-----2010 KASIM hamişleri----

amannnn sizide hiç yalnız bırakmaya gelmiyor vuruyonuz konuşmanın dibine....

canım bu tip şeyleri takma kafana yeter ki sorun olmasında varsın erken olsun......
benim bir arkadaşıma doktoru hiçbir test yaptırmadı....

dogum nezaman sızın kısmetse

döf onu ben hakkından gelemedım
ilk oğlum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucakmış doktorum 1 ile 7 temmuz arası yaparız dedi bu arada ben tam olarak bugün 22+1 günlüğüm canım

Gönülcüm geçen konuşmuştuk, doğumu kolaylaştırmak için ya temizlik yapcan ya başka şey yapcan
Dr un yalancısıyım şurda yani
ben o başka şeyi yapıyorum gemcim napayım temizlik yapamıyorum :92::92:

al buda bı catlak ıste
kısım senın cocugun baldızı ve kayıncosu olmıcak ozaman
kandıramazsın bu sefer benim çocuğum tek olmayacak inş. benim çocuğumun değil benim eşimin baldızı olmayacak ayrıca benim kayınçom var eşimin abisi var nasılım bu sefer bu mesajı yazmak içinde çok düşünmedim

bu tetenoz aşısı ne zaman doktor bana bişey demedi 20 oldum bende daha yeni gittim zaten doktora

bu tetenoz aşısı ne zaman doktor bana bişey demedi 20 oldum bende daha yeni gittim zaten doktora

bende doktora sormayı unuttum ama sağlık ocağından ayın 14 gel demişlerdi aşı için yani 19 haftalık olunca.....

Son düzenleme:

vallahı calısmısssın sen nasıl ogrendım kızım bunların hepsını

vallahı calısmısssın sen nasıl ogrendım kızım bunların hepsını
çok çalıştım çok o gece sabaha kadar uyumadım soy ağacımızı çıkardım kim kimin nesi oluyo yazdım
banasağlık ocağında 18. haftadan sonra 4-8 hafta arayla toplam 2 doz aşı yapılıyo dedi biz seni ararız dedil bi de
ya ben şimdi uyus oldum doktora bir dahaki randevum 24. haftada bişeyde demedi bana ben sağlık ocağınada gitmiyorum sadece ordamı yapıyorlar ay bak sinirlendim :95::95::95:

sınırlenme yahu..benım dr umda saglık ocagında yaptırtmıo mesela...ara sor dr una

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…