Nice güzel yıllara canım :81::81:
Bence de kalmalı bir yerlere gidin, evde yemek muhabbet falan hep olur, ne kadar değişik olabilir ki..
Ama ufak bir tatil süper olur
Nice güzel yıllara canım :81::81:
Bence de kalmalı bir yerlere gidin, evde yemek muhabbet falan hep olur, ne kadar değişik olabilir ki..
Ama ufak bir tatil süper olur
tatil hep benim hayalim ama hiç denk gelmedi eşime süpriz yapayım vardiyalı çalışıyo denk gelirse oda gelmedi bakalım bu seneye denk gelirmi bilmiyorum havaalanında çalışıyo eşim 2 gün gündüz 2 gün öğlen 2 gün gece 2 gün izinli böyle sürekli dönüyor vardiyası off offfffff
tatil hep benim hayalim ama hiç denk gelmedi eşime süpriz yapayım vardiyalı çalışıyo denk gelirse oda gelmedi bakalım bu seneye denk gelirmi bilmiyorum havaalanında çalışıyo eşim 2 gün gündüz 2 gün öğlen 2 gün gece 2 gün izinli böyle sürekli dönüyor vardiyası off offfffff
hhahahahaay çok hoşsun sen bu arada maşallah nice 3 yıllara inşallah bu kadar düşünme birazda spontane gelişsin olaylar [/
ilahi sen cok yaşa baya deminden gülme krisine girdim burda iyi bakam sizin ayınız olsun aksi desek ayıp ederiz yav
öyle yapıyoruz zaten ama günü gününe kutlamalar denk gelmiyo bizde eşimin 5 marrtı doğum günü bizde 7 sinde kutladık anca dışarı çıktık yemek felan işte öyleee
canım sen baya erken baslamıssın son zamnalar daha da zor oluyor hıc uyuıyomuyorsun oturarak uyuyordum ben o kadar zor oluyor yanıya kızlaaaaaaaaaaaarrr bn oturunca belim yatınca sırtım ağrıyoayaklarımı kendime çekemiorum napcaz nasıl yatıonuzzz uyuyamıyorum da
arkadaşlar bişey soracam benim bugün elevit vitamin hapım bitti ayın 15 inde kontrol var o güne kadar almasam bişey olurmu yoksa eczaneden alayımmı
(sağlık ocağınada yazdırılabiliyormu acaba) :26:
annem der anne rahmi dünyanın en geniş yeriymiş. bebek doğduğunda afallarmış öyle da öyle dar gelirmiş ki hayat ona... geniş ferah bir yerden çıkmış gibi... valla ben düşündüğümde üzülüyorum ne yapıyor ki içeride die.
annem der anne rahmi dünyanın en geniş yeriymiş. bebek doğduğunda afallarmış öyle da öyle dar gelirmiş ki hayat ona... geniş ferah bir yerden çıkmış gibi... valla ben düşündüğümde üzülüyorum ne yapıyor ki içeride die.
:26: İnşallah onlara güzel bi hayat sunabiliriz
inş. onlarrda bize karşı hayırlı olurlar... valla çevremde öyle çok çocuklarından bıkmış anne babalar varki. çoğu çocuk isteyenin aklı yok diyor. Allahın emri ya, üremek çoğalmak bir aile olmak. neden bu kdar bıkkın oldu insanlar beni de korkutuyorlar.
Çünkü çocuklar önce şımartılıyor ... sonra uslu olması bekleniyor.. mesela küçükken küfrettiriyorlar hoşlarına gidiyo büyüyünce o küfürü edince hatalı oluyor falan ... herşey biraz bizim elimizde aslında! çünkü henüz küçükken herşeyi biz veriyoruz ona eğitim anlamında... gideceği okulu gireceği ortamıda biz belirliyoruz.... çocuklar asla kendi hayatlarını seçmiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?