-----2010 KASIM hamişleri----

cık 32 yaşında biri var kimdi hatırlamıyom YAŞLISINIZ SİZZZZ

kızlaaaaaaaaar maşallah kaynatıyonusa bakıyom bn sağlık ocağına gittim bebelerimin kalp atışlarını dinledim içim açıldıı:)))

ewe gldim yemek yapıyom walla akşama misafir geliyo yemeğeee:97:

bende 23 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 2. yolda sanırım anama çekmişim
birde kızlar bu arada kendi annem 2 oğlan üstüne beni doğurmuş bende ona çekmişim herhalde 2. de oğlan 3.kız tabi menopoz döneminde hamilelik çok güzel bişi birde sezeryn olmasam 5-6 tane doğururdum val

Ben de biraz daha içimde tutup başak burcu yapsam mı diye düşünmüyor değilim

gnl84 temizlik yaparken bi anda doğsa fena olmaz valla doğumu düşününce bi korku sarıyo beni :18:

ayşeciiiiiiik ne kızdırıyo bunlar seni canıım sne bakma onlara :76: bnde çok büyük sayılmam 24 yaşındayım :))

banada ayşe gülçin sordu(doğru yazayım kızmasın ) bende ona sordum ölee başladı...girilmeseymiş iyiymiş aslında

anaaamm :26: ikizlerimiz yorulur ama :26: ara iptal et gelmesinler yada gelirken paket alsınlar

Gülçin bak senden hızlısı var Maşallah Serapcım

ne güzel ya ben de çarş. dinlemiştim gümbür gümbürdü,kolay gelsin sana

ne guseeel yapıosun sen bu ısı kalp atısını dınleyıp gelıosun ben daha hıc yapamadım:78:
kolay gelsın sana cok yorma kendını ama
Allah bagıslasın ne guzel bu yasta ıkı bebıs..ben coook tembel cıktım dicemde daha HAzıranda evlendım ben...koca bulma kısmında tembelmısm demekı
Ben de biraz daha içimde tutup başak burcu yapsam mı diye düşünmüyor değilim
kısııııııııımmmmm cok dusundum bende ama o kadar kasamayız pırtlar çoçuk

NAZ ikizlerin olacakmış çok güzel bir duygu olmalı ben çok istedim ama tek oldu

sağlık ocağında dinleniyormu? ben bilmiyordum da...

Gözün aydın canım ve kolay gelsin..
Valla hamile kadına yemeğe giderken yemeklerini de götürmeli misafirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…