• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

son resimden brz daha büyüdü walla
bn tam 6 aylık gibiyim:)

morgüller yesinler senin göbüşünü:)))

Saol cnnmmmmmmmmm:70:

sımdı alınan hedıye gelen cıcılerı buaya eklıomuyus yenı bı topıc acılacakmı onun ıcın cektım fotoları beklıom ..:10:

Ekle ekle bende birazdan eklicem buraya...

cok üzügünüm kızlar bugun renkli ultrasondan cıktım ve doktorum bebgimin beyninde kromozam bozuklugu oldugunu ve amniyosentez önerdiğini söledi sastım kaldım öle sersem gibiyim hala inanamıyorumki aglamaktan sistim bursada yalcın kayamı ne tam hatırlamıyorum profösöre yönlendirid beni aradık adam sehir dısındaymıs pzaratesi 1de randevü aldık ücret ise 600tl birde o bakacak sonra karar verilcek büyük kounusmamayım ama ben amniyosentez falan yaptırmam

kızlaarrr selam bende kasım hamişiyim:66: haftalık olduk bugün ve kontrolümüz vardı sabah 2. erkekim geliyo pipisini gördüm erkekimin aç bacaklarını terbiyesiz bebişim çok şeker rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:49::emir_bebek::nazar:

kagıtlar elimde ölece bakıp duuryorum oğlumun yüzüne elinide yanagına koymus aklıma pipisi geliyo nendense dahada cok aglamaklı oluyorum ya kızlar bisey diyin saka diyin olmaz diyin bana

kızlaarrr selam bende kasım hamişiyim:66: haftalık olduk bugün ve kontrolümüz vardı sabah 2. erkekim geliyo pipisini gördüm erkekimin aç bacaklarını terbiyesiz bebişim çok şeker rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:49::emir_bebek::nazar:

21 haftalık diycektim yazmamışım hay allahım:66:

$DSCF0047 (Medium).webp $DSCF0048 (Medium).webp $DSCF0049 (Medium).webp $DSCF0050 (Medium).webp $DSCF0051 (Medium).webp $DSCF0052 (Medium).webp $DSCF0053 (Medium).webp $DSCF0057 (Medium).webp $DSCF0056 (Medium).webp $DSCF0051 (Medium).webp $DSCF0050 (Medium).webp $DSCF0058 (Medium).webp

bunları amerikadan kankam yolladi dun benım aldıgım bısı yok daha :49:

Eklentiler

• $DSCF0055 (Medium).webp
    $DSCF0055 (Medium).webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
cok üzügünüm kızlar bugun renkli ultrasondan cıktım ve doktorum bebgimin beyninde kromozam bozuklugu oldugunu ve amniyosentez önerdiğini söledi sastım kaldım öle sersem gibiyim hala inanamıyorumki aglamaktan sistim bursada yalcın kayamı ne tam hatırlamıyorum profösöre yönlendirid beni aradık adam sehir dısındaymıs pzaratesi 1de randevü aldık ücret ise 600tl birde o bakacak sonra karar verilcek büyük kounusmamayım ama ben amniyosentez falan yaptırmam

:(((

kesin tanı koydu mu canım?

Bir kaç doktora gitmekte fayda var...

su sarı beyaz maymunlu yelek ananemısın komsusu almıs kaynamı araya :49:

Kıyamam ben sana :50: ama üzülme lütfen bnde haftalarca kendimi üzdüm ama pozitif düşün günde kaç kişiye bunu sölüolar .... bana da aynı şei sölediler 2 haftadır bekliyorum ... parasını da düşünme lütfen Bursadan hızlı tren var ankaraya gelirsen buralardada çok iyi doktorlar var ... pozitif düşün mübarek cuma günü dua et bnmde dualarım sennle ve bebişinle herşey güzel olacak :49:

Canım çok üzüldüm yaa :26::26:
Umarım p.tesi günü pozitif sonuçlar alırsın, allah yardımcın olsun..

cnmm bozma hmn moralini allah büyük ama amniyonestezde bşy yokki yaptırmalısın hakıında hayırlısı başka bi dr a daha gözük bnce
hayırlı olsun cnm erkekin:)
anaaam maşlhh çok gzl cicileer ii günlerde giyinsin oğluşun
pencil.png

cok uzuldum :(ama kesınlıkle baska dr a gıt tek dr da kalma..Yalcın Kımya bu arada hocanın adı sorunlu gebelıklerde 1 numara..ama 300 tl dı muayenesı 600 nerden cıktı :53: hocanın dedıklerını yapman lasım gerekırse oyle bı yaptırılıokı amnıyosentez yaptırmam deme..Allah yardımcınız olsun

bu pıpısı olanlar hep bole edepsız ıste:55:
hayırlı evlat olsun ınsallah :nazar:

:(((

kesin tanı koydu mu canım?

Bir kaç doktora gitmekte fayda var...

tıp fakültesindeki profösöre yönlendirdi canım ama benim gittigim doktorda zaten son derece uzman doktordu anlamalıyıdm en basından bana erkenden önerdi renkli ultrosonu ama bşsey sölemedi demekki sorun görmüsüki ondan erken istememiş bundan önceki gidisimde kendi ultrosınuyla bakarken cok endiseliydi yüzü sorunmu var dediğimde yooo seni erkek alalım renkli ultrosona dedi o zmana içime kurt düstü ama genede fazla önemsemedim simdi ben ne yapacagım

cnmm bozma hmn moralini allah büyük ama amniyonestezde bşy yokki yaptırmalısın hakıında hayırlısı başka bi dr a daha gözük bnce
hayırlı olsun cnm erkekin:)
anaaam maşlhh çok gzl cicileer ii günlerde giyinsin oğluşun
pencil.png

amın ınsallaahhh saol canım :54:

Kıyamam ben sana :50: ama üzülme lütfen bnde haftalarca kendimi üzdüm ama pozitif düşün günde kaç kişiye bunu sölüolar .... bana da aynı şei sölediler 2 haftadır bekliyorum ... parasını da düşünme lütfen Bursadan hızlı tren var ankaraya gelirsen buralardada çok iyi doktorlar var ... pozitif düşün mübarek cuma günü dua et bnmde dualarım sennle ve bebişinle herşey güzel olacak :49:

sen yaptırıdnmı canım amniyosentez yaptırıdysan niye yaptırıdn ne dedi doktorun benimki sonucları 3 haftada anca cıkar dedi doktorum acele edelim karar verin cünki 19 haftan bitmek üzere dedi allah hepimizi yardımcısı olsun

cok uzuldum :(ama kesınlıkle baska dr a gıt tek dr da kalma..Yalcın Kımya bu arada hocanın adı sorunlu gebelıklerde 1 numara..ama 300 tl dı muayenesı 600 nerden cıktı :53: hocanın dedıklerını yapman lasım gerekırse oyle bı yaptırılıokı amnıyosentez yaptırmam deme..Allah yardımcınız olsun
az önce aradık adamı sehir dısındayım dedi pazaretsi 1e randevü verdi eswim ücret ne kadar dedi oda 600 tl dedi acaba amniyosentezemi 600 tl dedi bizde cok sasırıdk cok pahalı değilmi mevlanın sınavından geciyoruz sanırım yenide ev almıstım borcumuzda var baya benim doktorum yalcın beyle ilgili tek önerebilecigim güvenle odur dedi sen neler biliyorusun hakkında anlatırmısın bana

sen yaptırıdnmı canım amniyosentez yaptırıdysan niye yaptırıdn ne dedi doktorun benimki sonucları 3 haftada anca cıkar dedi doktorum acele edelim karar verin cünki 19 haftan bitmek üzere dedi allah hepimizi yardımcısı olsun

benm durumum daha kötü :( çünkü bebğim daha çk küçük 14+4üz biz 3lüyü bekliyoruz, sonra doktor doktor gezicez :(:50: amniyosentezde 200 de 1 düşük riski var ama bun iyi bilen işini ii yapan bi doktora gidersen amniyosentez yapmadan bebeğin vucüt ölçümleriyle tanıyı koyabiliyormuş! (ağzı burnu çenesi kulakları) gibi allah hepimizin yardımcı olsun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşşallah ... herşey allaha emanet

benm durumum daha kötü :( çünkü bebğim daha çk küçük 14+4üz biz 3lüyü bekliyoruz, sonra doktor doktor gezicez :(:50: amniyosentezde 200 de 1 düşük riski var ama bun iyi bilen işini ii yapan bi doktora gidersen amniyosentez yapmadan bebeğin vucüt ölçümleriyle tanıyı koyabiliyormuş! (ağzı burnu çenesi kulakları) gibi allah hepimizin yardımcı olsun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşşallah ... herşey allaha emanet

ayy canım dilerim hakkımızda hayırlısı olur daha bebegimi kaybetmek istemiyorum amniyosentezi dediğin gibi iyi bir doktor yapmassa bu düsük riski dahada cok artıyormus hatta amnisentezden sonra düsük yapanlar yapmayanlardan daha cok diye cevremde öle gözlemledim off su p.tesi gelsede hayırlı haberler alsak

Hayırlı olsun bebişin :nazar:

Güle güle giysin oğluşun canım :55::55:

ayy canım dilerim hakkımızda hayırlısı olur daha bebegimi kaybetmek istemiyorum amniyosentezi dediğin gibi iyi bir doktor yapmassa bu düsük riski dahada cok artıyormus hatta amnisentezden sonra düsük yapanlar yapmayanlardan daha cok diye cevremde öle gözlemledim off su p.tesi gelsede hayırlı haberler alsak

kötü düşünüp bebeğimizi üzme :20: herşey iyi olacak de ! Bi akraba evliliği yoksa! kan uyuşmazlığı yoksa! yaşında 40ın altındaysa risk çok düşük Allaha emanet bebişlerimiz bi tek o müdahele edebilir o yüzden çok dua et :26:

Back
X