• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

naz öncelikle meraba kızlar biraz önce kustum ama böle dedişik kanla karışık :S daha sora kanın devamı gelmedi :S kimseye böle bişi oldumu ?=
alla alllaa blki boğazın tahriş olmuştr cnm azsa ondan kanamıştır
bilmeem bnm başıma gelmedii bn hç kusmadımm

Günaydın :3::3::3:

togi_eylulcum ne güzel ismi belirlemişsiniz, adıyla yaşasın bebişin :nazar: Darısı başımıza :31:

naz öncelikle meraba kızlar biraz önce kustum ama böle dedişik kanla karışık :S daha sora kanın devamı gelmedi :S kimseye böle bişi oldumu ?=

Kusmaktan boğazındaki kılcal damarlar tahriş olmuş canım :5:
Ilık süt iç iyi geliyor..
Ben de çok oluyordu, şimdi o kadar kusmadığım için olmuyor..

alla alllaa blki boğazın tahriş olmuştr cnm azsa ondan kanamıştır
bilmeem bnm başıma gelmedii bn hç kusmadımm

hadi bakalım hayırlısı dielim :)

Günaydın :3::3::3:

togi_eylulcum ne güzel ismi belirlemişsiniz, adıyla yaşasın bebişin :nazar: Darısı başımıza :31:

Kusmaktan boğazındaki kılcal damarlar tahriş olmuş canım :5:
Ilık süt iç iyi geliyor..
Ben de çok oluyordu, şimdi o kadar kusmadığım için olmuyor..

hım inş öledir cnm bnm :)

had i biz duşa gidiyoz :) mujuk

sinirden ağlayacağım nerdeyse benim bebiş hala oynamıyo babası çikolata almaya gitti kafayı yicem ya 20. haftaya girdik kızlar kontrolüm haftaya ay çatlayacağım ne olur bişi diyin hala benim haftamda hissetmeyen varmı

canım bende aynı şekilde takılmıştım bu konuya...ama her bebek ayrı bi insan... sen görmedin mi usg de dönerken... tek sey bizim hissetmememiz... buda göbeğin yağlanmasıyla da ilgili. çok kilo alan zayıflara göre daha sonra hissedermiş... yada bebeğin kolları bacaklarını gerip seni rahatsız etmek istemiyordur...
benimki de çikolataya tepki vermiyor... ben sevmiyorum belkide ondandır...
biz hareket halindeyken bebek titreşim içinde olup uyuyormuş, biz uzanıp yatınca titreşim bitince kıpırdanıyorlarmış...
ama dün elimi karnıma koydum.içerde döndüğünü hissettim... ama elimi koymasam hisetmezdim...

takma kafayı... 1 ay sonra senmiydin tekme isteyen diyip saydıracaklar...:69:

ozenccy canım ne güzel şeyler almışsın öyle bayıldımm vallahi,ben daha hiçççç bişey almadım erken diye siz maşallah keramosla bitirdiniz nerdeyse.

bu arada ben hasta olmuşum :2:

geçmiş olsun...

ben sadece kıyafet aldım... ama haftaya ankaraya gidersem kıyafet dışı bişilerde almaya çalışıcammm...kojam daha erken demezse!!!:36:

duymayanlar için yeniden yazıyorum
annelik akedemisi com a girin kargo ücreti karşılığında kitap gönderiyorlar...

ben hamileyim kitabını aldım 165 sayfa çok güzel...

bilginize...

işe gitme zamanııı:50:

sinirden ağlayacağım nerdeyse benim bebiş hala oynamıyo babası çikolata almaya gitti kafayı yicem ya 20. haftaya girdik kızlar kontrolüm haftaya ay çatlayacağım ne olur bişi diyin hala benim haftamda hissetmeyen varmı

kızlar gunaydın hepınız ıyısınızdır umarım hastalarımıza gecmıs olsun dılıyorum. gonulcugum bozma moralını ben gecen gıttıgımde doktoruma sordum 14.15 haftada hıssettık dıyolar ılk gebelıklerde 20. haftadan once zor hıssedersınız dedı o hıssedenlerın bagırsak hareketlerı oluyormus aslında hıssetmıyolar yanı. bazılarının hıssetmesı 22. haftayı bıle buluyormus canım sıkma canını streste yapma her cocouk aynı olcak dıye bırsey yok doktorlar bıle 20den once zor derken sen nıye daha 19. haftada uzuluyon gun dogmadan neler dogar

bizde derken??? ailesel bi durum mu? yoksa gelenek görenek tarzımı???

ay benım kaynanamda oyle dıyor 7. aydan once alınmaz bısey dıye valla ben havaların duzelmesını beklıyorum alcam yanı bızım son aylarımız hazıran temmuz o sıcakta karnımız burnumuzda nasıl dolancaz yollarda bayılırız valla bunun erken dogumu olabılıyor ceyda duvencı 32. haftada dogum yaptı allah korusun tabı buyukler hanı en kotu ıhtımalı dusunuyor ama olacagın onune gecılmez valla. ben kımseyı takmıcam havalar duzelsın baslıcam yavastan ne yapalım anlımıza ne yazıldıysa onu gorcez.

ay benım kaynanamda oyle dıyor 7. aydan once alınmaz bısey dıye valla ben havaların duzelmesını beklıyorum alcam yanı bızım son aylarımız hazıran temmuz o sıcakta karnımız burnumuzda nasıl dolancaz yollarda bayılırız valla bunun erken dogumu olabılıyor ceyda duvencı 32. haftada dogum yaptı allah korusun tabı buyukler hanı en kotu ıhtımalı dusunuyor ama olacagın onune gecılmez valla. ben kımseyı takmıcam havalar duzelsın baslıcam yavastan ne yapalım anlımıza ne yazıldıysa onu gorcez.
aaa ceyda düwenci doğurdumuu kızı oldu dimii

ya kızlar bende alışveriş yapmak istiyorum ama hala hem cinsiyete güvenemiyorum.
hem de allah korusun bebişimin başına bişey gelirse diye korkuyorum

mutlu sağlıklı günler olsun inşallah. Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun ,geçen hafta hastaydım bende ılık suya limon koydum içtim baya faydası oldu, nacizane fikrim deneyebilirsiniz:26: Birde dün ayvadan bahsetmiştim, sizin için tekrar araştırıp yazayım dedim.

“Rivayet edilmiştir ki bir kavim/topluluk çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya IV/278).
Akmet Marankide önermiş ayvayı kaynatıp suyunu içebilirler demiş.

duymayanlar için yeniden yazıyorum
annelik akedemisi com a girin kargo ücreti karşılığında kitap gönderiyorlar...

ben hamileyim kitabını aldım 165 sayfa çok güzel...

bilginize...

işe gitme zamanııı:50:

ayy çok teşekkür ederim canım :71: hemen üye oldum bende, paylaşımın için çok sağol

mutlu sağlıklı günler olsun inşallah. Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun ,geçen hafta hastaydım bende ılık suya limon koydum içtim baya faydası oldu, nacizane fikrim deneyebilirsiniz:26: Birde dün ayvadan bahsetmiştim, sizin için tekrar araştırıp yazayım dedim.

“rivayet edilmiştir ki bir kavim/topluluk çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine allah o peygambere; ‘onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(ihya ıv/278).
Akmet marankide önermiş ayvayı kaynatıp suyunu içebilirler demiş.

ay ben bılmeden cok ayva yedım ya meyve olarak hep canım ayva cektı bılmeden ıyı sey yapmısın yanı

naz öncelikle meraba kızlar biraz önce kustum ama böle dedişik kanla karışık :s daha sora kanın devamı gelmedi :s kimseye böle bişi oldumu ?=

canım benim korkma çok kusmaya bağlı tahriş olunca olabilir ama yine de doktorumuza danış:1: Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimize de bize sağlık versin dualarım seninle canım arkadaşım

yıne kımsecıkler yok :5:

dun 3lu test ıcın aradı dr umuz..ben demıstım gerek yok dıye dedı :78:
sukur ıyımı sonuclar ..noldu yaptırdımda bıseyımmı eksıldı ıcım rahat en azından :49:

yıne kımsecıkler yok :5:

dun 3lu test ıcın aradı dr umuz..ben demıstım gerek yok dıye dedı :78:
sukur ıyımı sonuclar ..noldu yaptırdımda bıseyımmı eksıldı ıcım rahat en azından :49:

doktor gerek yok dediği halde mi yaptırdın? bizim doktor para vercez ya her türlü teste gerek var ona göre. 23 yaşında bir anne 24 yaşında bir baba ense kalınlığı iyi 2 li testimiz temiz ama 3 lü de yaptıralım dedi. aslında bu hafta gitmem gerekiyor ama astım çıktı bademciklerim fena durumda vücudum dökülüyor iyileşmeden bir yere gitmem...

bir de tetanosu yaptıran var mı? beni sağlık ocağından aradılar da gribim die yapmadılar aşıyı. iyileşince gel dediler.

Back
X