Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizlerler bir günde nasıl besleniyorsunuz.. hangi saatlarde neler yiyorsunuz kızlar???
benım ve bır erkek annesı arkadasımızın daha yuzu cok bozuldu o yalan...
Benimki 15+2 haftalık sanırım artık bellidir yoksa her gün doktor kapılarını aşındırcam. Yavrucağıma cicişler almak istiyorum artık
Valla ben çok sağlıklı beslenebildiğimi söyleyemeyeceğim. Sudan,sütten,etten,tavuktan,balıktan tiksiniyorum.Sadece kahvaltılık ürünler biraz iyi geliyor bu zmaana kadar 1 kilo falan aldım. Meyve yemeye çalışıyorum elimden geldiğince yemeklerin adını düşünmek bile rahatsız ediyor beni. Umarım bebeğime zarar vermiyorumdur![]()
bende seviyorum bunları yaoğlan olsada gydircem banane
![]()
![]()
vala ben kötü örneğim su içiyorum çiğ köfte yiiyorum su içiyorum çiğ köfte yiyorumsabah kahvaltıda bile çiğ köfte
![]()
tam ısırmalık zaten..o coraplarada hastayım ..ama bunu sort gıbı dusun bı tek bunu gıydırcen ustune bısı yokahaha giydirdikten sonrada popisini ısırırım ben kızımın
ben bunların çorap olanlarından aldım
bir tek poposundaa böylee
süs yapmışlar tülden![]()
üfff kızlar çok sıkıldım yaaa
temmuz anneleri topiğinde bayanlar birsürü kıyafet almış bebeklerinee
düşünüyorumdaa bizler fazla birşey almıyoruz akşama eşimee
sıkışmayalım son zamanlarda dedim olur olur diyoo
hatta oda takımı bebek arabası puset alanlar bile var
bende kendimee bayağı birşey aldım diyordumm
kızlar bebişimin odasının kapısını süslüycem
tül varmış eşim almış rulo şeklindee
dün kapıya denedim çok güzel durdu beyaz renk
kapı süsü yapmak istiyorum benn
aranızda yapıcak olan varmı evdeee
ne biliyim kendi el emeğim olsun istiyorum ayy strestlerdeyim bu aralar geldiler yinee
bebek arabalarını filan nasıl almayı düşünüyorsunuz sizee
kapı süsü modellerini göstericektim hangini yapıyım diye
ama resim yüklerken hata veriyo yaa neden böyle oldu anlamıyorum
:18:
olduuuuuuu dalga gecerler oglunla yapma ole bısııııı
cıddı degılsın dımı
bana dr un ılk yasakladıgı sey cıgkofte oldu...yeme cıg et cok mıkrobık Allah korusun..
ben hamılelıkten oncee cok yerdım bagımlısıyım resmen..dr yasaklayınca anında kestım..dogurdugum gun yıcem ahdım var![]()
ben çiğköfte midye ve kokoreç hastasıydım doktor kesinlikle dedi.. kokreç olan yerde ylumu değiştiriyorum..canım okadar istiyorkişimdiye 2,5 kilo aldım.. bende bulgurdan çiğ köfte yapıom bulgur lifli olduğu için vitaminde içeriyo.. buzdolabımda da yemeklerin vitamin içeriklerin, yazdım ki işe yarıyo biraz
selam arkadaşlar bebek battaniyesi ören varmıben de örücem ama kaç ilmekle başladınız 120 ile başlasam çok olurmu
tam ısırmalık zaten..o coraplarada hastayım ..ama bunu sort gıbı dusun bı tek bunu gıydırcen ustune bısı yok![]()
ben evde kapı süsü bi kaç foto çercevesi yapcam...bilgine canım...
aynen hıcbırını yemıorum bende...etsız cıgkofte sadece oda hosuma gıtmedıben çiğköfte midye ve kokoreç hastasıydım doktor kesinlikle dedi.. kokreç olan yerde ylumu değiştiriyorum..canım okadar istiyorkişimdiye 2,5 kilo aldım.. bende bulgurdan çiğ köfte yapıom bulgur lifli olduğu için vitaminde içeriyo.. buzdolabımda da yemeklerin vitamin içeriklerin, yazdım ki işe yarıyo biraz
oyle deseneeeee bastanetsiz etsiz meşhur adıyamn yiyorum ötekini sevmem zaten
iyide midyenin nesi var ??
ben oruyorum
ama dut ıp ıle oruyorum onlar genıs oldugu ıcın 65 ılmek yaptım gayet ıyı..80 e kadar yolu var.
senın ıpın nasıl ?? ıdeal battanaye olcusu 80-110 cm olurmus 20 ılmek atıp olc ole hesapla en garantısı