• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

himm anladim canim bazen insan oyle oluyo insallah cabuk atlatirsin bende kotuyum turkiyeye gelcem diye sevinemiyorum esimden ayrilmak cok zor geliyor

hmmm anladım cnmm ya hawalar cmt düzeliyomuş çıkar azıcık dolaşırsın az daha dayan cnm napaalım az kaldı yakında bebeğin hep seninle olucak gerçi şimdide seninle ne gzl bak şanslısın gene:))çık o moddan hemen yoksa erkekin alınır sana bak heee
gececek elbet gecmek zorunda ..
zaten o bısı hıssetmesın dıye aglıyamıorumda asabı çoçuk dourmak ıstemıorum .....
sımdı bı tekme atsa bende hıssetsem ne gusel olur :97:

bı gelse o gunler...
ya ben bebek arabasını daha sonra almayı dusunuodumda koce sagolsun aklımı karıstırdı ...araba koltugu olarak kullanılanlardan alcaksan nasıl sonraya atıyosun o ısı dedı..mantıklı...
ne alcas yahu fıkrı olan varmı..baktınızmı hıc

bı gelse o gunler...
ya ben bebek arabasını daha sonra almayı dusunuodumda koce sagolsun aklımı karıstırdı ...araba koltugu olarak kullanılanlardan alcaksan nasıl sonraya atıyosun o ısı dedı..mantıklı...
ne alcas yahu fıkrı olan varmı..baktınızmı hıc

Ben bu tipte bi kaç model var takip ettiğim indirime girmesini bekliyorum..

$resim455.webp

araba koltugu monte edılıyomu mesela buna ..bıde agırlık cok onemlıymıs .ben bı seklıne bakıodum arastırdıkca neler cıktı

Bunlar çelik aksamlı, hafif epey..
Oturma ünitesi çıkıyor, portbebe olarak kullanılıyor yada oto koltuğu da monte ediliyor..
Üç tekerlekli ve tekerleklerinin büyük olması sürüş kalitesini de arttırıyormuş..

Bunlar çelik aksamlı, hafif epey..
Oturma ünitesi çıkıyor, portbebe olarak kullanılıyor yada oto koltuğu da monte ediliyor..
Üç tekerlekli ve tekerleklerinin büyük olması sürüş kalitesini de arttırıyormuş..

markayıda ver ozaman :86:

travel system benım ıstedıklerım hep ama çook pahalı..bıde agırlıgı sadece 12 kg yazıo..azmı 12 kılo:26:

markayıda ver ozaman :86:

Ben tek bir markaya bakmıyorum diye marka vermedim ama ilk resim Graco Trekko, ikinci Maxima Scoop, Tfk Buggster var, bide Quinnyler var.. Quinnylere hiç bakmıyorum çok uçmuş fiyatları, %60 %70 indirim olursa belki :1:

Ben tek bir markaya bakmıyorum diye marka vermedim ama ilk resim Graco Trekko, ikinci Maxima Scoop, Tfk Buggster var, bide Quinnyler var.. Quinnylere hiç bakmıyorum çok uçmuş fiyatları, %60 %70 indirim olursa belki :1:

bende bebeconfort a takmıs durumdayımda fıyatları dusse nolcak :86: artı bıde oto koltugu ayrıymıs fıyattan onu ogrenınce kal geldı bana :53:

Maxima Sport ---------------------- 6 kg.
Maxima X-treme ------------------- 6 kg.
Baby Max Crosse Travel Sistem ----- 6.2 kg. Taşıma koltuğu ---- 3 kg.

bende bebeconfort a takmıs durumdayımda fıyatları dusse nolcak :86: artı bıde oto koltugu ayrıymıs fıyattan onu ogrenınce kal geldı bana :53:

:60::60:
Evet bazılarında oto koltuğunun fiyatı içinde olmuyor :19:

Yahu 1.500 - 2000 liraya bebek arabası mı olur :53::53: Sürcek adamıda mı veriyorlar yanında açaba :86::86:

benım kocemın kankası alacak bebek arabamızı aslında sımdı aklıma geldııııııııııı:64::64:

Back
X