• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Merhabalar nasılsınız bakalım
Bu ara çok yoğunum köyden misafirlerimiz var fırsat buldukça da ders çalışıyorum nete giremiyorum :(
Netten uzman kariyer denemelerini indirdiğini söyleyen bi arkadaş vardı net hatırlayamıyorum sayfayıda bulamadım :S
Bir kaç yer denedim ama indiremedim özel mesajla bana ulaşıp link verebilirmi rica etsem ?
Herkese iyi çalışmalar görüşmek üzere

Teşekkürler pinky benim çalışma saati bitti yatış modundayım artık yarın erkenciyim dershane var kolay gelsin olumunekankayizsmile

kolay gelsin atomik, bende bu gece çalışıcam, biraz da keyifsizim, aşkım amcasını kaybetti, çok üzgün gece gece de yollara düştüler bilmem kaç saatlik yol, aklım fikrim onda, kafamı dağıtmam lazım hiç uykum yok, ders çalışıcam.

başınız sağolsun canım:(

günaydın kızlar bende geç yatmıştım 7 de kalktım..coğrafya çözüyorum.çok şükür coğrafyadan sorunum kalmadı gibi..1 testte ya 1 yanlış yapıyorum ya hiç yapmıyorum inşallah böyle devam eder..Allahım sen bize yardım et yaaa...

bu arada ben sınava izmirde gireceğim çok alkasız bir yer ama arkadaşımın aynı gün düğünü var gitmezsem olmaz birlikte büyüdük.1 gün önceden gideceğim.sınava gireceğim akşamada düğün olur.

günaydın arkadaşlar......9 da kalktım kahvaltımı yaptım nette dolaştım biraz iş yapayım çalışmaya başlıycam hilalcim gel canım beraber girelim sınava

merhaba herkese

pinkycim başınız sağolsun, Allah sabır versin.

gülsucum hamile olmam imkansız ama insan yine de şüpheleniyor

coğrafyadan bölgelere çalışmaya başlayacağım. o da bitince sadece vatandaşlık kalıyor

ecesuuu geçmiş olsun canım belki havalardandır.
mavli nerde oturuyorsunuz ben bucada gireceğim..yani inşallah orası çıkar orayı yazacağım.
bende bugün ilk defa vatandaşlık çalşmaya başladım.
coğrafya bitti
tarihin belli yerlerini unuttum,bir daha da çalışmadım..çok iyi çalışmam kendimi vermem lazım..ondan biraz askıya aldım

ela önlisansların sınavları yanlış hatırlamıyorsam eylül gibi yani senin sınava var bizim yani lisansların sınavları temmuzda ondan bizim pek bişey kalmadı gibi başvurular mayıs ayında olucak dersleri sormuşsun türkçe,matematik,tarih,coğrafya ve vatandaşlıktan sorumlusun yani bizim gibi

teşekkür ederim aticim..
finalleri atlatır atlatmaz kitap alıp çalışmaya başlıcam...ya bişey daha sorcam benim pek matematiğim iyi değil kaç soru yapmalı bir yerde yerleşmek için ..aslında genel olarak kaç sorudan kaç net yapınca 75-80 puan yapar..bilgisi olan varsa çok sevinirim..

teşekkür ederim aticim..
finalleri atlatır atlatmaz kitap alıp çalışmaya başlıcam...ya bişey daha sorcam benim pek matematiğim iyi değil kaç soru yapmalı bir yerde yerleşmek için ..aslında genel olarak kaç sorudan kaç net yapınca 75-80 puan yapar..bilgisi olan varsa çok sevinirim..

http://www.kpssuzmani.com/PuanHesapla.aspx

buradan bakabilirsin canım ben tahmini yazıyorum..yada deneme sınavı yaptıktan sonra buradan bakıyorum.

kızlar merhabalar pinkycım basınız sağolsun

ben de dersaneden geldım.genc akademının sınavını olmustuk gecen de 82 almısım cok mutlu oldum yaa. zemuszemus.bı defacık 70 ı gecmıstım sımdı de 82 alınca gözlerıme ınanamadım mucıze gıbı . aslında sınav kolay geldı ama yıne de yuksek alınca mutlu alıyor insan.

ve gttım kendıme bı canta ruj rımel aldım.ödüllendırdm kendımı..gttı paracıklarım valla hafta içi evde olunca hıc gtmıyor paramohaoldumsmile

bıde pegem olmustu.onun sonucu da netteymıs gıremedım.

sz nasılsnz canlarım

teşekkür ederim aticim..

Cnm bazı arkadaşlar topik acmışlar önlisans olarak ordan daha net bilgiler alabilirsin bide sizin soru sayınız bizden fazla onun için net bişey söleyemem ne sölesem yanlış olur Ama bildiğim sizin sorularınız bizimkinden kolay oluyo

ben kaç gündür çalışamıyorum kardeşim geldi üniveden onla vakit geciriyorum çok özlemiştim onu ama o gidince sıkı bir şekilde devam edicem inşallah acıgımı kapatıcam yani

selamlar kızlar.
Başakcım tebrik ederim:)
Ben yeni çalışmaya başladım 1haftadır falan matematik ve türkçe konularında sorun yok ama diğerleri duruyo nasıl çalışmamı önerirsinizz kızlar...biran önce bir proğram yapıp sıkı çalışmaya başlamam lazım.bu arada kpss ingilizcesi kpds gibi mi farklı konuvar mı?

hilalcim ben menemen tarafındayım buca bana uzak kalıyor.....pinky başınız sağolsun arkadaşım!... başak 82 maşallah Rabbim banada nasip etsin inşallah eminim çok güzel bir duygudur ben enson 77 aldım......

Back
X