doğmuş da büyümüş bile...çok güzel olmuşhahha bnmki doğmuş bile yapamamışım bi bakım
verdiği raporu eklerim isterseniz herbişey yazıyo bide yanında birsürü usg fotosu
doğmuş da büyümüş bile...
olurrr! bana da hiç böyle bişi demedi doktor acaba öyle bişi yok mu burada? aman burda da hiç bişi yok.
neden olmamış aceba :S
tarihi ne girdin aysegulcin acaba... ay gün olarak son adet tarihini girmen gerekiyor. eğer öyle yaptıysan bir de tahmini doğum tarihini dene bakalım.
şimdi olcaktahminidoğum tarihiymiş o
olmuş valla.... ilk zamanlar ben bu çizelgeye bir heveslenirdim bir heveslenirdim açar açar bakar sanki bebekmiş gibi severdim çizelgemi... enemm kaç gün olmuş gibisinden... şimdide perşembe günleri hafta doldurdukça seviniyorum...
Maşallah Oğlunla Nice mutlu perşembeleriniz olsun inşallahahh ahhh bi doğsalar bnm bunu sölemem için çok erken galiba
minicik midesine bile bakmışlar. maşallah normal diyor her şeyine... bakalım yapacaklar mı bize de?ama böyle insanın içi rahatlar güzel bişimiş sevdim ben.
bir işte böbreklerde bişi çıktı onada çok önemli bişey demedi doktorum rapordada zaten takibi uygundur denmiş zaten olumsu şeyleri koyu yazmışlar baş fundustadır da bebek ters anlamına geliyormuş. ters yazasana direk sorcazya illa bune diye oda söyleyecekya allahım yaaa
neyse genel olarak iyi durumumuz darısı başınıza aman nazar deymesin bebişlerimize
Kızlar bişey danışacağım size, 21 Mart'ta üçüncü yıl evlilik yıldönümüz
Hediye veya biyerlere gitmeyi istemiyorum bu sene...
Çooook güsel bir masa hazırlamak istiyorum, eşim ben oğlan....
Masaya 3 kişilik servis açmak istiyorum
Bir de sevdiğimiz herşeyi hazırlamak istiyorum, değişik fikirleri olanlar var mı???
Kızlar bişey danışacağım size, 21 Mart'ta üçüncü yıl evlilik yıldönümüz
Hediye veya biyerlere gitmeyi istemiyorum bu sene...
Çooook güsel bir masa hazırlamak istiyorum, eşim ben oğlan....
Masaya 3 kişilik servis açmak istiyorum
Bir de sevdiğimiz herşeyi hazırlamak istiyorum, değişik fikirleri olanlar var mı???
güzel canım aslında dışarı çıksan içki içemezsin hamilesin ne bilim oğluş için servis fikri güzelmiş
yemek fikri mi? değişik masada olacaklar ya da o gün evde yapabileceklerinizle ilgili mi? ben böyle şeylerden hiç anlamam hep anlatılanlara heveslenirim o kadar.
aa bu arada yıldönümünüz de kutlu olsun... 12 mart da bizim çıkmya başladığımız gün... kutlarmıyız bilmiyorum... ama mart ayı özeldir bu yüzden benim içn.
Canım eşimin fikri, kalmalı biyerlere gidelim...
Birde bana ilk hamile olduğumu öğrendiğimiz zamanlarda, sana şimdi anneler gününde hediyede almam lazım demiştio an aklıma 3 kişilik kutlama gelmişti
Bilmiyorum kararsızım...
Evde canım.....
Martta tanıştık, Martta nişanlandık, Martta evlendik, Mart kedilerden sonra bizim ayımız
Martta tanıştık, Martta nişanlandık, Martta evlendik, Mart kedilerden sonra bizim ayımız
hhahahahaay çok hoşsun sen bu arada maşallah nice 3 yıllara inşallah bu kadar düşünme birazda spontane gelişsin olaylar
sahiden kedilerden sonra sizin ay olmuş?
valla inş. gönlüne göre olur geçer morguller... eğer aklıma değişik bişi gelirse 21 marta kadar sana msj atarım... ama benden iş çıkmaz eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?