• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

çok çalıştım çok o gece sabaha kadar uyumadım soy ağacımızı çıkardım kim kimin nesi oluyo yazdım:1::1:

ya ben şimdi uyus oldum doktora bir dahaki randevum 24. haftada bişeyde demedi bana ben sağlık ocağınada gitmiyorum sadece ordamı yapıyorlar ay bak sinirlendim :95::95::95:

ara sorsana bazı dr. sağlık ocağında yaptırtırmıyo ecz. aldırıp kendisi yaptırtıyo :49:

ara sorsana bazı dr. sağlık ocağında yaptırtırmıyo ecz. aldırıp kendisi yaptırtıyo :49:
hayır bişet söylemedide ben ona sinirlendim 24. haftada olmazmı bu aşı belki ozaman yaptırır unutmamıştır herhalde arayarak bişey sormayada sinir olurum.

ayyyyy kuşum beniiiiim döwerim sizi kızlar gitmeyn kızın üstüne hıııııı:20::20:
bk kızdım onlra bn cnmm

ama sen bılmıonnnn neler yapıo bıseee....demın PUR u tehdıt ettı ..banada sapık dıdı ..turkuaz zaten yakalasa opucek onu :27::27::27:

kızlar bnada hemşire 24. haftada yapıcaz dedi bide o hafta şeker yüklemesi yapılckmış

hayır bişet söylemedide ben ona sinirlendim 24. haftada olmazmı bu aşı belki ozaman yaptırır unutmamıştır herhalde arayarak bişey sormayada sinir olurum.

bana sağlık ocağında illa şu haftada yapılacak denmedi zaten Dr alper mumcu ''Daha önceden aşılanmamış bir kadın hamileliği sırasında tetanoz aşısı olmaya karar verirse ilk trimesterdan sonra 4-8 hafta arayla toplam 2 doz aşı olmalıdır.'' diyo bak bu da hafta vermemiş...

ben yaslıyımya unutuom arada kusura bakma sendemı kan uyusmazlıgı vardı :26:

kıslar bu arada face de prıma dunyasını begenın 1 aşı hedıye etmıs oluyosunuz ..unıcefle ısbırlıgı yapıolar..sadece tıklıcaksınız okadar :92::92::92:

kıslar bu arada face de prıma dunyasını begenın 1 aşı hedıye etmıs oluyosunuz ..unıcefle ısbırlıgı yapıolar..sadece tıklıcaksınız okadar :92::92::92:

bir prima alıncada bağış yapmış sayılıyormuşuz ben zaten onu almayı düşünüyordum artık ne kadar doğruysa........diğer bebişlere faydamız dokunsun......

ben geldim:42:

nasılsınıs kıslarcım:39:

nası gidiyo hamilelikler:38:

Back
X