-----2010 KASIM hamişleri----

NAZ ikizlerin olacakmış çok güzel bir duygu olmalı ben çok istedim ama tek oldu

sağlık ocağında dinleniyormu? ben bilmiyordum da...
saol cnmm
ewet bzm ewe çok yakın hemşire ne zmn istersen gel diyoo bnde cnm sıkıldıkça gidip dinliyoom

ya hanımlar haftaya sağlık ocağına gitsemmiki tetanos aşısı olmaya ilk oğlumda 4 ylıkken gitmiştim 2 kere yapmışlardı tetanos bunda 6 ayıma girdim ama daha gitmedim gitsemmiki

ne güzel canım bak gitöiştir sabahki sıkıntın bebişleride fazla yorma misafir umduğunu değil bulduğunu yer takdiğini uygula
gnl84 temizlik yaparken bi anda doğsa fena olmaz valla doğumu düşününce bi korku sarıyo beni :18:
korkma sen bu temizlik gücüyle çok rahat doğurursun ben asıl ne etcem bütün gün oturuyorum işyerinde son 2 ay izne çıkcam anca ozaman hergün yürüyüş felan yaparım artık

bu arada kendimizi tanıtıyoruz galiba 26 yaşındayım ilk bebişim annemin tek çocuguyum 14 sene sonra olmuşum çok kıymetliyimdir o yüzden bu sabah bizi işe uğurlarken yavrumla yavruşumun yavrusu güle güle diye uğurladı

bnm muhtemel doğum tarihi 30 ağustos bnde 25 ağustos doğumluyum başak olsun die vakitlice doğurmalıyım

ya hanımlar haftaya sağlık ocağına gitsemmiki tetanos aşısı olmaya ilk oğlumda 4 ylıkken gitmiştim 2 kere yapmışlardı tetanos bunda 6 ayıma girdim ama daha gitmedim gitsemmiki

sız cok buyukmussunuz masallah
20.haftadan sonra oluo dıye bılıorum bende dr un demedımı bısey

saol cnmm
ewet bzm ewe çok yakın hemşire ne zmn istersen gel diyoo bnde cnm sıkıldıkça gidip dinliyoom

çok şanslısın öğrendiğim iyi oldu bi hemşirede ben bulayım bazen çok merak ediyorum daha hissetmiyorumda içerde ne oluyor ne bitiyor insan geriliyor bide ikiside kızmışvvvmaşallah yaa ben kız çocuklarına deli olurum hep dedim ilk bebeğim kız olsun diye ama oğlum oluyor şimdi bütün ilgim kızlardan erkeklere çevrildi anne olmak çok özel bi duygu sağlık diyosun başka bişey demiyormuşsun sonuç olarak sanırım çok uzattım

al buda bı catlak ıste
kısım senın cocugun baldızı ve kayıncosu olmıcak ozaman

Gönülcüm geçen konuşmuştuk, doğumu kolaylaştırmak için ya temizlik yapcan ya başka şey yapcan
Dr un yalancısıyım şurda yani

sız cok buyukmussunuz masallah
20.haftadan sonra oluo dıye bılıorum bende dr un demedımı bısey

yok canım bişey demedi haftaya kendi kontrolümde var zaten o zaman sorarım salı günü randevum söylerim o zman

kızlar ben kaçariii kociş gelcik birazdannnn görmesin beni burda büyük şehzadem uyuyo bende gideyim ouncaklarını toparlayım bari bugün yemekler kayınvalidemden beraber oturduğumuz için bzen o bazen ben yapıyorum ev işlerini bölüşüyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…