Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmm nasılsın???Kızlarrrr özledim sizi...![]()
çiğtanem ilk bn yaptım göbek showu ekle bakalım bni geçmişmisin mrk ettim bnde eklerim![]()
cnmm nasılsın???![]()
hadi maşlhh cnm bnm:))e hmn başlıcanızmı çalışmalaraaaDaha iyiyim canım. Çabuk toparladım. Dr 40-50 gün sonra adet olursun demişti ama ben tam 30 gün sonra oldum. yani bu da iyiye işaret demek ki vucut toparlandı. Bir sorun olsaydı daha uzun sürerdi.
Bu ay Çalışmalara başlıyoruz bakalım
Si nasılsınız göbekleri büyüttünüz.
Darısı başıma inş.![]()
Kızlarrrr özledim sizi...![]()
Daha iyiyim canım. Çabuk toparladım. Dr 40-50 gün sonra adet olursun demişti ama ben tam 30 gün sonra oldum. yani bu da iyiye işaret demek ki vucut toparlandı. Bir sorun olsaydı daha uzun sürerdi.
Darısı başıma inş.![]()
Kızlarrrr özledim sizi...![]()
Hayırlı haberlerini bekliyoruzDaha iyiyim canım. Çabuk toparladım. Dr 40-50 gün sonra adet olursun demişti ama ben tam 30 gün sonra oldum. yani bu da iyiye işaret demek ki vucut toparlandı. Bir sorun olsaydı daha uzun sürerdi.
Darısı başıma inş.![]()
nebılııım dıdım belkı annenlerın yanına gıdersın doguma :26:
YOK YAAA!!! öle 9ay bi doktora hastaneye alıştıktan sonra başka bi yerde doğum yapmak stress verir...
bide kendime valiz bebeğe valiz... bide eşyaları... annenin evi olsada bi odaya taşın...
kojam doğuma yetişecek mi izin alıp ankaraya gelene kadar oğlan doğar valla.
orda tanıdıklar gelcek ziyarete...eski inançlar, hurafeler...
burda gelen giden az olur yazın tiril tiril dolaşırım evimde...
ben sancım gelince kojamın elini sıkmak istiyorum![]()
ayyy ok şeker hepside cnm en ii gnlerde giymek nasip olsun işlhh cnmm
alınır cnm bnlar daha başlangıççsaol canim daha coooooook seyler almak istiyorum
en güzel günlerde giysin bebişin...
ben emzik biberon olayına girmedim daha:26: hep kıyafet hep kıyafet:26:
alınır cnm bnlar daha başlangıçç![]()