Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş anlattı çok güldüm bu fıkraya paylaşmak istedim
dünyadaki tüm insanlar ölmüşler tanrı öteki dünyada hepsini ayırmış kadın erkek diye kadınlara hepiniz cennete gidiyorsunuz demiş ve kadınlar gitmişler
erkeklere dönmüş ve sizde karısını yönetenler ve karısı tarafından yönetilenler olarak 2 ye ayrılın demiş ve herkes karısı tarafından yönetilenlerde toplanmış 1 kişi hariç. tanrı o adama dönmüş ve demişki vayyy cennetlik insan nasıl karını yönettin anlat bu kılıbıklara ibret olsun ben bunları bunun içinmi dünyaya gönderdim demiş. adamda cevap vermiş valla ne anlatayım bilmemki az önce karım cennete giderken beni burda bekle bir yere ayrılma dedi de o yüzden ben otarafa geçmedim demiş.![]()
arkadaş anlattı çok güldüm bu fıkraya paylaşmak istedim
dünyadaki tüm insanlar ölmüşler tanrı öteki dünyada hepsini ayırmış kadın erkek diye kadınlara hepiniz cennete gidiyorsunuz demiş ve kadınlar gitmişler
erkeklere dönmüş ve sizde karısını yönetenler ve karısı tarafından yönetilenler olarak 2 ye ayrılın demiş ve herkes karısı tarafından yönetilenlerde toplanmış 1 kişi hariç. tanrı o adama dönmüş ve demişki vayyy cennetlik insan nasıl karını yönettin anlat bu kılıbıklara ibret olsun ben bunları bunun içinmi dünyaya gönderdim demiş. adamda cevap vermiş valla ne anlatayım bilmemki az önce karım cennete giderken beni burda bekle bir yere ayrılma dedi de o yüzden ben otarafa geçmedim demiş.![]()
bızede 34 haftalıkken kanama oldu dıye yasak konmustu sonra 39 haftada dogurdum bıde 40 cıkması var
bı muısafır gelıce mıllet sorardı kac gunluk oldu bebek dıye esım hemen atlardı 30 gunluk oldu fılan dıye meger adam gun sayarmıs
anlayıp pıs pıs sırıtırlardı
zor oluyopr adamlara
bu havada cam mı sılınır canım yaa
hem hasta olursun hem tekara kırlenır hemde yorulursun
sen sılme baskası sılsın annen kaynanana gorumcen fılan olabılrı
kolay mı torun sevecekler yapsınlar
ohh bızım yerımızede yee
bende yemek yapacam ama kalşdıramıyorum kendımı burdan
oglmda uyanırsa yaptırmaz mız mız herseyı kucakta yapıyoruz
bencede yorulur
hele son zamnalr ben yorulunca oda tekme atmazdı sırf tekmelerını dınlemek ıcın yatar uzanırdım son zamanlar hareketlerını saydırıyorlar yaa 10 dan asagıay dusmeyecek tekmelerı
o yuzden cok yorulma gercekten bebekte yoruluyor
kılıbıklık nedir ki, bence anlayışdır ya! anlayış da iyi bir şey! yaşasın kılıbıklık o zaman![]()
hahhaaha çok güzelmiş gnl saol paylaşımın içinaahh ahh bi bnm kocammı kılıbık değil
![]()
20. haftadan sonra yapıldığı için henüz ben yaptırmadım ama 4 boyutlu sanıyorum ben farklı bişise bilemeyecem.2. duzey usg yaptıran varmı arkadaşlar benim haberim yook doktor sölemedi:97:
şu alttaki hafta çizelgelerini nasıl ekliosunuz ? :26:
eşinin gün sayışına çok güldüm![]()
bu arada allah bağışlasın evladını
![]()
20. haftadan sonra yapıldığı için henüz ben yaptırmadım ama 4 boyutlu sanıyorum ben farklı bişise bilemeyecem.
valla zamanında yapmıştım birileri tarif ediyordu sitede onların tarifi ile yaptım. dur bakayım linkini bulursam tekrar o tarifi sana da göndereyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
gebelik çizelgesini anlatıyorlar aysegülçin..
Her erkek evde kılıbıktır, kendi dediklerinin olduğunu sanırlar ama büyük oranla, kadınların sözü geçeryoksa adamın bir ömür boyu başı itinayla yenir
![]()
knmhtp çok soal bu senin bana ikinci jet yardımın![]()
bencede canım aynen katılyorum
bu arada 2. düzey usg yi ben yaptırdım 19-24 arası yapılıyo doktorum önermişti radyoloji uzmanına yaptırıyorsunuz
4 boyutlu değil mi yani gnl84? ayrıntılı gösteren bir cihaz falan mı?
ee burda bunun için varız... bak sayende ben de yeni çizelge yaptım...