• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

şimdi olcak :D tahminidoğum tarihiymiş o :69:

olmuş valla.... ilk zamanlar ben bu çizelgeye bir heveslenirdim bir heveslenirdim açar açar bakar sanki bebekmiş gibi severdim çizelgemi... enemm kaç gün olmuş gibisinden... şimdide perşembe günleri hafta doldurdukça seviniyorum...

olmuş valla.... ilk zamanlar ben bu çizelgeye bir heveslenirdim bir heveslenirdim açar açar bakar sanki bebekmiş gibi severdim çizelgemi... enemm kaç gün olmuş gibisinden... şimdide perşembe günleri hafta doldurdukça seviniyorum...

Maşallah Oğlunla Nice mutlu perşembeleriniz olsun inşallah :69: ahh ahhh bi doğsalar :69: bnm bunu sölemem için çok erken galiba :61:

Maşallah Oğlunla Nice mutlu perşembeleriniz olsun inşallah :69: ahh ahhh bi doğsalar :69: bnm bunu sölemem için çok erken galiba :61:

1 ay farkımız var seninle benim için de erken yani hepimiz için öyle? şöyle bir 7-8 aylık olsak sanki kolaylar gibyiz ama neyse hamileliğin de tatlı keyifleri var bunun tadını çıkaralım bence biz.:49::49: yoksa gün sayarak geçmeyecek ne acıktım ben ha!

doğmuş da büyümüş bile...

olurrr! bana da hiç böyle bişi demedi doktor acaba öyle bişi yok mu burada? aman burda da hiç bişi yok.
al canım böyle bir rapor verdi işte

$rapor.webp

:48::48: minicik midesine bile bakmışlar. :nazar: maşallah normal diyor her şeyine... bakalım yapacaklar mı bize de?ama böyle insanın içi rahatlar güzel bişimiş sevdim ben.

bir işte böbreklerde bişi çıktı onada çok önemli bişey demedi doktorum rapordada zaten takibi uygundur denmiş zaten olumsu şeyleri koyu yazmışlar baş fundustadır da bebek ters anlamına geliyormuş. ters yazasana direk sorcazya illa bune diye oda söyleyecekya allahım yaaa
neyse genel olarak iyi durumumuz darısı başınıza aman nazar deymesin bebişlerimize:nazar:

bir işte böbreklerde bişi çıktı onada çok önemli bişey demedi doktorum rapordada zaten takibi uygundur denmiş zaten olumsu şeyleri koyu yazmışlar baş fundustadır da bebek ters anlamına geliyormuş. ters yazasana direk sorcazya illa bune diye oda söyleyecekya allahım yaaa
neyse genel olarak iyi durumumuz darısı başınıza aman nazar deymesin bebişlerimize:nazar:

aminnn! ben salı günü gideceğim daha doktora 1 aydır gitmedim hiç özledim doktoru valla! bana ayd bir gel deyince kızmıştım ama. 15 güne bir gidip duruyordum, bu kadar sık gelmene gerek yok her şey normall dedi. off dedim aklım kalıyor o zaman da neyseki geçti gitti bir ay. gideyim bakalım belki bize de yapar. arada yaptığım tedirginlikler de biraz da olsa geçer.

Kızlar bişey danışacağım size, 21 Mart'ta üçüncü yıl evlilik yıldönümüz :69::69::69:

Hediye veya biyerlere gitmeyi istemiyorum bu sene...

Çooook güsel bir masa hazırlamak istiyorum, eşim ben oğlan....

Masaya 3 kişilik servis açmak istiyorum :69::emir_bebek:

Bir de sevdiğimiz herşeyi hazırlamak istiyorum, değişik fikirleri olanlar var mı???

Kızlar bişey danışacağım size, 21 Mart'ta üçüncü yıl evlilik yıldönümüz :69::69::69:

Bir de sevdiğimiz herşeyi hazırlamak istiyorum, değişik fikirleri olanlar var mı???

güzel canım aslında dışarı çıksan içki içemezsin hamilesin ne bilim oğluş için servis fikri güzelmiş

yemek fikri mi? değişik masada olacaklar ya da o gün evde yapabileceklerinizle ilgili mi? ben böyle şeylerden hiç anlamam hep anlatılanlara heveslenirim o kadar.

aa bu arada yıldönümünüz de kutlu olsun... 12 mart da bizim çıkmya başladığımız gün... kutlarmıyız bilmiyorum... ama mart ayı özeldir bu yüzden benim içn.

güzel canım aslında dışarı çıksan içki içemezsin hamilesin ne bilim oğluş için servis fikri güzelmiş

Canım eşimin fikri, kalmalı biyerlere gidelim...

Birde bana ilk hamile olduğumu öğrendiğimiz zamanlarda, sana şimdi anneler gününde hediyede almam lazım demişti :69: o an aklıma 3 kişilik kutlama gelmişti :49:

Bilmiyorum kararsızım...

yemek fikri mi? değişik masada olacaklar ya da o gün evde yapabileceklerinizle ilgili mi? ben böyle şeylerden hiç anlamam hep anlatılanlara heveslenirim o kadar.

Evde canım.....

aa bu arada yıldönümünüz de kutlu olsun... 12 mart da bizim çıkmya başladığımız gün... kutlarmıyız bilmiyorum... ama mart ayı özeldir bu yüzden benim içn.

Martta tanıştık, Martta nişanlandık, Martta evlendik, Mart kedilerden sonra bizim ayımız :9:

Canım eşimin fikri, kalmalı biyerlere gidelim...

Birde bana ilk hamile olduğumu öğrendiğimiz zamanlarda, sana şimdi anneler gününde hediyede almam lazım demişti :69: o an aklıma 3 kişilik kutlama gelmişti :49:

Bilmiyorum kararsızım...

Evde canım.....

Martta tanıştık, Martta nişanlandık, Martta evlendik, Mart kedilerden sonra bizim ayımız :9:

hhahahaha :69: ay çok hoşsun sen :34: bu arada maşallah nice 3 yıllara inşallah :1: bu kadar düşünme birazda spontane gelişsin olaylar :27:

sahiden kedilerden sonra sizin ay olmuş?

valla inş. gönlüne göre olur geçer morguller... eğer aklıma değişik bişi gelirse 21 marta kadar sana msj atarım... ama benden iş çıkmaz eminim.:27:

Nice güzel yıllara canım :81::81:

Bence de kalmalı bir yerlere gidin, evde yemek muhabbet falan hep olur, ne kadar değişik olabilir ki..
Ama ufak bir tatil süper olur :69::69:

hhahahaha :69: ay çok hoşsun sen :34: bu arada maşallah nice 3 yıllara inşallah :1: bu kadar düşünme birazda spontane gelişsin olaylar :27:

Amin inşallah....

Düşünüom yaaa :69:

sahiden kedilerden sonra sizin ay olmuş?

valla inş. gönlüne göre olur geçer morguller... eğer aklıma değişik bişi gelirse 21 marta kadar sana msj atarım... ama benden iş çıkmaz eminim.:27:

Bakalım artık...

Birde arka fonda şarkımız "Mühür Gözlüm" çalsın...:69:

Bu sene özel olsun istiyorum...:emir_bebek:

Aklıma başka bişi gelmezse öle yapıcemmmm...

Back
X