• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Kanamalar devam ama rahim ağzı kapalı çok şükür :76: alıştım zaten artık çok varmış böle olan bende onlardan biriyim die acılanmıyorum :) herşey hepimiz için güzel olcak inş :34:

BU arada baş ağrım 3 gündür dinmiyor kızlar napcazz yada varmı çok şiddetli ağrısı olanİ?? :55:

Benim çok şiddetli baş ağrılarım oluyor doktorum bu dönemde normal olduğunu söyledi zorda kalırsan minoset al hiçbir zararı yok dedi ama ben korktuğum için hiçbişi alamıyorum. Bir de başağrımla eş zamanlı mide bulantılarım başlıyor krize giriyorum:43:

ya birisinin bebişide aynı böle bi poz vermişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum. doktorda ılk bu pozu gorduk dırek o paylasılan poz geldı aklıma sanıyesınde dedım ben bu pozu bı yerden hatırlıyorum :1::1::1::1:

gemin keretası da böyle poz verdi benimkide böyle verdi.......

Benim çok şiddetli baş ağrılarım oluyor doktorum bu dönemde normal olduğunu söyledi zorda kalırsan minoset al hiçbir zararı yok dedi ama ben korktuğum için hiçbişi alamıyorum. Bir de başağrımla eş zamanlı mide bulantılarım başlıyor krize giriyorum:43:

ayh aynen canım ya 3 aydan sonra biter dediler bu bulantılar beni pek sevdi gitmiyorlar :14::14: kus kus kus kus öldüm ay

çok güzeller oda süper görünüyor ama çok pembeye boğulmuş....benim kızım olsaydı kırmızı yapacaktım her birşeyini...erkektede mavi düşünmüyorum ama bakalım zaten sadece bir beşik alacam şeymacım bu adreste ki beşik çok güzelmiş tek olarak satılıyor mu sitenin adresini verebilir misin?

cnm ben pc ye kaydetmişim net adresi yokki tek resimi eklemişimm

ama ayriyeten illa satılıyordur büyüyüyen beşiklerrr

ama tam bilmiyorum tabii

belki büyük mağazalarda vermeyebilirler amaa

kendileri üretim yapan yerlerde bulabilirsin

hehehehe

mikropaa bakk

:D:D

kızlar

kız çocuklarında bu çıkıntı hiç olmuyo dümdüz biri sormuştu yaa

kız nasıl oluyo diee öyle işdee:D:62:

benimkinin resmi yok olsada koyamam saten aip olur sizin erkeklerinis görer kısımın şeysini:60:

İŞTE KIZ VE ERKEK CİNSİYET TAPTAMA RESMİİ :))))))))))

http://www.mumcu.com/html/print.php?sid=102

Son düzenleme:
yok yok biz üçümüzde aynı gün doğuracağız demedi demeyin kızlar....
:60::60::60::60::60:

ben oyun bozanlık yapabılırım solıım :27:
ya birisinin bebişide aynı böle bi poz vermişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum. doktorda ılk bu pozu gorduk dırek o paylasılan poz geldı aklıma sanıyesınde dedım ben bu pozu bı yerden hatırlıyorum :1::1::1::1:
$Fotoğraf0489.webp bu olaılırmı sekerım :9:
hahahaha pes yani bu kadar olur dedirtiyor insana bu kadar tesadüf :1::9::9:

pessss ki ne pesssss....ıkıncılerde de olsun bu tesaduf ama :27:

ben oyun bozanlık yapabılırım solıım :27:

Eki Görüntüle 148376 bu olaılırmı sekerım :9:

pessss ki ne pesssss....ıkıncılerde de olsun bu tesaduf ama :27:

hahahahahhaahah ta kendisi yaaaaa olamazzzzzzzzzzzz yaaaa bu kadarııı dedim ya benımkı sanıyesınde bu pozu werdı boyle beklıyomus bızı gorur gormez burda paylasılan bu poz geldı aklıma hatta doktor demeden ben dedım erkek diye guldu doktor evet dedi hahahhaha:1::1:

Back
X