• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kıslar kıslar bişi sorcam :31::31::31::31::31: aazıcık utanıom ama soracam :34: ayıplamayın :20::20:

şimdi 2,5 aydır kanamalıydımmmm .... doktorcum ilişki yasak dedi :51: sözünü dinledik :69: ama 1 haftadır kanamam tamamen kesildi :27: sizce yasak bitmişmidir :61::61::61:

geçmiş olsun canım sevindim düzelmene ama doktoruna sorsan daha iyi olur benim dırşarda kanamam yoktu ama içte gördü ne demekse yasaklamıştı yani en iyisi doktoruna sor sonra tekrar felan başlar bişi olur nemelazım

geçmiş olsun canım sevindim düzelmene ama doktoruna sorsan daha iyi olur benim dırşarda kanamam yoktu ama içte gördü ne demekse yasaklamıştı yani en iyisi doktoruna sor sonra tekrar felan başlar bişi olur nemelazım

Çok saol gnl :71: bnm de ilk içerdeydi o zaman da yasaktı işte :27: ama dediğin gibi nemelazım ben yine de soruyum :51::54:

ben annemin evini yalancıktan süpürdüm sildim:33:
annemde mutfakta... mis kokular gelir birazdan
yoruldum dinleniom. sora gidip giyineyim

evde kojamın pijama ve esofmanlarıyla geziom. :52:
belleri geniş bebemi sıkmıyooo:49:

ohh süper yöntem bende öle yapıorum :9::9::9: yormayın kendiniziiii valla ben başak burcuyum ama 3 gündür evde toz bile almadım :1:

bende çok kötü olduğum dönemde annemde kaldım 1 ay ne güzeldi ya farklı şehirlerdeyiz biz cnm annem :39::39::39:
hayııııııııııııııııııııııııııııııır :20::20::20::20: sakın yapmaaaaaaaaaaaa bebiş yorulurrrr:20::20::20:

iyiym ben çok şükür valla yavaş yavaş yapıyorum bişeyler ben biraz temizlik hastasıyım bakalım son aylarda napacam :50::50::50:

ayşegülçin canım çok sevindim senin adına allah göstermesin bir daha inş....
sen yinede haftasonunu bekle doktoruna danış nolur nolmaz allah korusun....ben ilişkiyi ayda bir oda zorla hepten soğudum.........:52:

kıslar kıslar bişi sorcam :31::31::31::31::31: aazıcık utanıom ama soracam :34: ayıplamayın :20::20:

şimdi 2,5 aydır kanamalıydımmmm .... doktorcum ilişki yasak dedi :51: sözünü dinledik :69: ama 1 haftadır kanamam tamamen kesildi :27: sizce yasak bitmişmidir :61::61::61:

canım benimde ilk 3 ay kanamalı geçti, yasaktı, kanama durdu, 10 gün sonra doktor yasak kalktı dedi...

offfffff cam silmem lazım bi kalksam gerisi gelecekte kalkamıyom işte:96::96::96:

hepsini aynı gün yapma, yorulma...

fayacım :71: Allah bida ne bana ne dostuma ne düşmanıma göstermesin amiiinnn :34:
bızede 34 haftalıkken kanama oldu dıye yasak konmustu sonra 39 haftada dogurdum bıde 40 cıkması var
bı muısafır gelıce mıllet sorardı kac gunluk oldu bebek dıye esım hemen atlardı 30 gunluk oldu fılan dıye meger adam gun sayarmıs
anlayıp pıs pıs sırıtırlardı
zor oluyopr adamlara

offfffff cam silmem lazım bi kalksam gerisi gelecekte kalkamıyom işte:96::96::96:
bu havada cam mı sılınır canım yaa
hem hasta olursun hem tekara kırlenır hemde yorulursun
sen sılme baskası sılsın annen kaynanana gorumcen fılan olabılrı
kolay mı torun sevecekler yapsınlar

ohh bızım yerımızede yee
bende yemek yapacam ama kalşdıramıyorum kendımı burdan
oglmda uyanırsa yaptırmaz mız mız herseyı kucakta yapıyoruz

hayııııııııııııııııııııııııııııııır :20::20::20::20: sakın yapmaaaaaaaaaaaa bebiş yorulurrrr:20::20::20:

bencede yorulur
hele son zamnalr ben yorulunca oda tekme atmazdı sırf tekmelerını dınlemek ıcın yatar uzanırdım son zamanlar hareketlerını saydırıyorlar yaa 10 dan asagıay dusmeyecek tekmelerı
o yuzden cok yorulma gercekten bebekte yoruluyor

Back
X