hangisini istediniz siz hamileyimmi bebeğimi?
ben 6 haftalıkken ıstedıgı ıcın babam hamıleyım geldı bana
Kendı bılgılerımle bebegımı alıcam
benı bu havalar mahverdıomus anladım bugun derdım tasam kalmadı ısıl ısıl gunes sıkırdıyo resmen :119::119::119::119:
cumanız hayırlı olsun kızlar
su annelık akademısınden gelen kıtabı bıtırdım..kahvaltının ustune dogum fotolarını gorunce felegım sastı :120:
aklınızda olsun tok karna okuncak bı kıtap
kzlar merhabaaaaaaaaaauyuyakalmışım kociş aramış çıkmayınca basmış gelmiş kaıpyı falanda duymamışım :26: anahtarla girmiş gözümü bi açtım Allah Allah akşam ne çabuk olmuş diyorum kociş bi sarıldı sana bişi oldu sandım die çok duygusal
kzlar merhabaaaaaaaaaauyuyakalmışım kociş aramış çıkmayınca basmış gelmiş kaıpyı falanda duymamışım :26: anahtarla girmiş gözümü bi açtım Allah Allah akşam ne çabuk olmuş diyorum kociş bi sarıldı sana bişi oldu sandım die çok duygusal
ıyız bız sız nasılsınız bakalım ??slm cnm nasılsınz?bende siperiş verdim o kitaptan ama hamileyim serisini,sen hangi kitaptan almıştın.
şeymanın bide adı değişmiş farkettinizmi beybi3 olmuşşş
benı bu havalar mahverdıomus anladım bugun derdım tasam kalmadı ısıl ısıl gunes sıkırdıyo resmen :119::119::119::119:
cumanız hayırlı olsun kızlar
su annelık akademısınden gelen kıtabı bıtırdım..kahvaltının ustune dogum fotolarını gorunce felegım sastı :120:
aklınızda olsun tok karna okuncak bı kıtap
bende sipariş vereli 1 hafta oldu ama daha gelmedi ne kadar sürede eline ulaşmıştı cGem cim senin_?beni unuttular mı yoksa
bende sipariş vereli 1 hafta oldu ama daha gelmedi ne kadar sürede eline ulaşmıştı cGem cim senin_?beni unuttular mı yoksa
oy oy kocişlerimiz üzerimizede titrermiş amanda aman ne güzel ama yaww
Tüm sıkıntılarım Geçti galiba
kızlar bişi sorucamm,ben dıymak bilmiyorum az önce yarım ekmekten fazla sandivinç yedim,şimdi hiç yememiş gibi tekrar yaptım yicem.:26::26:
hahha yiceksin ama kalorilere dikkat et lütfen :26: yoksa dombik olursun
kızlar bişi sorucamm,ben dıymak bilmiyorum az önce yarım ekmekten fazla sandivinç yedim,şimdi hiç yememiş gibi tekrar yaptım yicem.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?