- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.161
başağım ne renk boyadın ececik hoşgeldin doğum günün kutlu olsun
mavli benim yaptığım 2007 kpss miş bide 2006 tarihini yapıyım bakalım bana da kolay gelecek mi
tarih çalıştım off ya bu kültür medeniyette çok ezber çok yanlışım çıkıyor
karnım acıktı yemek yiyim
hilal süpersin sen yüksek alıcan gör bak çalışıyosun azimle...
kızlar tebrik eden herkese çok çok teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan
bugün ihtiyaç Türkiye geneline girdim, matematik güzeldi.22 doğrum var. bu seferde tarih rezaletti, biri düzelse biri bozuluyor:umursamaz:
onun dışında bugün hayırlı olsun diye komşular geldi.pek çalışamadım:hulya:
başakcım teşekkür ederim haber verdiğin içinolumunekankayizsmileşimdi nihat hocadan havuz problemlerini dinleyeceğim:gitme:ufff problemleri hiç sevmedim
başakcım muhakkak gir olumunekankayizsmilegerçekten geçen sınav gibi moral bozucu değildi.sorular kaliteliydi. bu sefer tarih çok zordu. normalde rahat 20 neti geçiyordum, hatta bi öncki sınavda 26 yaptım ama bugünkü sınavda 16 doğrum vardı:1rolleyes:
olsun hiç üzülmedim çünkü gerçekten kaliteli sorular vardı.gerçek sınava kadar bunlarıda öğrenmiş oluruz. bazı soruları çok çok beğendim. konuları bitirmeme rağmen dikkatimden kaçan şeyleri öğrenmiş oldum.
türkçeden de 6 yanlışım var ve 4 ü paragraf:mymeka:her sınavda pragraftan 4-5 yanlışım çıkıyor. hele paragrafın anafikrini soruyorsa hapı yuttumkaydirigubbakcemile3kesin 2 tane ana fikir bulup yanlış olanı işaretliyorum. sence ne yapmalıyım. ilk başlarda sen günde 10 tane pragraf sorusu çözmemiz gerektiğini söylemiştin, faydası oldu mu? bari ben de başlayayım.
başakcım,gülsu mavli tşk ederim canlarım,bende pek çalışamadım yemek,duş vs derken akşam oldu banyoya götürdüm bilgisayarı video dinledim duş alırkensırnaşık şeytarih 3.tekrara başladım yarın inşallah vatandaşlığa başlarım akannehir
başakcım kesin gir, yarın sorucam sınavın nasıl geçti diye:lepi: aslında tarihe bayadır bakmıyorum, bu sınavda ciddi bir tekrar yapmam gerektiğini anladım.çoğu unuttuğum şeyi hatırlamış oldum. en kötüsüde çalışıp unutmak.
ben de türkçeden oturup günde en az 50 soru çözücem başka çare yok. sınavda matematik soruları kolaydı, bana öyle geldi en azındanbence sen dikkatini verip çözersen kesin 25 üzerinde yaparsın. problemlemler fazla yoktu, havuz problemlemini yapamam diye bakmadım bile.
gelin kız modu değişik bir duygu, hiç çalışasım yoooook. tüm ilgi benim üzerimde, herkes beni memnun etmeye çalışıyorkaydirigubbakcemile3 bir an önce evlenmek istiyorumkaydirigubbakcemile3 herşey toz pembe. bugünlerin tadını çıkarmam gerek, evlenince pembesi gidicek tozu kalıcaksırnaşık şey
patiskacım nasılsn
patiskacım teşekkür ederim, sen nasılsın?
ben şimdi kaçıyorum, yarın öğleden sonraya kadar dershanem varboshayallersmileduş alıp türkçe sorusu çözücem. her sınavda en az 6 yanlış yapmaktan bıktım:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?