• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selamlar kızlar.
Başakcım tebrik ederim:)
Ben yeni çalışmaya başladım 1haftadır falan matematik ve türkçe konularında sorun yok ama diğerleri duruyo nasıl çalışmamı önerirsinizz kızlar...biran önce bir proğram yapıp sıkı çalışmaya başlamam lazım.bu arada kpss ingilizcesi kpds gibi mi farklı konuvar mı?

canım hosgeldın aramızaolumunekankayizsmile

kızlar pegemın sınav sonucu da 74 geldı tabı bu sınav bıraz daha belırleyıcıydı yanı genc akadmıden 82 almam bısey ıfade etmıyor.

sz nerlerdesınz bakalım canlarım

kızlar bişy sorcam öğretmenlikler kpss a yamı giriyor b yemi? cumartesi sabah ve öğleden sonraki oturuma giriyoruz biliyorum ama a b işlerini anlamıyorum :) bide 2010da kpss başvuruları sadece net üzerinden mi yapılıyormuş kızlar ?

merhaba arkadaşlar ben bugün hiç çalışamadım sabah eşimle birden karar verdik ve kayseriye gittik dolaştık alışveriş yaptık çok iyi geldi yarın çalışırım inşallah....
başağım sınavda da 80 üstü alırsın inşallah Allah yardımcımız olsun...

günaydın kızlar dun hıc calsmadım deneme çözumlerıne baktım sadce sonra da gece hıc uyumadım tabı kalkıp da ders calsımak aklmın ucundan bıle gecmedı.sabah da uyanamdım. dersaneye gtmedım 1bucuktakı derse gtcem

gülsucum kayserıyemı gttın sen baaklm

günaydıııııın arkadaşlar..... pazar ama ben burdayım kimsecikler yok......aaaa başak burdaymış günaydın başakcım...

bende dün netten yargı türkiye geneli 4 sınavını yaptım gene 70 i geçemedim napmam lazım bilmiyorum hiç yukarı çıkamıyorum adamakıllı çalışmam lazım.....

günaydın arkadaşlar 10 da kalktım daha kahvaltı yapmadım birazdan yapıp başlıycam inşallah sonrada yemeğe annem çağırdı yiyip gelirim inşallah hemen devam ederim off yaa bu ara çalışmak çok zoruma gidiyor iyi başlamıştım cozuttummm...
başağım bidaha mı sınava girdin nasışsım kuşum görüşemedik,mavli sen nasılsın deneme nerden yapıyosun bende bi bakıyım...
fatoş nerlerde kayıp ,patiska,pinky,canıma deysin nerdesiniz

günaydın mavlııcm ve gülsucum naslsnz bakalım

ben de gtmeden türkceden test çözuveryım dedım 1bucuktakı derse yetıscem artık.canım bızım sınavlar artık her hafta oluyor ya gecen günku sınavdı 2 haftanınkı aynı anda bellı oldu. valla matemtaık ve egıtımden ıyı yapınca dırek puanı ucuruyor matematıkten 25 yapmam lazım

basakcım,mavlicim teşekkür ederim kızlar.
gülsucum,başakcım canım bende şimdi çalışmaya başladım.tarihten video dinleyeceğim.

kızlar giremedim kaç gündür, hepinizi çok özledimopuyorumnanaktan
kaç gündür temizlik,hazırlık vs....uğraşıyoruz.
dün istemeye geldiler, çok şkür atlattık, söz yüzüğü taktık aileler arasında.
Haziranın ilk haftası da nişanımız var:kedi:
kızlar sizler nasılsınız, inşallah herkes çok güzel çalışmıştır.
yorgunluktan ölüyorum, pestilim çıkmış gibikaydirigubbakcemile3

GÜLSU bu adresten indirdim 10linekpss.combugünde 2006 kpss yi çözdüm biyerde okumuştum kolaymış diye bende çözeyim dedim 86 net çıktı iyimiki denemelerden 86 net yapmadım hiç ama bu sene bukadar kolay olmaz heralde......PıKOLATA hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
pikocum hayırlı olsun tatlım

kızlar ben de eve yenı geldım son 2 derse gttım bugun sonrada cıksıta kardesımle dolastık arkdslarla okey falan oynadık cok uykum var bıraz uyucam aksam gec saatte calsırım artık

gülsahcım nerelerdesın gülsuucum sen nerdesn

pikocummm cnmm ya yaaa ne guzel cok sevindimm off hayırlı olsun benimde nişan temmuzda sınavdan sonra olcak. Bana yardımcı olursun dimiiii pikocum ya heyecan konusundaaboshayallersmile

pikocummm cnmm ya yaaa ne guzel cok sevindimm off hayırlı olsun benimde nişan temmuzda sınavdan sonra olcak. Bana yardımcı olursun dimiiii pikocum ya heyecan konusundaaboshayallersmile

pinkycim sen yeter ki yarıdım isteolumunekankayizsmile
hiç sorma ben de nişanı sınavdan sonra istiyordum. bir de baktım 5 Haziran da nişanlanıyorumkaydirigubbakcemile3inanılmaz heyecanlıydı, isteme ve söz bir arada oldu. çok şükür ailelerde birbirini çok beğendi, her şey yolunda gitti.çok duygusal anlarda yaşandı:gitme:
kafam inanılmaz dağaldı, şu aralar hiç çalışasım yok. insan ister istemez şımarıyorsırnaşık şey gelin kız moduna girdim, zaten evlenip gideceğim için herkes bana inanılmaz özenli davranıyor, sanki son günlerimmiş gibidelikafadulden

Back
X