- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #6.501
gülsucum kaç gün kalacaksın? gitmişken ohh kafanı dağıt biraz, insana moral oluyor
aaaa pinkycim sen ankarada mısın? benide ankaradan istemeye geliceklerkaydirigubbakcemile3. ileride de ankadara da oturmak istiyoruz.
patiskacım nasılsın?yaz sonu ben de evliler gurubuna katılıcamkaydirigubbakcemile3ben de türkçeden hiç soru çözmüyorum ve boyumun ölçüsünü alıyorum her denemede. halbuki en kolay ders gibi ama çok yanlışım çıkıyor.
Pikolatacım iyiyim canım, demek yaz sonu evleniyorsun, umarım çoook mutlu olursun canım ee nasıl gidiyor hazırlıklar?
vala Türkçe konusunda haklısın canım, ben de bugünden itibaren günde hiç değilse 1 tane türkçe testi çözmeye karar verdim. umarım kararımı uygulayabilirim.
başakcım geldin mi? çok merak ediyorum sınavın nasıl geçti?
kızlar ya bizim dershanedeki sınıf çok donuk. hocalarda şikayetçi, sanırım motivasyıonumu biraz da sınıf etkiliyor:kedi:bahane mi yapıyorum ne, bu aralar çalışasım yok ya kime çamur atacağımı şaşırdımkaydirigubbakcemile3
canım geldım sınav kötu gectı dıyemıcem çünku rezalettı :umursamaz:ınan bütün inancım gttı eger kpss de oyle olursa imkanı yok kazanamam ya hadı genelkultr g yetenek kötuydu barı egıtım ıyı gecr dıyordum o da berbattı keske gtmeseydım ya bıle bıle gtttım
normal puanımın yarısı gelır heraldemafoldumben
başakcım ya moralini bozmamaya çalış, ben sınavdan sonra kpss yi kazanamıycamı düşünmeye başlamıştım. herkes göçtü dershanede, çoğu kişi çalışma temposunu düşürdü. fırsat bu fırsat tempoyu arttırmalıyız diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5bence belirleyici bir sınav değildi. matematikte çoğu soru hangisi olabilir tarzındaydı, net şıklar yoktu.
türkçe desen benim 10 yanlışım var, yanlışlarım 2 ye katlandı resmen ama çok belirsizdi sorular. herkes aynı şeyi söylüyor, gerçek sınav böyle olmaz. üstelik matematikten bir soru yanlışmış, cevabı şıklarada yokmuş. hocamız söyledi.
yani netim 56, sen düşün. normalde en düşük 75 yapıyordum. tamam süper sayılmam ama bu denemedeki kadar kötü seviyede olduğumu düşünmüyorumkaydirigubbakcemile3saçma bir sınavdı bence. hocamız sizi kendinize getirmek için böyle yaptılar diyor. ne kendime gelmesi, kendimden geçtim resmendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?