• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

NAZ ikizlerin olacakmış çok güzel bir duygu olmalı ben çok istedim ama tek oldu :emir_bebek:

sağlık ocağında dinleniyormu? ben bilmiyordum da...
saol cnmm
ewet bzm ewe çok yakın hemşire ne zmn istersen gel diyoo bnde cnm sıkıldıkça gidip dinliyoom:9:

ya hanımlar haftaya sağlık ocağına gitsemmiki tetanos aşısı olmaya ilk oğlumda 4 ylıkken gitmiştim 2 kere yapmışlardı tetanos bunda 6 ayıma girdim ama daha gitmedim :50: gitsemmiki

kızlaaaaaaaaar maşallah kaynatıyonusa bakıyom bn sağlık ocağına gittim bebelerimin kalp atışlarını dinledim içim açıldıı:)))

ewe gldim yemek yapıyom walla akşama misafir geliyo yemeğeee:97:
ne güzel canım bak gitöiştir sabahki sıkıntın bebişleride fazla yorma misafir umduğunu değil bulduğunu yer takdiğini uygula:40:
gnl84 temizlik yaparken bi anda doğsa fena olmaz valla doğumu düşününce bi korku sarıyo beni :18:
korkma sen bu temizlik gücüyle çok rahat doğurursun ben asıl ne etcem bütün gün oturuyorum işyerinde son 2 ay izne çıkcam anca ozaman hergün yürüyüş felan yaparım artık

bu arada kendimizi tanıtıyoruz galiba 26 yaşındayım ilk bebişim annemin tek çocuguyum 14 sene sonra olmuşum çok kıymetliyimdir o yüzden bu sabah bizi işe uğurlarken yavrumla yavruşumun yavrusu güle güle diye uğurladı:16::16:

ne guseeel yapıosun sen bu ısı kalp atısını dınleyıp gelıosun ben daha hıc yapamadım:78:
kolay gelsın sana cok yorma kendını ama

Allah bagıslasın ne guzel bu yasta ıkı bebıs..ben coook tembel cıktım dicemde daha HAzıranda evlendım ben...koca bulma kısmında tembelmısm demekı :27:

kısııııııııımmmmm cok dusundum bende ama o kadar kasamayız pırtlar çoçuk:10:

bnm muhtemel doğum tarihi 30 ağustos :27: bnde 25 ağustos doğumluyum :27: başak olsun die vakitlice doğurmalıyım :27:

ya hanımlar haftaya sağlık ocağına gitsemmiki tetanos aşısı olmaya ilk oğlumda 4 ylıkken gitmiştim 2 kere yapmışlardı tetanos bunda 6 ayıma girdim ama daha gitmedim :50: gitsemmiki

:53::53::53:sız cok buyukmussunuz masallah:nazar:
20.haftadan sonra oluo dıye bılıorum bende dr un demedımı bısey

saol cnmm
ewet bzm ewe çok yakın hemşire ne zmn istersen gel diyoo bnde cnm sıkıldıkça gidip dinliyoom:9:

çok şanslısın :nazar: öğrendiğim iyi oldu bi hemşirede ben bulayım :emir_bebek: bazen çok merak ediyorum daha hissetmiyorumda içerde ne oluyor ne bitiyor insan geriliyor :1: bide ikiside kızmışv:nazar:v:nazar:vmaşallah yaa ben kız çocuklarına deli olurum hep dedim ilk bebeğim kız olsun diye ama oğlum oluyor :emir_bebek: şimdi bütün ilgim kızlardan erkeklere çevrildi anne olmak çok özel bi duygu sağlık diyosun başka bişey demiyormuşsun sonuç olarak sanırım çok uzattım :1:

bu arada kendimizi tanıtıyoruz galiba 26 yaşındayım ilk bebişim annemin tek çocuguyum 14 sene sonra olmuşum çok kıymetliyimdir o yüzden bu sabah bizi işe uğurlarken yavrumla yavruşumun yavrusu güle güle diye uğurladı:16::16:
:60::60::60: al buda bı catlak ıste :60::60:
kısım senın cocugun baldızı ve kayıncosu olmıcak ozaman :35::35::35:

ne güzel canım bak gitöiştir sabahki sıkıntın bebişleride fazla yorma misafir umduğunu değil bulduğunu yer takdiğini uygula:40:

korkma sen bu temizlik gücüyle çok rahat doğurursun ben asıl ne etcem bütün gün oturuyorum işyerinde son 2 ay izne çıkcam anca ozaman hergün yürüyüş felan yaparım artık

Gönülcüm geçen konuşmuştuk, doğumu kolaylaştırmak için ya temizlik yapcan ya başka şey yapcan :1:
Dr un yalancısıyım şurda yani :23:

:53::53::53:sız cok buyukmussunuz masallah:nazar:
20.haftadan sonra oluo dıye bılıorum bende dr un demedımı bısey

yok canım bişey demedi haftaya kendi kontrolümde var zaten o zaman sorarım salı günü randevum söylerim o zman

kızlar ben kaçariii kociş gelcik birazdannnn görmesin beni burda büyük şehzadem uyuyo bende gideyim ouncaklarını toparlayım bari bugün yemekler kayınvalidemden beraber oturduğumuz için bzen o bazen ben yapıyorum ev işlerini bölüşüyoruz işte:66:

Back
X