• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

selam kislar bende anca gelebildim islerim yeni bitti.cok calistim bugun,temizlik yaptim 3 makina camasir yikadim sonra dus aldim kuran okudum falan isim anca biitti yeni uzandim simdi yorulmusum valla:58::58:

Ohh hamarat hatun :81:
Ama hepsini bir güne tıkıştırmasaydın keşke, yorma kendini..

Heyecanla c.tesiyi bekliyorum kontrolum var :10:
Özledim bebişimi :69:
Bebişimde heyecanlı herhalde kıpır kıpır :52::52:

ayy iyi hadi cok az kalmis buyumustur cimcime bizde gelismeleri merakla bekliyoruz,,
benimde haftaya cuma ins bebegim tam gosterirde emin oluruz hala olamiyoruz

onlar babammmm --- oğlummm diye birbirlerine sarıldıkça
bende sıpammm ve sıpamın babası die sayıklıyordum...

hain veletler biz okadar tasıyalım besleyelim büyütelim onlar ilk olarak baba desin

sabahtan berı gırmedım ne kaynatmıssınız walla ..donup okucam sımdı heepsını

Gem nerde ya bugün hiç gelmedi galiba :26:
sen benı ozlemıssııııınnnnnnnn:69::69::69:
garibim gezmeye falann gitti herhalde eve tikilmisti:61:
bıngoooooooo dogru tahmın canım :66:
Ya eşi geldi ya da annesine gitti herhalde :26:
esım gelmıs olsun ısterdım...kar altında kaldı arabam cıkamadım annemlere kadar...
5 dk lık yurume mesafesınde bı tanıdık var 2 aylık oglu var ona gıttım oglen 3 te 11 bucukta geldım eve :9::9::9:

sen benı ozlemıssııııınnnnnnnn:69::69::69:

bıngoooooooo dogru tahmın canım :66:

esım gelmıs olsun ısterdım...kar altında kaldı arabam cıkamadım annemlere kadar...
5 dk lık yurume mesafesınde bı tanıdık var 2 aylık oglu var ona gıttım oglen 3 te 11 bucukta geldım eve :9::9::9:

Ösledim tabi canikom :69::69:

İyi hadi geç de olsa gelebilmişin eve:13:

Ösledim tabi canikom :69::69:

İyi hadi geç de olsa gelebilmişin eve:13:

koca arıyor zaten ordamı kalcan dıye..ozaman farkettım saatı..o mıs gıbı kokulu bebısın yanında nasıl gecıo anlamıorum zaman:69::69:
cok mınık bıdeee daha 7 gun var 2 ay olmasına..kuzucuk yaa..bızde gorcesmı kucagımızda oldukları gunlerı acaba :97::97:

:60:
koca arıyor zaten ordamı kalcan dıye..ozaman farkettım saatı..o mıs gıbı kokulu bebısın yanında nasıl gecıo anlamıorum zaman:69::69:
cok mınık bıdeee daha 7 gun var 2 ay olmasına..kuzucuk yaa..bızde gorcesmı kucagımızda oldukları gunlerı acaba :97::97:

İnş görcez :97::97:

ya erkek bebegın altını temıslemek ne kolaymıs kızınkının yanında :9::9: ders aldım butun gun:49:

Back
X