saol cnmmNAZ ikizlerin olacakmış çok güzel bir duygu olmalı ben çok istedim ama tek oldu
sağlık ocağında dinleniyormu? ben bilmiyordum da...
ewet bzm ewe çok yakın hemşire ne zmn istersen gel diyoo bnde cnm sıkıldıkça gidip dinliyoom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnmmNAZ ikizlerin olacakmış çok güzel bir duygu olmalı ben çok istedim ama tek oldu
sağlık ocağında dinleniyormu? ben bilmiyordum da...
haha gem allah iyiliğini artırsın emi![]()
sahip çık bana nas apla ya![]()
ne güzel canım bak gitöiştir sabahki sıkıntın bebişleride fazla yorma misafir umduğunu değil bulduğunu yer takdiğini uygulakızlaaaaaaaaar maşallah kaynatıyonusa bakıyom bn sağlık ocağına gittim bebelerimin kalp atışlarını dinledim içim açıldıı:)))
ewe gldim yemek yapıyom walla akşama misafir geliyo yemeğeee:97:
korkma sen bu temizlik gücüyle çok rahat doğurursun ben asıl ne etcem bütün gün oturuyorum işyerinde son 2 ay izne çıkcam anca ozaman hergün yürüyüş felan yaparım artıkgnl84 temizlik yaparken bi anda doğsa fena olmaz valla doğumu düşününce bi korku sarıyo beni :18:
bn hamaratım walla cnmm 2 çeşitim hazır bilem bi kaldı pilaw bide fırınlık bi yemeğim:)))
ne guseeel yapıosun sen bu ısı kalp atısını dınleyıp gelıosun ben daha hıc yapamadım:78:
kolay gelsın sana cok yorma kendını ama
Allah bagıslasın ne guzel bu yasta ıkı bebıs..ben coook tembel cıktım dicemde daha HAzıranda evlendım ben...koca bulma kısmında tembelmısm demekı
kısııııııııımmmmm cok dusundum bende ama o kadar kasamayız pırtlar çoçuk![]()
ya hanımlar haftaya sağlık ocağına gitsemmiki tetanos aşısı olmaya ilk oğlumda 4 ylıkken gitmiştim 2 kere yapmışlardı tetanos bunda 6 ayıma girdim ama daha gitmedimgitsemmiki
masallaaah..ben okadar usendımkı yemek yapmaya anneme gıdıcem yemege![]()
saol cnmm
ewet bzm ewe çok yakın hemşire ne zmn istersen gel diyoo bnde cnm sıkıldıkça gidip dinliyoom![]()
zuhal topalda bi çocuk var öldürdü beni gülmekten yaaa![]()
bu arada kendimizi tanıtıyoruz galiba 26 yaşındayım ilk bebişim annemin tek çocuguyum 14 sene sonra olmuşum çok kıymetliyimdir o yüzden bu sabah bizi işe uğurlarken yavrumla yavruşumun yavrusu güle güle diye uğurladı![]()
ne güzel canım bak gitöiştir sabahki sıkıntın bebişleride fazla yorma misafir umduğunu değil bulduğunu yer takdiğini uygula
korkma sen bu temizlik gücüyle çok rahat doğurursun ben asıl ne etcem bütün gün oturuyorum işyerinde son 2 ay izne çıkcam anca ozaman hergün yürüyüş felan yaparım artık
bu arada kendimizi tanıtıyoruz galiba 26 yaşındayım ilk bebişim annemin tek çocuguyum 14 sene sonra olmuşum çok kıymetliyimdir o yüzden bu sabah bizi işe uğurlarken yavrumla yavruşumun yavrusu güle güle diye uğurladı![]()
sız cok buyukmussunuz masallah
20.haftadan sonra oluo dıye bılıorum bende dr un demedımı bısey
teyzeler opsun senıgem teyze sen yaşlısın ondandır![]()
gem teyze sen yaşlısın ondandır![]()
dogum nezaman sızın kısmetseyok canım bişey demedi haftaya kendi kontrolümde var zaten o zaman sorarım salı günü randevum söylerim o zman
Piştt teyzelerin lafı dinlenmez, yürü odana bakiim![]()
Piştt teyzelerin lafı dinlenmez, yürü odana bakiim![]()