• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydın ve merhaba kızlar :)

Dün annemdeydim bana çok iyi baktı ve bugün bombaa gibiyim :42::42:
Hava çok güzel elime bi balon alıp dışarı çıkıp yeşil ve ağaçlı tüm semtleri gezmek istiyorum :119::119:
Siz ne güzel cicişler almışsınızz :) ben daha çorap bile almadım hihihiih :69:
Benim de göbüşüm çıkıyo galiba artık :) 10 gün sonra da randevumuz var gerçi ben 28 şubat gecesi acilde gördüm bebeğimi :emir_bebek: ahhh ahhh anne olma ne büyük meziyetmişşş :77::78:

Günaydın ve merhaba kızlar :)

Dün annemdeydim bana çok iyi baktı ve bugün bombaa gibiyim :42::42:
Hava çok güzel elime bi balon alıp dışarı çıkıp yeşil ve ağaçlı tüm semtleri gezmek istiyorum :119::119:
Siz ne güzel cicişler almışsınızz :) ben daha çorap bile almadım hihihiih :69:
Benim de göbüşüm çıkıyo galiba artık :) 10 gün sonra da randevumuz var gerçi ben 28 şubat gecesi acilde gördüm bebeğimi :emir_bebek: ahhh ahhh anne olma ne büyük meziyetmişşş :77::78:

günaydın canım.
mutlu olmana çok sevindim:24::24::24:
benim göbüşümü herkes farkediyor artık.
bu sabah tranvayda bir adam yer verdi. çok utandım :69::69::69:
normalde hiç böyle şeylerden utanmam ama bugün öyle bir mahcup olasım geldi:37:

günaydın canım.
mutlu olmana çok sevindim:24::24::24:
benim göbüşümü herkes farkediyor artık.
bu sabah tranvayda bir adam yer verdi. çok utandım :69::69::69:
normalde hiç böyle şeylerden utanmam ama bugün öyle bir mahcup olasım geldi:37:

aa ne güzelll :26: bnm en büyük hayalim :32: Bi iyileşiyim amaç bi yere gitmek değil bincem metroya yer versinler bana ya :1::1:

Benimde midem acıyo, ama bir tas çorba tıkıyor :50:

Bebeğim aç kalmasında az az yiyeyim...

Ne aldın canım, ben oğluma doru düzgün bişey alamadım...

hımm..:nazar:
neler aldım:emir_bebek:
2 tane pamuklu kundak (adını da tam bilmiyorum hani bebeği sarıyolar ya ondan)
1 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane yazlık çıtlı badi
1 tane atlet lülot boxer takım
bi de şapka ve eldiven hediye verdiler
şimdilik bu kadar ama alıcam daha tabi:1:

herkeze günaydın hanımlarr ilk defa bu saate kalkıp kahvaltımı yaptım çok acıkıyorum artık.gripte olmuşum zaten napıcam bilmiyorum.

hımm..:nazar:
neler aldım:emir_bebek:
2 tane pamuklu kundak (adını da tam bilmiyorum hani bebeği sarıyolar ya ondan)
1 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane yazlık çıtlı badi
1 tane atlet lülot boxer takım
bi de şapka ve eldiven hediye verdiler
şimdilik bu kadar ama alıcam daha tabi:1:

daha ben bişey almadım.siz ne güzel almaya başlamışsınız hemen.

herkeze günaydın hanımlarr ilk defa bu saate kalkıp kahvaltımı yaptım çok acıkıyorum artık.gripte olmuşum zaten napıcam bilmiyorum.

geçmiş olsun canım,
geçen haftada ben çok hastaydım hem öksürüyordum hem hapşırıyordum hem de çok yorgundum.
dr 3 gün rapor verdi. antibiyotik ve parol kullandım (dr um önerdi)
limonlu ıhlamur iç ama günde 3 fincandan fazla değil.
normalde gripte kullanılan otlardan kullanma...
bol bol dinlen hemen geçsin inşallah:16:

geçmiş olsun canım,
geçen haftada ben çok hastaydım hem öksürüyordum hem hapşırıyordum hem de çok yorgundum.
dr 3 gün rapor verdi. antibiyotik ve parol kullandım (dr um önerdi)
limonlu ıhlamur iç ama günde 3 fincandan fazla değil.
normalde gripte kullanılan otlardan kullanma...
bol bol dinlen hemen geçsin inşallah:16:
canım çok tşk ederim cnm ıhlamur içiyorum parol dün mecbur kaldım içtim başım ağrıyo diye inş bişey olmaz gerçi dr verdi onuda.burnum kulaklarım tıkanmış sürekli uyuyorum...inş tez atlatırım yaa yoksa 2tane çocukla zor olucak.
bende almadım bişi melisa :1: zaten bizde 7. aydan önce alınmaz :30:

vallahi canım ben çok almak heveslisiyim çocuklarda almak istiyolar ama ne biliym daha erken diye kendimi firenliyorum,yoksa çoktaaaan düzmüştüm kıyafetleri.hafta sonu lcw ikikiye gittiler çocuklar gezmeye çok güzel bebek kıyafetleri görmüşler onu anlatıyolar anne nolur alalım diye,belkide hafta sonu giderim bellimi olur

iyi akşamlar hanımlar...
geçmişi okuyamadım çok hastayım, umarım herkes iyidir.

gribi tam atlattım derken bugün bademciklerimde şişince doktora gittim artık. o doktor devlet hastanesine sevk etti. ordan ora gezdim. astımım varmış, astım raporu ve hava verdiler. devamlı kullanacakmışım. doktorum başka ilaç kullanmamaya çalış dedi. şuan boğazlarım çok fena ve antibiyotik alamadığım için de uzun süre çekeceğe benziyorum. dua edin!

geçmiş olsun canım yaa inş biran önce sağlıklı günlerine kavuşursun çok dikkat etmemiz gerek çok....

:3:nasilsiniz kizlar. yine kar yagiyor :63:
benim gobek kocaman oldu 6 aylik gibi duruyor..
resimmi eklesem acaba:49:cumaya cinsiyet ogrenecem.
bende halen istahsizlik devam etmekte :50:
sanirim 6,ci aya kadar devam eder.
elimden geldigince hersey yemeye calisiyorum .
cok zor ama ya istah yokken :59:

o kar burda da yağdı ama köylere....aynen kız benimde göbekim 6 aylık gibim ama çok tatlı geliyor gözüme sadece kilo sinirime dokunuyor ve ben hiç doymuyorum kendimi frenlemesem ayı gibim olcam.....

Kızlarrrr özledim sizi... :54:

canımmmmmm hg çok sevindim adına hadi bakalım yetiş bizi.....Allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin inş....hepimize....

günaydın...geçmiş olsun grip olanları çok iyi anlıyorum allah iyilik verir inş.....bende bu sabah aç kaldım resmen hastaneye gittim kan testleri idrar testleri off offf bitmiyor testler yaw.....

Son düzenleme:
canım çok tşk ederim cnm ıhlamur içiyorum parol dün mecbur kaldım içtim başım ağrıyo diye inş bişey olmaz gerçi dr verdi onuda.burnum kulaklarım tıkanmış sürekli uyuyorum...inş tez atlatırım yaa yoksa 2tane çocukla zor olucak.

vallahi canım ben çok almak heveslisiyim çocuklarda almak istiyolar ama ne biliym daha erken diye kendimi firenliyorum,yoksa çoktaaaan düzmüştüm kıyafetleri.hafta sonu lcw ikikiye gittiler çocuklar gezmeye çok güzel bebek kıyafetleri görmüşler onu anlatıyolar anne nolur alalım diye,belkide hafta sonu giderim bellimi olur

ben günde 2 tane parol deviriyorum birşey olmuyor :) melisa maşallah senin ilk bebğin değil belli ki :8:
allah hepsini sağlıklı uzun ömürler versin :49::46:

günaydın güzel hamişler :49:

knmhtp ve melisa çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

ozench bayıldım oğluşunun cicilerine, iyi günlerde giydirmek nasip olsun inşallah.

bizde daha hiç bişey almadık, hem cinsiyetimiz netleşmedi hemde acele etmeyelim diyoruz ama içimiz gidiyor :85: c.tesi kendi doktorumdan başka bir doktora gidicem 4 boyutlu ultrasonda da görmek istiyoruz bakalım cinsiyetimiz netleşecek mi :61:

ben günde 2 tane parol deviriyorum birşey olmuyor :) melisa maşallah senin ilk bebğin değil belli ki :8:
allah hepsini sağlıklı uzun ömürler versin :49::46:

sendemi hastasın cnm neden 2ane içiyosun parol..
hayır tatlım benim 3.bebişim olucak inşallah,bir kızım birde oğlum var yine oğluşum olucak inşallah..

günaydın kızlarr:49: hastalara acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun , umarım biran önce iyileşirsiniz.
ciciler alanlara hayırlı olsun, iyi günlerde kullansınlar. ben hala bişey almadım, bende biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum, sanırım hepsi birden alınıcak, ananemizle ya da teyzemizle yapıcaz alışverişimizi. ama tabi evde yelek hırka örülmeye başlandı, 4 yeleğimiz 2 hırkamız var :6: onlar bile yeterince heyecanlandırıyor beni, bi de odamız falan olsa nasıl olur kim bilir:64:
gazım hala devam ediyo sanırım bundan sonra da geçmicek:77: neyse ya kızım ii olsunda ona da katlanırım:49:

herkese günaydıııııııııııın:3::3::3::3::3:

hasta arkadaşlarım çoook geçmiş olsun dinlenin we portakal yiyin bol bol

gnl cüm bnce senin iç karnın geniş sen hissetmiyosun daha ama az daha sabır hissedresin yakında cnm bak bnde hissetmedim hm bnde 2 tane war:( bozma moraklini hmn

sendemi hastasın cnm neden 2ane içiyosun parol..
hayır tatlım benim 3.bebişim olucak inşallah,bir kızım birde oğlum var yine oğluşum olucak inşallah..

oy oyyy öncelikle maşallah :nazar:
benim baş ağrılarım yoğun kesmiyo hiç bi şekilde bende içiyorum :78: gerçi bugün içmedim patates sardım :) işe yarıyo :)

herkese günaydıııııııııııın:3::3::3::3::3:

hasta arkadaşlarım çoook geçmiş olsun dinlenin we portakal yiyin bol bol

gnl cüm bnce senin iç karnın geniş sen hissetmiyosun daha ama az daha sabır hissedresin yakında cnm bak bnde hissetmedim hm bnde 2 tane war:( bozma moraklini hmn

naz öncelikle meraba kızlar biraz önce kustum ama böle dedişik kanla karışık :S daha sora kanın devamı gelmedi :S kimseye böle bişi oldumu ?=

Back
X