• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

$don.gif

kız annelerıııııııı kızınıza bundan alın yaaaa ıcım gıttı supermıs :97::97:

Benimki 15+2 haftalık sanırım artık bellidir yoksa her gün doktor kapılarını aşındırcam. Yavrucağıma cicişler almak istiyorum artık (:

Valla ben çok sağlıklı beslenebildiğimi söyleyemeyeceğim. Sudan,sütten,etten,tavuktan,balıktan tiksiniyorum.Sadece kahvaltılık ürünler biraz iyi geliyor bu zmaana kadar 1 kilo falan aldım. Meyve yemeye çalışıyorum elimden geldiğince yemeklerin adını düşünmek bile rahatsız ediyor beni. Umarım bebeğime zarar vermiyorumdur :59:

Benimki 15+2 haftalık sanırım artık bellidir yoksa her gün doktor kapılarını aşındırcam. Yavrucağıma cicişler almak istiyorum artık (:

Valla ben çok sağlıklı beslenebildiğimi söyleyemeyeceğim. Sudan,sütten,etten,tavuktan,balıktan tiksiniyorum.Sadece kahvaltılık ürünler biraz iyi geliyor bu zmaana kadar 1 kilo falan aldım. Meyve yemeye çalışıyorum elimden geldiğince yemeklerin adını düşünmek bile rahatsız ediyor beni. Umarım bebeğime zarar vermiyorumdur :59:

yok yok :D bebişler bizim kanımızı emdikleri için onların çok büyük problemleri yok dha 18. hafta dan sonra yediklerimize daha dikkat etmeliyiz bebek için tabi şimdi de kendimizi beslemeliyiz :D o yüzden herkes bnmgibi yapsın çiğ köfte su hihihi :9::1::1:

Çiğ köfte arada bende yiyorum canım istiyor hiçte kısmıyorum (: doktorum canın ne isterse ye ama ölçülü ye hiçbirşeyden kısma demişti bana. ah bir yiyebilsem (:

bende seviyorum bunları ya :D oğlan olsada gydircem banane :D :33::33:

olduuuuuuu dalga gecerler oglunla yapma ole bısııııı:35:

vala ben kötü örneğim su içiyorum çiğ köfte yiiyorum su içiyorum çiğ köfte yiyorum :D sabah kahvaltıda bile çiğ köfte :D

cıddı degılsın dımı:53::53::53:

bana dr un ılk yasakladıgı sey cıgkofte oldu...yeme cıg et cok mıkrobık Allah korusun..

ben hamılelıkten oncee cok yerdım bagımlısıyım resmen..dr yasaklayınca anında kestım..dogurdugum gun yıcem ahdım var :23:

ahaha giydirdikten sonrada popisini ısırırım ben kızımın

ben bunların çorap olanlarından aldım:69:

bir tek poposundaa böylee

süs yapmışlar tülden:60:
tam ısırmalık zaten..o coraplarada hastayım ..ama bunu sort gıbı dusun bı tek bunu gıydırcen ustune bısı yok :16:

üfff kızlar çok sıkıldım yaaa

temmuz anneleri topiğinde bayanlar birsürü kıyafet almış bebeklerinee

düşünüyorumdaa bizler fazla birşey almıyoruz akşama eşimee

sıkışmayalım son zamanlarda dedim olur olur diyoo:5:

hatta oda takımı bebek arabası puset alanlar bile var

bende kendimee bayağı birşey aldım diyordumm

kızlar bebişimin odasının kapısını süslüycem

tül varmış eşim almış rulo şeklindee

dün kapıya denedim çok güzel durdu beyaz renk

kapı süsü yapmak istiyorum benn

aranızda yapıcak olan varmı evdeee

ne biliyim kendi el emeğim olsun istiyorum ayy strestlerdeyim bu aralar geldiler yinee :3:

:25: bebek arabalarını filan nasıl almayı düşünüyorsunuz sizee

kapı süsü modellerini göstericektim hangini yapıyım diye

ama resim yüklerken hata veriyo yaa neden böyle oldu anlamıyorum

:18:

ben evde kapı süsü bi kaç foto çercevesi yapcam...bilgine canım...

selam arkadaşlar bebek battaniyesi ören varmı:6: ben de örücem ama kaç ilmekle başladınız 120 ile başlasam çok olurmu

ben çiğköfte midye ve kokoreç hastasıydım doktor kesinlikle dedi.. kokreç olan yerde ylumu değiştiriyorum..canım okadar istiyorki :( şimdiye 2,5 kilo aldım.. bende bulgurdan çiğ köfte yapıom bulgur lifli olduğu için vitaminde içeriyo.. buzdolabımda da yemeklerin vitamin içeriklerin, yazdım ki işe yarıyo biraz

olduuuuuuu dalga gecerler oglunla yapma ole bısııııı:35:

cıddı degılsın dımı:53::53::53:

bana dr un ılk yasakladıgı sey cıgkofte oldu...yeme cıg et cok mıkrobık Allah korusun..

ben hamılelıkten oncee cok yerdım bagımlısıyım resmen..dr yasaklayınca anında kestım..dogurdugum gun yıcem ahdım var :23:

etsiz etsiz meşhur adıyamn yiyorum ötekini sevmem zaten bu arada hadi gülelim

Birbirini tanımayan iki adam akmerkezde dolaşırken eşlerini kaybeder.
İki erkek h...araretle koşuştururken çarpışırlar.
Adamın biri diğerine;-Ben karımı arıyorum, vitrinlere bakarken kalabalıkta kaybettim.
derDiğeri de;Aynen ben de öyle.
Bu kalabalıkta nasıl bulacağız?
İstersen hanımları tarif edelim birbiri...mize,
sonra dağılıp birlikte arayalım.
-Tamam. Benim hanım şöyle; 1,75 boyunda, sarı saçlı, mavi gözlü,
mini etekli, etine dolgun güzel bir kadındır.
Ya seninki ?Diğer adam hiç düşünmeden atılır:-Benimkini boşver, seninkini arayalım..

ahhha :1::1::1::1:

ben çiğköfte midye ve kokoreç hastasıydım doktor kesinlikle dedi.. kokreç olan yerde ylumu değiştiriyorum..canım okadar istiyorki :( şimdiye 2,5 kilo aldım.. bende bulgurdan çiğ köfte yapıom bulgur lifli olduğu için vitaminde içeriyo.. buzdolabımda da yemeklerin vitamin içeriklerin, yazdım ki işe yarıyo biraz

iyide midyenin nesi var ??

selam arkadaşlar bebek battaniyesi ören varmı:6: ben de örücem ama kaç ilmekle başladınız 120 ile başlasam çok olurmu

:3::3:ben oruyorum

ama dut ıp ıle oruyorum onlar genıs oldugu ıcın 65 ılmek yaptım gayet ıyı..80 e kadar yolu var.

senın ıpın nasıl ?? ıdeal battanaye olcusu 80-110 cm olurmus 20 ılmek atıp olc ole hesapla en garantısı

tam ısırmalık zaten..o coraplarada hastayım ..ama bunu sort gıbı dusun bı tek bunu gıydırcen ustune bısı yok :16:

:60::60::60::60:

ben evde kapı süsü bi kaç foto çercevesi yapcam...bilgine canım...

nasıl yapıcaksın kapı süsünü cnm banada anlat :24:

kesin model bulduğundaaa :80:

bende haftaya alcam malzemelerini ama nasıl bişi yapıcağıma karar veremedim:19:

fikir verirmisin banaaa:61:

aynen hıcbırını yemıorum bende...etsız cıgkofte sadece oda hosuma gıtmedı

etsiz etsiz meşhur adıyamn yiyorum ötekini sevmem zaten
oyle deseneeeee bastan :35:
iyide midyenin nesi var ??

denızın butuuun pıslıgını topluo sagolsun ..ozellıkle cok cıva oluyor..yimeee:20:

:3::3:ben oruyorum

ama dut ıp ıle oruyorum onlar genıs oldugu ıcın 65 ılmek yaptım gayet ıyı..80 e kadar yolu var.

senın ıpın nasıl ?? ıdeal battanaye olcusu 80-110 cm olurmus 20 ılmek atıp olc ole hesapla en garantısı

nako normal bebe yünü canım bu konuda çok bilgili deilim sorayım bi dedim ben normal 120 ilmekle başlasam çok olurmu ki gemcim

Back
X