-----2010 KASIM hamişleri----

ne alalım yani bebek arabasımı offf yaaaa kafam karıştı ana kucağına kışın sığmaz mantıklı
Tam yatan ve çift yönlü olan bebek arabası mantıklı duruyor..
Oto koltuğu da 6 aydan sonra kullanılabileceklerden alınırsa daha kullanışlı olur sanırsam.. 9-36 kg lık oluyor galiba onlarda..

kızlar gunaydın nasılsınız

bende dun doktora gıttım masallah bebegım cok ıyı
erkek oldugunu tekrar soyledı artık degısır dıye ummuyorum saglıklıc agelsın oglumm

gecmısı tam okuyamadımm ama alıntıla baktıgm kadarıylaa araba koltugu fılan konusuluyor

kızlar ınanın 5 yada 6 aylıkken oglum arabayı hayatta ıstemıyordu yıkıyordu ortalıgı yanı bırakın oto koltuguna oturtmayı yada yatırmayı arabada kucagımda bıel tutamıyordumm cok zor zamanlar gecırdım gece gıderdık uzak yerlere yanı 1 yasında oturabılecegı gıbı alın hatta 1 bucuk yasına oturabılecegı gıbı alın

bebek arabasınıda yatacak sekılde olanlardan alın bende pıere cardının var super kullanıslı cok rahat oluyor

kucakta tasınanlardan ıse almayın yazın sonu dogacak oldugu ııcın onun ıcnde pişer sonbaharda da sıgmaz ben ıkı yada uc kere kullandımm
bol bol cıtcıtlı badı alın cok kullanıslı oluyor uzun kollu kısa kollu yarım kollu hepsınden alın ınanın cok ıse yarıyor

sampuanı fılanda sebamed aldım ben dıger urunler alerjı yaptı yavrmun yuzu sıvılce doldu
prımada cok guzel cok memnunum pısık olmuyor ama cok kımyasal kokuyor

sormak ıstedıgınız varsa yardımcı olurum

arkadaşlar örnekleri netten bakanlar için diyorum bizimle de paylaşabilir misiniz? ben bu bebek arabası konusunda çok cahilim ya. 2 binliklere bakıyorum 200 lüklere de hepsi aynı gibi geliyor.

Tam yatan ve çift yönlü olan bebek arabası mantıklı duruyor..
Oto koltuğu da 6 aydan sonra kullanılabileceklerden alınırsa daha kullanışlı olur sanırsam.. 9-36 kg lık oluyor galiba onlarda..

ayrıca trafik cevirseeeee:
arabaya 9-36lık koltuğu bağlayın... bebek emzirme pozisyonu alın...
kimse bebekin kilosunu vb kontrol etmek için sizi rahatsız etmezzz

6aylık olunca bağlarıs zaten koltuğaaa

arkadaşlar örnekleri netten bakanlar için diyorum bizimle de paylaşabilir misiniz? ben bu bebek arabası konusunda çok cahilim ya. 2 binliklere bakıyorum 200 lüklere de hepsi aynı gibi geliyor.

canım bebek arabası cibinlikleri ayrıda satılıyor. sen modeli sec cibinliği yoksa 3-5 tl ye cibinlik alırsın...

ayrıca su bi gercek bebek ayaklanınca arabaya binmek istemiyor aklı erince kucak istiyor sadece gezerken uyuyakalınca işe yarayacak
bebek arabasının ömrü 1 - 1 bucuk yıl.
ben cok para vermicem. katlanan bişi bulcam. ve iki yönlü olmalı hem anneye hem dışarya bakabilmeli... marka düşünmüyorum...

haklısın canım oglum sımdı ınıp kendı kullanmak ıstıyor bebek arabasını

bende versem en fazla 300 lira veririm diyorum. o kadar bile olmayabilir bir de annem arabasını da ben alırım dedi o yüzden ona zaten bütçe veremem ne alırsa... soğuklarda falan da kullanışlı oluyor içine yatırıp üstünü falan örtebiliyorsun. arkadaşımın çocuğu 2 yaşında halen bebek arabasında gezer çok da sever bebek arabasını bizimkiler de öyle olur inş.

kıslar kıslar bişi sorcam aazıcık utanıom ama soracam ayıplamayın

şimdi 2,5 aydır kanamalıydımmmm .... doktorcum ilişki yasak dedi sözünü dinledik ama 1 haftadır kanamam tamamen kesildi sizce yasak bitmişmidir

bu işin bizcesi olur mu ki aysegulcin:86:
hıc sıkayetcı olmam canımm
kekse yapsa yatarak gezerım heryerı

sen teklif et eminim kabul edecektir. hoşuna bile gider.

bebek emziklerinin bile ay ayrımı varmış ya şaşırdım doğrusu...

canım istersen doktoruna danış, bu arada kanamanın kesilmesine çok sevindim

canım bı doktora sor ıstersen
bısey olacagını sanmıyorum
hem dogumun kolay olmasını saglıyor ılıskkı bı sorun yoksa son haftaya kadar yapılması dogumu kolaylastıryormus doktorumun yalancısıyım

sakın yanlıs anlamayın

Huheehehe benim ki çok zorlu geçcek o zaman Allahım bebklerimize sağlık ver yarabbimmm ... hhuehehe sırf doğum kolaylaşsın die yani demi sırf ondan

ayrıca trafik cevirseeeee:
arabaya 9-36lık koltuğu bağlayın... bebek emzirme pozisyonu alın...
kimse bebekin kilosunu vb kontrol etmek için sizi rahatsız etmezzz

6aylık olunca bağlarıs zaten koltuğaaa

İyi fikir
Bence bitmiştir :78: Ama sen yine de dr a sor :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…