-----2010 KASIM hamişleri----

arkadaşlar 2. duzey usg yaptıran varmı bana doktorum hiç bahsetmedi kadın doğumcularmı yapıyo:26:

aynen bizde nazcım
karlı bir ist. sabahından merhabalar herkese bu arada dikkat etmediniz galiba dün gece oğluşum beni 2 kere dürttü resmen parmakla yoklar gibi çok mükemmel bişi bu yaa

ooo hayırlı olsun canım....bende hissediyorum arada birşeyler gerçekten mükemmel bir duygu.......

ay cnm çok saol dualarla inşallah... bu arada ben bebek patikleri örüyorum içine de şeker yada koku koyup oğluş doğunca dağıtcaz inşallah çok güzel sizde yapın
hmn bzmle paylaşmalısın cnm b fikrii fotoo istiyoos
aynen bizde nazcım
karlı bir ist. sabahından merhabalar herkese bu arada dikkat etmediniz galiba dün gece oğluşum beni 2 kere dürttü resmen parmakla yoklar gibi çok mükemmel bişi bu yaa
anaaaaa hadi gözün aydın cnm bnm bakalım bn ne zmn tekmelenceeem

nasıl bşy gönül yani öncelerinden farklı dimii

oy oy maşallah onu yerim onun parmaklarını

bu arada kaçıncı haftada hissetmeye başladınız bnm 15 haftamdayım da meraklanıyorum

20 haftalık oldu daha yeni yeni başladı canım erkekler geç hissedilirmiş.
dün geceden beride bir daha bişey yok bakalım bekliyoruz işte neyse siftah geldi

ay cnm çok saol dualarla inşallah... bu arada ben bebek patikleri örüyorum içine de şeker yada koku koyup oğluş doğunca dağıtcaz inşallah çok güzel sizde yapın

bizde mevlüdünde dağıtacağız bir ara hastanede düşündüm ama hem orda hem orda çift olacak bu sefer sonra mevlütte dağıtmayı düşündüm

Günaydın cici anneler

Gözün aydın canımm Çok hoş değil mi kıpırtıları
günaydııınn cnm arkadaşlarım
ya szlere okdr alıştımki gözümü açar açmaz szlere slm demek için pc başına geçiyorum
şu zor hamilelik dönemi içerisinde bu çok ii geliyo banaa

Duygular karşılıklı nazcım

hmn bzmle paylaşmalısın cnm b fikrii fotoo istiyoos

anaaaaa hadi gözün aydın cnm bnm bakalım bn ne zmn tekmelenceeem

nasıl bşy gönül yani öncelerinden farklı dimii

farklı olmazmı yaa öncekiler dalgalanma oluyordu içerde zorla hissediyordum bu baya belli ama eliydi galiba çünkü kafa tarafıydı artık esniyomuydu napıyordu bilmem iki kere ard arda içerden dokundu resmen dürttü desek daha doğru ama ondan sonra hiç sesi çıkmadı başlıyo galiba yavaş yavaş darısı başınıza kızlar

Canım belki yarın belki yarındanda yakın, emin ol, en geç bu haftalarda başlıyacaktır...
:97::97::97::97::97:bekliyorum sabırla......

İşte yüce adalet!
Sen bizden iki kat fazla hissedeceğin için, iki kat mutlu olacağın için anca hissetcen işte

(Cimcimeleri kızdırayım da bana kokulu uçan tekme yollasınlar :86::86:)
bnm kızlarım akıllı kızmazlar teyzelerinee

İşte yüce adalet!
Sen bizden iki kat fazla hissedeceğin için, iki kat mutlu olacağın için anca hissetcen işte

(Cimcimeleri kızdırayım da bana kokulu uçan tekme yollasınlar :86::86:)

Bu nazınkiler erkek olmasın, kızlar daha erken oynuyor, irkekler tembel oluyor, valla ben diyordum ki hepimizden önce naz çifter çifter hissedecek

Bu nazınkiler erkek olmasın, kızlar daha erken oynuyor, irkekler tembel oluyor, valla ben diyordum ki hepimizden önce naz çifter çifter hissedecek
walla cnm öle bşy olursa kafayı yerim herh önceleri banada öle geliyodu sanada demiştim ya hattaa içime erkek gibi geliyo diye ama dr kesin kız dedi bnde foruma bi konu açmıştım yanılma payı nedir fln diye
neler yazmışlar ya 30. haftaya kdr kız deyip 31. hafta erkek denmiş daha neler neleer
bnmkilerde öle olmasııııın

herkese merhaba,

ayşegülçin, 3lü testini iyi geçer inşallah Allah'ın izniyle.

ben daha okkalı tekme yemedim ama pıtpıtlarını çok net hissediyorum,ara sıra da yılan gibi kıvrılıyor içim bi hoş oluyor

günyadı hanımlar.

benim pek günaydınlık halim kalmamış saat 12 olmuş ama ancak oturdum pc başına.

naz seninkiler erkek olursa aradaki afarkı iice açarız.

canım ben ilk başta bebek yaza doğacak 40 cıkana kadar sonbahar olur arabayla gezilmes diyordum... yani araba almayacaktım... ama alışveriş mrk vb. yerler gezerkende kollarımızın ağrıması durumu olcaktı... basit kolay bişi katlanır araba alacağım. tek baktığım özellik iki yönlü olması... yani uyurken ben bebeke bakacağım şekilde cevireceğim. gezerken bebem dışarı baksın!!!

bize araba koltuğu hediye edildi ama 9kg için onuda 6aylıkken oturtur bağlarım... zaten ilçedeyim ceza vb olmaz... arabayada cok binmeyiz. sadece gezmelere doktora...

bide o araba koltuğu olanlar 1 yşa kadar diye biliyorum... ama ben baktım hafif... sallananları var. bebe arabasına monte edilenler var. yatış pozisyonu alanlar var.
sonra bi araba koltuğu daha almak lazım...

ama bana pek dar geldi... bebelerimiz şişkolarsa sığmaz...

sonuç: ben portbebe ve anakucağı alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…