2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın kızlar kimsecikler yok yine,dün tarih 2.konuyu tekrar ettim 145 soru çözdüm,coğrafyadan 130,matematikten de 150 soru çözdüm.darısı bugüne inşlhyerimseniben

günaydın kızlar ben de hafta sonu sehırdısındaydım.hafta sonu hıc calsımadım dun aksam da yorgun geldım daha yenı kalktım hıc calsısaım yok ama tarıhe baslamam lazım öfff

mehaba kızlar!.... dün hiç çalışmadım çünkü ananem umreden döndü havaalanına onu almaya gittik gündüz kemeraltında alışveriş yaptık gezdik akşamda havaalanına gittik eve geldiğimizde gece 10 du outurduk konuştuk derken 1 oldu yogunluktan başım çatlıyodu yani hiç çalışmadım bugünde gelen gidenden daha başlamadım akşamada arkadaşlarla ders çalışıcaz bakalım artık.....

merhabalar arkadaslar;hafta sonu giremedim;bilgisayarın kablosunu okulda bırakmışım..sarj bitti tabi..ve maalesef aksilikler yakamızı bırakmıyor..yine sizden ayrı kalcam çünkü ekran yine renk degiştirmeye basladı ve şuan da zor yazıoyrum..yarun kargoyla göndercez izmire;ve düzeltip göndercekler..
ben 2000 soruluk yaprak testi dün bitirdim..program geliştirme konusunda zorlanıyordum burda bi arkadasım anlattı dün bol bol..test çözmeye devam edicem ve son 1 ay tüm konuları atlamadan tekrar edicem planım buu..matematiğğe ise..erkek kardeşim 1 ay kala gelicek buraya..istatistik okuyor..matematiği çok iyi..onla bakmayı düşünüyorum.
hepinizi öpüyorum..

Son düzenleme:
gülsahcım merhaba canım nasılsn yıne aramızdaan ayrılıyorsun gercekten üzüldm yıne gec gelır bılgısayar galıba özlıcez senı

deneme sınavım çok güzel geçti ya türkçede full yaptım tarih ve coğrafyayı hiç sevmeme rağmen çok az yanlışım vardı yaguclubacismile birazdan anayasa çalışıcam sizler ne yaptınız bakalım

gunaydın arkadaşlar bende stres içindeyim, üf bilmiyorum sıkılıyorum.

bu arada başvuru tarihi ne zaman bilen var mı kızlar.

kolay gelsin herkese.

günaydın kızlar dün aksam dızı ızledım hıc calsımadım dızııden sonra bıraz egtımden çözdm. yenı kalktım sayılır bıseyler atıstırıp calsımaya baslıcam sayı ve kesır problemlrınden birsuru testım var çözmem gereken sonra da bugun tarıhe baslıyorum

gülsucum nerdesın
pinkycım ya haftaya yada 15ı gıbı

günaydın kızlar... bugün ihtiyacın son türkiye geneli deneme sınavını yapıcam, bakalım inşallah iyi bişe çıkar....
kızlar zaman azaldıkça sanki paylaşımlarımız da azaldı sanki

günaydın kızlar... bugün ihtiyacın son türkiye geneli deneme sınavını yapıcam, bakalım inşallah iyi bişe çıkar....
kızlar zaman azaldıkça sanki paylaşımlarımız da azaldı sanki

haklısın canım birbırımıze en fazla destek olmamız gereken zmanlarda yok oluyoruzmafoldumben

ben geldimmmmmm bir süredir giremiyodum daha dogrusu yazamıyodum kardeşim gelmişti ama artık geri döndü bende çalışmaya başladım dün 320 coografya ve 141 tarih çözdüm ve bıraktım dizi izledim :))) arada stres atmak lazım dimi ama
türkiye geneli ihtiyacın denemelerini nerden buluyosun bende deneme yapmak istiyorumda

haklısın canım birbırımıze en fazla destek olmamız gereken zmanlarda yok oluyoruzmafoldumben

başakcım sizi bilmiyorum ama ben bu aralar çok hassasım sanırım... öyle ki, az önce snooker dünya şampiyonası finali maçı vardı, 2. olan adam için ağladım ya.. adamın hayalleri yıkılmıştır diye, bana noluyosa...
-tatlicadiarzu-

Hoşgeldin Ati :) canım ben ihtiyacın online dershanesindeyim, oraya yüklüyorlar, başka nerde bulunur bilmiyorum açıkçası

oranın kampanyası hala devam ediyomu acaba hani ücretsiz vardı ya gerçi ben oraya üye hiç olmadım ama

benim cok canım sıkılıyor, hem evlilik tarihimizi 2 ay kadar erteledik aşkımın ünivden kalma kredi borcunu ödeyeceğiz, borçsuz evlenmek için. Bi buna sıkılıyorum( neyse gecer herhalde.böyle daha iyi oldu ama işte biraz üzüldüm şimdi yaklaşık 7 ay var.

bir de zaman yaklaştı böle bi tuhaf oluyorum sanki sıkışmış gibiyim.

hayırlısı olsun canım ya, borcunuz olmayınca evliliğinizin de tadını çıkarırsınız, sen hiç üzülme...

Ati hiç bilmiyorum canım devam ediyo mu? ama sanki 1 aylık diyordu kızlar

kızlar ben zorlada olsa çalışmaya çalışıyorum en azından test çözüyorum.
buraya yazmadıklarımda oluyor.
kafamda bir sürü sorun varken yine de çalışıyorum
1 hafta içinde eşim gidecek ve 1 ay gelmicek o kadar üzülüyorum ki...
ortalık karışık zaten burda gölgemden bile korkar hale geldim düşünün artık
bütün psikolojim alt üst oldu burda. tayinlerin açıklanmasına da 15 gün kaldı. nereye gideceğimiz hiç umrumda değil yeter ki burdan gidelim. Allahım hayırlısıyla burdan gitmeyi nasip eder inşallah.

teşekkür ederim patiska canım benim
ecesu canım benim aklına kötü şeyler getirme, allah yardımcınız olsun. Üzülme.

siz gideceksiniz Ecesu, en azından son zamanlar deyip sabrediyorsun, biz ne yapalım. nereden baksan 3 sene burdayız... dün cizrede 06 plakalı sivil bi araç teröristler tarafından taranmış. cizre buraya çok yakın

evet patiskacım aracın içinde asker, eşi ve 2 çocuğu varmış. canım eşim ilçe merkezinde olunca korkmuyorum ama dağda olunca neyle karşılacağı belli değil Allah korusun. o yüzden üzülüyorum. biliyor musun biz gece bile uyuyamaz olduk. eşim bazen kolumu falan öyle bir sıkıyor ki uyandırıyorum aşkım napıyorsun böyle diyorum asker uçurumdan düşüyordu onu kurtarıyorum veya yaralı asker var onu taşıyorum diyor. burda neler çektiğimizi Allah biliyor. Allah sizinde yardımcınız olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…