Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam yatan ve çift yönlü olan bebek arabası mantıklı duruyor..ne alalım yani bebek arabasımı offf yaaaa kafam karıştı ana kucağına kışın sığmaz mantıklı![]()
Tam yatan ve çift yönlü olan bebek arabası mantıklı duruyor..
Oto koltuğu da 6 aydan sonra kullanılabileceklerden alınırsa daha kullanışlı olur sanırsam.. 9-36 kg lık oluyor galiba onlarda..
arkadaşlar örnekleri netten bakanlar için diyorum bizimle de paylaşabilir misiniz? ben bu bebek arabası konusunda çok cahilim ya. 2 binliklere bakıyorum 200 lüklere de hepsi aynı gibi geliyor.
canım bebek arabası cibinlikleri ayrıda satılıyor. sen modeli sec cibinliği yoksa 3-5 tl ye cibinlik alırsın...
ayrıca su bi gercek bebek ayaklanınca arabaya binmek istemiyor aklı erince kucak istiyor sadece gezerken uyuyakalınca işe yarayacak
bebek arabasının ömrü 1 - 1 bucuk yıl.
ben cok para vermicem. katlanan bişi bulcam. ve iki yönlü olmalı hem anneye hem dışarya bakabilmeli... marka düşünmüyorum...
canım bebek arabası cibinlikleri ayrıda satılıyor. sen modeli sec cibinliği yoksa 3-5 tl ye cibinlik alırsın...
ayrıca su bi gercek bebek ayaklanınca arabaya binmek istemiyor aklı erince kucak istiyor sadece gezerken uyuyakalınca işe yarayacak
bebek arabasının ömrü 1 - 1 bucuk yıl.
ben cok para vermicem. katlanan bişi bulcam. ve iki yönlü olmalı hem anneye hem dışarya bakabilmeli... marka düşünmüyorum...
haklısın canım oglum sımdı ınıp kendı kullanmak ıstıyor bebek arabasını
içine de seni oturuyormuş.
bu işin bizcesi olur mu ki aysegulcin:86:kıslar kıslar bişi sorcamaazıcık utanıom ama soracam
ayıplamayın
![]()
şimdi 2,5 aydır kanamalıydımmmm .... doktorcum ilişki yasak dedisözünü dinledik
ama 1 haftadır kanamam tamamen kesildi
sizce yasak bitmişmidir
![]()
hıc sıkayetcı olmam canımm
kekse yapsa yatarak gezerım heryerı
![]()
kıslar kıslar bişi sorcamaazıcık utanıom ama soracam
ayıplamayın
![]()
sizce yasak bitmişmidir
![]()
canım istersen doktoruna danış, bu arada kanamanın kesilmesine çok sevindim![]()
ayıplamayın
![]()
sizce yasak bitmişmidir
![]()
Bende çok sevinçliyim gobus saolvalla 2,5 aydır çok afedersin işeyerek geziyordum sankim
![]()
canım bı doktora sor ıstersen
bısey olacagını sanmıyorum
hem dogumun kolay olmasını saglıyor ılıskkı bı sorun yoksa son haftaya kadar yapılması dogumu kolaylastıryormus doktorumun yalancısıyım
sakın yanlıs anlamayın![]()
ayrıca trafik cevirseeeee:
arabaya 9-36lık koltuğu bağlayın... bebek emzirme pozisyonu alın...
kimse bebekin kilosunu vb kontrol etmek için sizi rahatsız etmezzz
6aylık olunca bağlarıs zaten koltuğaaa![]()
ayıplamayın
![]()
sizce yasak bitmişmidir
![]()
haklısın canım oglum sımdı ınıp kendı kullanmak ıstıyor bebek arabasını