2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

patiska hoşgeldin canım

gülsucum eşim henüz uzun göreve gitmedi.şimdilik günübirlik gidiyor o zamanda akşamları evde oluyor. ama her an gidebilirmiş :gitme:

ececik doğumgünün kutlu olsun

kızlar ya tam ders çalışıcam diye masaya oturuyorum tel geliyor "hadi kahve içmeye gel" diyorlar. ders çalışıcam falan diyorum baktım ısrar ediyorlar kıramıyorum. tayinimiz çıkacak ya daha fazla vakit geçirelim diyorlar. gidiyorum ama içim içimi yiyor. sanırım sınavda hiçbir şey yapamayacağım :çok üzgünüm:

herkess yattı mı çalışıyor mu ben bugün öğlen iyi çalışmıştım ama akşam üstü dışarı çıktım tüm gün çalışma olayını bi beceremedim banyo yaptım yorgunluk geldi yatıyorum tarihten 1 konu çalıştım 168 de soru yaptım 15 tanecik de geo mat hiç çalışmadım iyi geceler....

iyiyim pikocum sorma ya kaç gündür bakamadım boşa geçti günler sınav yaklaştıkça boşa geçen 1 saate bile üzülüyorum bu arada senin dediğin küçük anayasa kitabından almıştım yarın başlayayım bari inşlh yapabilirim bende en çok vatandaşlıktan korkuyorumakannehir,ecesu saol canım.bende içime sinmedi ihtiyacın türkiye geneli 4 sınavını çözdüm genel kültürü sonrada çözümünü izledim tarihçi normal sınavdan biraz daha zor 24-25 net yaptıysanız tamamdır bu iş dedi hoca ama ben 30 da 30 yaptım moralim yerine geldi:lepi:ama gittim coğrafyadan 1 yanlış çıkardım klava:çok dikkatsiz ve hızlı çözmeye çalışıyorum sonrada soru gidiyor işte,neyse yatayımda erken kalkayım bari hergün 9 da kalkmaya karar verdim bakalım,herkese ii geceler

:):):):roflol::roflol::roflol:aaayyyyy çok güldüm Allah senin iyiliğini versin ben bekarım arkadaşım yani ben BİLE bir manim,rahatsızlığım olmamasına rağmen okadar saat oturmakta zorlanıyorum senin için daha zordur demek istemiştim......delikafadulden

mavlii doğum ne zamann ohaoldumsmile tatlışş nasılsın ne çalışıyosun
ececik bence sen artık çalışma cicim senin olay bitmiş türkiye birinciliği için çalışıyosun
bende tarihten bi konu çalıştım 75 de soru yaptım yemek yiyorum şu anda bi tarfatan da size baktım
sonrada coğrafya yada mat çalışcam inşallah
başağım nerdesin deneme mi vardı bugün msn de açmamışın

gülsu yapma yaaaa....... Rabbim herşeyi sırasıyla versin önce bi evleneyim hayırlısıyla hiç beklememde şimdi:1shok: bugün eve yeni geldim 2007 sınavını çözmeyi planlıyorum

pazartesileri arkadaşlarla beraber geceleyip ders çalışıyoruzda daha çok test çözüyoruz ama iyi motive oluyor

kızlarr merhabalar ayy bu ihtıyacın sınavları benı öldürcek cok zordu ya.

pikocum sırf sana söz verdım dıye grdım.

tarıhten bı kac soru yaptım amann optıgı vermıyım barı dedım oyle rahat rahat çözdm matematıkten 18 yaptım.turkce de zor geldı baya cografya idare eder en azından bazı calsıtıklarımı sınvada yapabılıyorm o sevndrdı benı cografya adına konusyorm tabı egıtım de zordu baya yaaa

gülsucum sınava gtmıstı.ne calsıyorsun.ayy ben calsımam smdı bırseylr yıyıp sorulara bakarım bı

gülsucum nerrrdeeee akşamki iyiydi şimdi baktım başka bir sınava tarihten 8 yanlış off offf çalış çalış yanlış çıksınmafoldumbençok fenayım bugün grip olmuşum boğazımda ağrıyor makarna yapıyorum kendime yiyip devam edicem yeni konu çalışacaak dermanım yok bugün:umursamaz:

merhba arkadaslar;internet kablomuz bozuktu;yine giremedim..arkadaslar bende izmire gittim günübirlik..ve bu beni iyice dagıttı;ne yapçam bilmiyorum..okul işlerimiz vardı biraz onlara bakayım derken inanın içimden gelmiyor artık..pazar günü sadece çamaşır ve ütü işim olmasına ragmen;ders çalışmak içimden gelmedi ve tüm gün gezdim(
vicdanım hiç rahat degil..neden böyle oluyor anlamadım..öğretmenlii çookk seviyorumm;okulda çocukların basarısı çok iyi(ilçe toplantısı olcak yarın;Denemeleri süper benim bransımda)
gel gelelim kendime hiç vakit ayırmıyorum çünkü bıktım artık sahiden..
siz neler yapıyosunuz;denemeler sıklaşmış görüldügü üzere;hepinizi tebrik ediyorumm:))

ececik geçmiş olsun havalar çok garip 2007 kpss yi çözdüm şimdi yalnız soğuktan dondum 83,5 net çıktı çok iyi değil ama.....içeri gidip biraz ısınıcam.... izmirde üşüyorum:):) diğer memleketler bana kızmasın bugün hava soğuk yaaa....

kızlar valla bence denemelriniz çok iyi
hele ececik süper ötesi..full tarih,coğrafyadan 1 yanlış..hayal gibi benim için.
offf benim soru çözme özürlülüğüm var.burdada havalar iyi olmadı bir türlü..şöyle güzel güzel olsaydı annem parka götürürdü bende kimse karışmadan deneme yapardım,güzel güzel çözerdim soruları..
anamurdada yaz gelmiş.eşime dedim işten çıkınca parka çıkartırsın bnde soru çözerim..tek eksiğim o çünkü.
böyle konu çalış çalış nereye kadar..
soru üzerinde görmeliyim,yanlışlarımı tespit etmeliyim,zamanı doğru kullanmayı öğrenmeliyim.

başakçım yazmışsın bana canım;msn den yeni uyandım;eşim söyledi şimdi..otomatik açılmış msn..
yarın görüşürüz;konuşuruz canım.
herkese iyi geceler(

merhabalar kızlar...
bugün ihtiyaçtan çarpanlara ayırma, oran orantı , denklem çözme videosunu dinledim.
akşam da ders vardı online, problemleri çözdük... sayı problemlerini yaş problemleri falan...
dersten sonra bi kaç test çözdüm şimdi ara verdim, yatmadan bi iki test daha çözerim matematikten.. uff testlerde de konularda da geri kaldım, nasıl toparlayacağım bilmiyorum...
hepinize kolay gelsin şekerler a.s.

mavlicim,hilalcim tşk ederim canlarım,bende bugün matematikten sadece 150 soru çözebildim hiç halim yok grip olmaktan nefret ediyorum umarım yarın geçer,bu gece nasıl uyurum bilmiyorum,hepinize ii gecelermafoldumben

günaydın kızlar
bugün artık çalışıcam ben, çok mutsuzum kazanamıcam gibi geliyor, çalışamadım hiç. Toparlanmam lazım benim bugün çalışıcam çok çalışıcam bugün:çok üzgünüm:

günaydın pinkya.s. aynen netlerim yükselmedikçe banada öyle geliyor çok az kaldı 2 ay oooyyy ooyyy .........daha çok çalışmam lazım bu mat videolarını izlerken çok sıkılıyorum bitiremiycem bu hızla.....

Günaydın kızlar...
nolur umutsuz olmayın, bize en son lazım olan şey moral bozukluğu... ben inanıyorum allah emeklerimizin karşılığını verecek... yeter ki şu 2 ayı yüksek performans ile geçirelim...
ben bu sabah 7buçuk gibi başladım derse. ihtiyaçtan kaçırdığım tarih videolarını izlicem bugün. 2 tane...
birinin yarısından çoğu bitti gerçi ara verdim.
hadi şöyle bir yüzümüzü yıkayıp kendimize gelelim.... kendimize inanalım ve tam kapasite çalışmaya dönelim :) ben de derse devam edeyim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…