• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

$007_bebekodasi_panna_o.webp bole bısı olabılır belkı..evgorde gordum :86:

Ben beyaz hastasıyım :16:

Evim beyaz süt kahve mobilya ve ürünlerle dolu :16: kapılarım da beyaz, dış çelik kapım bilem:76:

Çok asil geldi bana:69:

Hmm o zaman başka...

Otoriteni koy ortaya tatlım, ferrarili odayı unutsun :47: Hem bembeyaz evde sırıtır valla :1:

Benimde tüm mobilyalar krem kahve, bana fenalık geliyordu ilk zamanlar apaydınlık duruyordu, şimdi renkli yastıklar tablolar falan kımıl kımıl oldu :52::52: Ohh gözüm gönlüm açıldı.. Eşim de bazen diyor çocuku maymuna çevircen rengarenk oda renk renk kıyafetler, korkuyormuş adam :60:

Hmm o zaman başka...

Otoriteni koy ortaya tatlım, ferrarili odayı unutsun :47: Hem bembeyaz evde sırıtır valla :1:

Benimde tüm mobilyalar krem kahve, bana fenalık geliyordu ilk zamanlar apaydınlık duruyordu, şimdi renkli yastıklar tablolar falan kımıl kımıl oldu :52::52: Ohh gözüm gönlüm açıldı.. Eşim de bazen diyor çocuku maymuna çevircen rengarenk oda renk renk kıyafetler, korkuyormuş adam :60:

Az önce didim ki aşkım o ferrari takımından olmayacak kusura bakma, 9 ay karnımda taşıyom ben karar vericem :9: tamam aşkım bakarız didi :27: kadının fendi erkeği yener, hep kadınların dediği olur :66:

kıslar örtmenlik yorumu yapayım yine bebeğin yattığı yer hep aynı olsun...
uyucağı zamanı yattığı yerden bilir...

yani bi beşike bi yere bi koltuğa yatırmayın...

ayrıca ben oto koltuğu baktım...
içi çok küçük geldi bana... bebelerimizin kemik oluşumu daha tamamlanmamış olcak kısıp kalcak içine...kısın sarıp sarmalayacağız battaniye ile sığmayacak... bide kilolu olurlarsa küçük bebe koltuğu kullanışsız olacak...

ben bi boy büyüğünden oto koltuğu alcam 9 kg. olan

gecen demiştim arkadasın bebeki var 7aylık 10 kilo

onun dışında port bebe alacam... doktora giderken en azından dört köşe kapalı...

kıslar örtmenlik yorumu yapayım yine bebeğin yattığı yer hep aynı olsun...
uyucağı zamanı yattığı yerden bilir...

yani bi beşike bi yere bi koltuğa yatırmayın...
Örtmenim:3: Bi soru sorcam :3:

Ben oda almıcam şimdi park yatak alcam, 3 yaşına kadar kullanılıyormuş onlar..
Neyse.. Diyorum ki 3 yaşında falan birlikte gidip alalım, hani kendi tercih edebilsin, bazıları yakınlarım da diyor ki anlamaz tercih edemez o yaşta..
Doğrusu nedir bu durumun :26:

Az önce didim ki aşkım o ferrari takımından olmayacak kusura bakma, 9 ay karnımda taşıyom ben karar vericem :9: tamam aşkım bakarız didi :27: kadının fendi erkeği yener, hep kadınların dediği olur :66:

taam dememıs bakarıs demıs:27::27:
erkegın ısımı mobılya ya karısmasın babalar karıssalarda sonunda annenın dedıgı olsun amaaan benım esımde butun evın mobılyalarında o olmas ole olmasın bole olmasın ne cok mudahele ettı

ayrıca ben oto koltuğu baktım...
içi çok küçük geldi bana... bebelerimizin kemik oluşumu daha tamamlanmamış olcak kısıp kalcak içine...kısın sarıp sarmalayacağız battaniye ile sığmayacak... bide kilolu olurlarsa küçük bebe koltuğu kullanışsız olacak...

ben bi boy büyüğünden oto koltuğu alcam 9 kg. olan

gecen demiştim arkadasın bebeki var 7aylık 10 kilo

onun dışında port bebe alacam... doktora giderken en azından dört köşe kapalı...

:59::59:ben cıkamıcam bu ısın ıcınden

Back
X