çok çalıştım çok o gece sabaha kadar uyumadım soy ağacımızı çıkardım kim kimin nesi oluyo yazdım
ya ben şimdi uyus oldum doktora bir dahaki randevum 24. haftada bişeyde demedi bana ben sağlık ocağınada gitmiyorum sadece ordamı yapıyorlar ay bak sinirlendim :95::95::95:
ayaktan mı şakatan mı bilmem.....sen ayağını denk al.....sonra kocam nerden geliyo bunlar senin aklına diye kızıyor bana.....bulamayınca içi gidiyor herifiminde......
ayyyyy kuşum beniiiiim döwerim sizi kızlar gitmeyn kızın üstüne hııııııHepinize küstüm bni dışlıonuz , azarlıonuz,
ayaktan mı şakatan mı bilmem.....sen ayağını denk al.....sonra kocam nerden geliyo bunlar senin aklına diye kızıyor bana.....bulamayınca içi gidiyor herifiminde......
Hepinize küstüm bni dışlıonuz , azarlıonuz,
hayır bişet söylemedide ben ona sinirlendim 24. haftada olmazmı bu aşı belki ozaman yaptırır unutmamıştır herhalde arayarak bişey sormayada sinir olurum.ara sorsana bazı dr. sağlık ocağında yaptırtırmıyo ecz. aldırıp kendisi yaptırtıyo
ayyyyy kuşum beniiiiim döwerim sizi kızlar gitmeyn kızın üstüne hıııııı
bk kızdım onlra bn cnmm
ayyyyy kuşum beniiiiim döwerim sizi kızlar gitmeyn kızın üstüne hıııııı
bk kızdım onlra bn cnmm
ayşee bak seni şikayet ediyolar ama sende uslu durrrhahahah ikisler benmlebizde güçlüyüz artık saol nas apla ya bunlar beni yerden yere vuruyo
hahahah ikisler benmlebizde güçlüyüz artık saol nas apla ya bunlar beni yerden yere vuruyo
hayır bişet söylemedide ben ona sinirlendim 24. haftada olmazmı bu aşı belki ozaman yaptırır unutmamıştır herhalde arayarak bişey sormayada sinir olurum.
ben yaslıyımya unutuom arada kusura bakma sendemı kan uyusmazlıgı vardı :26:hayır bişet söylemedide ben ona sinirlendim 24. haftada olmazmı bu aşı belki ozaman yaptırır unutmamıştır herhalde arayarak bişey sormayada sinir olurum.
kızlar bnada hemşire 24. haftada yapıcaz dedi bide o hafta şeker yüklemesi yapılckmış
kıslar bu arada face de prıma dunyasını begenın 1 aşı hedıye etmıs oluyosunuz ..unıcefle ısbırlıgı yapıolar..sadece tıklıcaksınız okadar :92::92::92:
ayşee bak seni şikayet ediyolar ama sende uslu durrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?