• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

cnmm nasılsın???:71:

Daha iyiyim canım. Çabuk toparladım. Dr 40-50 gün sonra adet olursun demişti ama ben tam 30 gün sonra oldum. yani bu da iyiye işaret demek ki vucut toparlandı. Bir sorun olsaydı daha uzun sürerdi.
Bu ay Çalışmalara başlıyoruz bakalım :17:

Si nasılsınız göbekleri büyüttünüz. :63:

Darısı başıma inş.:21:

Daha iyiyim canım. Çabuk toparladım. Dr 40-50 gün sonra adet olursun demişti ama ben tam 30 gün sonra oldum. yani bu da iyiye işaret demek ki vucut toparlandı. Bir sorun olsaydı daha uzun sürerdi.

hadi maşlhh cnm bnm:))e hmn başlıcanızmı çalışmalaraaa:46:ii bariii
bze yetiş işlhh tez zamandaa

Kızlarrrr özledim sizi... :54:

cnm bnmmmmmm hşg...

iyi olduğuna ve toparlandığına çok sevindimm

rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana

benim göbik çok fazla çıkmadı birazcık

senide kısa zamanda aramıza bekliyoruz cnm

kendine iyi bak

özletme kendini yine gel :16:

Kızlarrrr özledim sizi... :54:

Biz de seni özledik canım :54:

Hayırlı haberlerini bekliyoruz :17:

nebılııım dıdım belkı annenlerın yanına gıdersın doguma :26:

YOK YAAA!!! öle 9ay bi doktora hastaneye alıştıktan sonra başka bi yerde doğum yapmak stress verir...
bide kendime valiz bebeğe valiz... bide eşyaları... annenin evi olsada bi odaya taşın...
kojam doğuma yetişecek mi izin alıp ankaraya gelene kadar oğlan doğar valla.
orda tanıdıklar gelcek ziyarete...eski inançlar, hurafeler...
burda gelen giden az olur yazın tiril tiril dolaşırım evimde...

ben sancım gelince kojamın elini sıkmak istiyorum:47:

$Fotoğraf1082.webp $Fotoğraf1089.webp $Fotoğraf1088.webp $Fotoğraf1086.webp $Fotoğraf1085.webp $Fotoğraf1083.webp $Fotoğraf1084.webp $Fotoğraf1087.webp $Fotoğraf1081.webp
ben simdilik bunlari aldim kislar

sinirden ağlayacağım nerdeyse benim bebiş hala oynamıyo babası çikolata almaya gitti kafayı yicem ya 20. haftaya girdik kızlar kontrolüm haftaya ay çatlayacağım ne olur bişi diyin hala benim haftamda hissetmeyen varmı

ozenccy canım ne güzel şeyler almışsın öyle bayıldımm vallahi,ben daha hiçççç bişey almadım erken diye siz maşallah keramosla bitirdiniz nerdeyse.

bu arada ben hasta olmuşum :2:

Back
X