• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

aman millete ne bakıyorsun

karnın çıksa ay çok kilomu aldın sen derler

çıkmasa ay bu nasıl hamile derler

sen keyfini çıkar hamişliğin boşver milleti

demekki çok kilo almadınkii az çıkıyo ama bence az değilki

benimde senin karnın

kadar

amaa sivri değil yayvan benim karnım

kız olduğu için:69:

esprili tişörtüde giyince tam hamiş hissettim bugün kendimi

:emir_bebek::49:

aynen canim ya millete bakarsak
ama gercekten benimki sipsivri

saol canim ben coktan beri hissediyorum hatta inanmiycaksiniz kizlar esimede gosterdim hafif uzandimda hep oluyo kasigimin ustunde kipirdadiginda cikinti oluyo elliyoruz semsert bisey cok tatli yaa
öyle mi:26: ben daha galiba hissedemedim ama bilmiyorum emin değilim.. bazet pıt pıt bişeyler oluyor ama kıpırdama mı değil mi bilmiyorum .. ben böyle daha sert olur diye tahmin ediyorum:55:
Ayrıca benim karnımda sipsivri:65:
Erkek bebek karnı sivri kız bebek yayvan olur tezi de böylece doğrulanmış oluyor

öyle mi:26: ben daha galiba hissedemedim ama bilmiyorum emin değilim.. bazet pıt pıt bişeyler oluyor ama kıpırdama mı değil mi bilmiyorum .. ben böyle daha sert olur diye tahmin ediyorum:55:
Ayrıca benim karnımda sipsivri:65:
Erkek bebek karnı sivri kız bebek yayvan olur tezi de böylece doğrulanmış oluyor

senin kaç haftalık bende hissetmiyorum sinir olcam yaaa:27:

benim göğsümün altından başlıyor aynı 7.aydaki hali gibi

nihalcim ozaman benimde en geç 2 haftam kalmış zaten 1 hafta kaldı doktor teyzemize gitmemize
onada sorarız artık
çok sabırsızım ben.. bir yanım bir an önce doğurmak , bebişimi kucağıma almak isterken diğer yanım da hamileliğin tadını çıkar kızım hayatında kaç kere yaşayacaksın bu duyguyu diyor..
Onu ilk kucağıma alacağım ve kokusunu iyice içime çekeceğim günü hayal ediyorum , gözlerim doluyor ,bebişimm benim

çok sabırsızım ben.. bir yanım bir an önce doğurmak , bebişimi kucağıma almak isterken diğer yanım da hamileliğin tadını çıkar kızım hayatında kaç kere yaşayacaksın bu duyguyu diyor..
Onu ilk kucağıma alacağım ve kokusunu iyice içime çekeceğim günü hayal ediyorum , gözlerim doluyor ,bebişimm benim

bende tv de doğum sahnesi görmeyeyy.m hemen wğlıyorum acayip duygusalım oğluşumu kucaıma alıncada kesin ağlarım
bu arada hürremin oğlu ne tatlı inş. onun gibi tatlı bebişlerimiz olur

ben şimdiden daralmaya başladım ama bazen diyorum biz son aylarda ne yapcaz bide yaza giriyo allahım hepimize yardım etsin valla

ben şimdiden daralmaya başladım ama bazen diyorum biz son aylarda ne yapcaz bide yaza giriyo allahım hepimize yardım etsin valla

bencede bende hep düşünüp duruyorum.bebiş yokken bile yazın tahammül edemiyo insanlar birde karnında bir bebek hemde son aylar.zor ama olsun bebişler için katlanılır.allah hepimize abır versin.:61:

bende çalışıyorum... nasıl yoruluyorum anlatılmaz... eski performansmın yarısını sarf etmediğim halde... okullar kapanana kadar calışcam diyorum ama hadi hayırlısı bakalımmm:37:

bende 2. haftaya kadar çalışacağım allah hepimize kolaylık versin bide havalar sıcak offf
neyse bebişlerimiz için katlanacağız belki sıcaklarda fazla kilo almayız he :1:

hamilelikte hareket iidir diye çalışanlar olarak avutalım kendimizi:31:

ama bence evde otursak yürüyüş pilates yapsak daha iii olurdu:76:

kışın yürüyüş olmuyo evde bisiklet var onu sürebilirmiyim acaba doktora sorayım bu hafta bakalım ne diyecek düşük tempoda bişi olmaz sanırsam

Günaydın günaydın günaydınnnn :) hayırlı cumalar olsun inşallah bebiklerimiz sağlıcakla gelsin inşallahhh :) mis gibi bi gün olsun inşallahh :):46::46::49::27::29:

Back
X