deli kız yaaa
ıcme cayy kansızlık yapar sole kocana portakal sıksın sana :79:
İçtim kızzz, onuda her sabah gitmeden yapıyor
Bilseydim ilk evlendiğim ay hamile kalırdım, ama diyor ki 6 ay sonra, yer değiştiriyoruz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deli kız yaaa
ıcme cayy kansızlık yapar sole kocana portakal sıksın sana :79:
İçtim kızzz, onuda her sabah gitmeden yapıyor
Bilseydim ilk evlendiğim ay hamile kalırdım, ama diyor ki 6 ay sonra, yer değiştiriyoruz...![]()
hemen 6 ay sora degıstıremez dert etme sen cok mesgul olucaksın bebısınle yıne o ılgılenıcek sızınleeee
:81:
yanı sahsen ben bole umıt edıyorum:82:
yaniii...
Diyorum ki o zaman lohusa olucam, daha çok ilgiye ihtiyacım olacak...![]()
Olur dedi![]()
Merhaba Kızlar epeydir giremedimdüşü riskim varmış kanama vardı bebeğim bugün 8 haftalık oldu
düşük önleyici hap ve bir hafta istiahat verdi doktorum
sizinde dualarınıza çok ihtiyacım var
![]()
ay kocalarımızdan sanslıyız bız hep boyle olurlar ınsallah...ben hergun ''bugun kesın patlıcak '' dıyorum yınede gık demıyor canım yaa![]()
portakal gaz yapıyor ya, suyu da yapa herhalde ama gene de çok yiyorum ben dayanamıyorum![]()
bayanseyma ;
kullan at bebek önlüğünü nerede gördün markası ne? öğrenince paylaş olur mu???![]()
Kızlar iyi akşamlar herkese....
Bugün 2'li test için gittim, çikolata yedim, bebeğim fıkır fıkırdı, 4 boyutludan baktı, Allah'ım alıp içime sokasım geldi,kollarıyla yüzünü kapattı, tam ense ölçümünü alıyordu, poposunu döndü
takla attı, hiç yerinde durmadı
doktor maşallah ne yedin böyle, bebeğin bir dakka yerinde durmuyor dedi
%51 erkek ama kimseye söyleme yanılabilirim dedi
benim çene durur mu herkese söledim bile
ama yanılabilirmiş diye de ekledim
Gelişimi çok iyi dedi
Kızlar çok güzel bir duygu yaaa, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin Aminnnnn....
Günaydın herkese,
Sizleri üzmemek için pek yazmak istemedim. Sizler de merak etmişsiniz bizi. Cuma günü doktora gittik doktor pek olumlu konuşmadı. Pazartesi çıkacak sonuca göre ne yapacağımıza karar veririz dedi. Akşam eve gittiğimizde aşırı derecede kanamam oldu. Ben kızım kesin düştü dedim. Hemen doktora gittik, kızım hala bizimleydi, doktorlar önleyici birşey yapmadılar zaten sağlıksız ise düşmesi daha iyi dediler ama kızım düşmedi. Doktor 1 hafta istirahat verdi. Şuan evde dinleniyorum. Pazartesi amniyo sonuçları çıkacak. Ödemin geçme ihtimali çok çok düşük olsa da var. Ama büyük bir ihtimal doktorlar sonlandırmayı düşünüyorlar. Ödemin yediklerimizden veya anne babadan kaynaklanan bir nedeni yokmuş. Sadece o bebeğe özgü şanssızlıkmış. Bundan sonraki gebeliklerde olma ihtimli de yok gibiymiş. Bizi psikolojik olarak herşeye hazırladılar. Hayırlısı ne ise o olur inşallah. Benim hala umudum var. Kuzum hala benimle.
pendik - kaynarca medicine hospital da uzm. dr. aysun nalıncı yaptı testi. muayene olduğum dr da opr.dr. esra günay.
kızlar selam,
ben su sayfaya son girdiğimden beri 128 sayfa ilerlemişsiniz..geçmişi okuyayım dedim ama çok zor şimdi..
Umarım kimsede bi yaramazlık yoktur. Benim günüm vardı, bir de başka misafirlerim geldi. temizlik,ikram baya yoruldum. Sonra kardeşim geldi..Ancak fırsat buldum nete girmeye..
Bugün kontrole gittik. Cinsiyeti erkekmiş..![]()
3 hafta sonra da 3lü test yapılacak. Allah'a şükür bize herşey yolunda. Hepimizde de hep öyle olsun inşallah..
Oğluşun hayırlı olsun canım![]()
arzumnun bebeğine ne olmuş ben tam anlayamadım da geçmişide okudum ama bulamadım
arzumnun bebeğine ne olmuş ben tam anlayamadım da geçmişide okudum ama bulamadım
Ödem varmış..![]()