herkese merhaba...kızlar yazılarınızı okuyorum sormak istediğim bişey var 17 haftalık olup üçlü tarama testini yeni yaptıracak olanlar var ben şun an 17 haftalığım ve üçlü testi 15 de istedi doktor normalmi anormalmi anlamadım gitti15 haftalıkken yaptıran var mı?mesela dünde ayrıntılı ultrasona girdim internette 20 haftalıkken diyor ben yine 17 haftalıkken girmiş oldum onu doktora sordum daha iyi erken olması dedi ne varsa zaten çıkıyor erken müdahale etmiş oluruz dedi...çok şükür herşey yolunda sonuçlarım iyi ama ben neden önden gidiyorum kafam çok bulandı
o baska sey daha cazıp gelıo banaaaaaaa
ilk oğlum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucakmış doktorum 1 ile 7 temmuz arası yaparız dedi bu arada ben tam olarak bugün 22+1 günlüğüm canımdogum nezaman sızın kısmetse
döf onu ben hakkından gelemedım
ben o başka şeyi yapıyorum gemcim napayım temizlik yapamıyorum :92:Gönülcüm geçen konuşmuştuk, doğumu kolaylaştırmak için ya temizlik yapcan ya başka şey yapcan
Dr un yalancısıyım şurda yani
kandıramazsın bu sefer benim çocuğum tek olmayacak inş. benim çocuğumun değil benim eşimin baldızı olmayacak ayrıca benim kayınçom var eşimin abisi var nasılım bu sefer bu mesajı yazmak içinde çok düşünmedimal buda bı catlak ıste
kısım senın cocugun baldızı ve kayıncosu olmıcak ozaman
pur teyze özelşne bulunmaz ürünler yazıp aşertirim seni
bu tetenoz aşısı ne zaman doktor bana bişey demedi 20 oldum bende daha yeni gittim zaten doktora
sapıklar hıh :78:
sapık dıyo yaaa..sen çoçuuu nasıl yaptın hıııııııı
ben o başka şeyi yapıyorum gemcim napayım temizlik yapamıyorum :92::92:
kandıramazsın bu sefer benim çocuğum tek olmayacak inş. benim çocuğumun değil benim eşimin baldızı olmayacak ayrıca benim kayınçom var eşimin abisi var nasılım bu sefer bu mesajı yazmak içinde çok düşünmedim
bu tetenoz aşısı ne zaman doktor bana bişey demedi 20 oldum bende daha yeni gittim zaten doktora
leylekler getirdi
genele yaz ayseee turkuaz kessın senı busefer
çok çalıştım çok o gece sabaha kadar uyumadım soy ağacımızı çıkardım kim kimin nesi oluyo yazdımvallahı calısmısssın sen nasıl ogrendım kızım bunların hepsını
ya ben şimdi uyus oldum doktora bir dahaki randevum 24. haftada bişeyde demedi bana ben sağlık ocağınada gitmiyorum sadece ordamı yapıyorlar ay bak sinirlendim :95::95::95:banasağlık ocağında 18. haftadan sonra 4-8 hafta arayla toplam 2 doz aşı yapılıyo dedi biz seni ararız dedil bi de
kısım benım 6 yasındakı yegenım bıle bıle çoçuuun opusunce olduunu
yoooooooook turkuaz uçar gelir şakağımdan vurur
çok çalıştım çok o gece sabaha kadar uyumadım soy ağacımızı çıkardım kim kimin nesi oluyo yazdım
ya ben şimdi uyus oldum doktora bir dahaki randevum 24. haftada bişeyde demedi bana ben sağlık ocağınada gitmiyorum sadece ordamı yapıyorlar ay bak sinirlendim :95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?