napiim anacım bnm kızlar içerde şok olmuşlardır hergün ayrı bi pipi şhowwKısss naz kapat çucuklarının gözlerini...
Gem'in çocuğunun pipisine filan bakmasın, edepli olsunlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napiim anacım bnm kızlar içerde şok olmuşlardır hergün ayrı bi pipi şhowwKısss naz kapat çucuklarının gözlerini...
Gem'in çocuğunun pipisine filan bakmasın, edepli olsunlar![]()
şeymacım bnce hiç uğramayanları sil mesela bebeğim_01 bebğini kaybetmişti yanlışmı hatırlıyorum
bence listeyle ilgili bişi sölemeyin :) beni nasılda azarlamıştı :) ben hiç bişi demiyom artık ona![]()
![]()
allah iiliğiniibence listeyle ilgili bişi sölemeyin :) beni nasılda azarlamıştı :) ben hiç bişi demiyom artık ona![]()
![]()
aa öle şeymi olur sıkılmak falan alıngan davranmışsın sen :d sabırlı ol azıcık 4 günde bi benden sıkılmayan hemde bu kadar problemle senden nie sıkılsın doktor lütfü önderoğlu var muayenesi 300 lira onunla görüştüm doktorun çok iyi dedi bana sennde aklında bulunsun
hadi canım ciddimisinşeyma yapmaz öle bişi yaa
![]()
Kızlar bu arada bende ne çin takvimi ne rus takvimi be göbeğin şekli nede ekşi tatlı olayı hiç biri tutmadı yabir tanesi bile tutmaz mı yaw. hepsinde kzı dı kız belirtileri vardı hayatta inanmam daha bana tutmadı
![]()
nıye yaw..ben 38 gıyodum hamılelıkten once..lcw den gelen pantalonda 38 gayet ıyı oldu ..kız 9 ay gıyersınız bunu dıdı :44:Gemmm geldim şekerim...
Şema lcw modelleri çooooook bolen küçük hamile pantolonu bile kocaman.....
Benim bebiş heralde içerde organlarımı yiyeyek yer açıyor kendine
Daha göstermedi kendini....
Geçen arkadaşımla biyere gidiyoduk, oda 2,5 aylık hamile, kadının biri kalktı kızım gel sen hamilesin otur dedi![]()
benımkını gorumce almıstı ama 26 mı 29 tl mı neydı lcw den..benimde aynen öyleydi hatta eşimle hamile pantolonu almaya gittiğimizde wakikide bulamamıştık ykm de de helen klan die bi marka vardı onlar güzeldi ama 70den başlıyodu 100 küsüre kadar çıkıyodu pahalı geldi bize, sonra mecburen normal bi büyük beden pantolon almıştık, wakikide de45-50 arasında fiyatlar
ömrümü yedinis ömrümüü emii :84:
walla bnmde tutmadı cnmmBen inanıyom bu Pekin'li amcelara
Oğlumda tuttu, kısımda onları tikkate alıcemm![]()
canım çok sağol içim rahatladı devam o zaman
Ben inanıyom bu Pekin'li amcelara
Oğlumda tuttu, kısımda onları tikkate alıcemm![]()
kanamalar devam ama rahim ağzı kapalı çok şükür :76: Alıştım zaten artık çok varmış böle olan bende onlardan biriyim die acılanmıyorum :) herşey hepimiz için güzel olcak inş![]()
Bu arada baş ağrım 3 gündür dinmiyor kızlar napcazz yada varmı çok şiddetli ağrısı olani??![]()
nıye yaw..ben 38 gıyodum hamılelıkten once..lcw den gelen pantalonda 38 gayet ıyı oldu ..kız 9 ay gıyersınız bunu dıdı :44:
walla bnmde tutmadı cnmm![]()
yasımı bı yas buutursem tutuyo benım![]()
ben 34 giyom
Canım eğlence zaten....
seninkiler de pipili çıkmasın, hala oynamadılar diyonerkekler tembel olurmuşya
ben 34 giyom
Canım eğlence zaten....
seninkiler de pipili çıkmasın, hala oynamadılar diyonerkekler tembel olurmuşya
Annen seni küçük yazdırmıiişşş olmasın
Aman yok be canım eğlence maksatlı yapılmış bişey :))))