gobeeeenıya ama ben 19 haftalık hamileyim yaaaaaaaa:84::84::84::84:
aynen mesele ılmek atabılmekte yegenDüz renk mi renkli mi.. Ben bulamadım güzel ip ya..
Gem de ilk başta zorlanmıştı sonrada çözdü olayıİki ponponun arasındaki ipi ilmek olarak atıyormuşsun, mesele ilkmek atmaktaymış falan filan :86:
olsn karnın geniştir :) ne güzel işte :) bizde 14+3üz yakında bi şovda ben yaparım şimdiden yer verilebilecek kapasitedeyim
ne guzel iste fazla sismessin dogumdan sonra hemen eski haline donersinya ama ben 19 haftalık hamileyim yaaaaaaaa:84::84::84::84:
ewet cnm beyaz aldım baalım çözezem işlhh...
özench minnak göbişün çok tatlı
morgüller sendemi koydum görmedim ya bn sayfa kaçta?
yerım senın gobeeeenısenınkı ıcerde kendıne baska yer buldu bence sole bagırsakların fılan arkasına gecmıs olabılır kanımca
son resimden brz daha büyüdü wallane guzel iste fazla sismessin dogumdan sonra hemen eski haline donersin
saol tatlim seninki ne alemde son resimden sonra cok degisiklik varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?