- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.301
evet patiskacım aracın içinde asker, eşi ve 2 çocuğu varmış. canım eşim ilçe merkezinde olunca korkmuyorum ama dağda olunca neyle karşılacağı belli değil Allah korusun. o yüzden üzülüyorum. biliyor musun biz gece bile uyuyamaz olduk. eşim bazen kolumu falan öyle bir sıkıyor ki uyandırıyorum aşkım napıyorsun böyle diyorum asker uçurumdan düşüyordu onu kurtarıyorum veya yaralı asker var onu taşıyorum diyor. burda neler çektiğimizi Allah biliyor. Allah sizinde yardımcınız olsun canım.
kızlar nasıslnz ecesu patıska canım Allah yardımcınız olsun kötu seyler düşünmemeye calsın olumlu düşünun hersey olumlu olsun
gercekten bengısu hepımız dagıldık ececık pıkolata hilal uzun zmandr grmıyorlar
kızlar uzun zamandır giremedim:kedi:
doğru düzgün ders çalışmadım, yorum yazmaya yüzüm olmadı.
hiç sormayın, sözlüm geldi gezdik, nişan için kıyafet derken günler geçiyor. üstelik daha bir şey beğenip de alamadım. kafamı verip derse yoğunlaşamıyorum damafoldumbenmotivasyonum çok azaldı, zorlayıp çalışayım diyorum.
mesela bugün tarihten 100 soru çözdüm, hemen kızlara haber veryim dedimolumunekankayizsmile
hepinizi çok çok özledim kızlaropuyorumnanaktan
akşam problemlere bakıcam biraz, sınav yaklaştıkça çok çalışacağıma soğudum sanki ama gaza gelmeliyim
başakcım sizi bilmiyorum ama ben bu aralar çok hassasım sanırım... öyle ki, az önce snooker dünya şampiyonası finali maçı vardı, 2. olan adam için ağladım ya.. adamın hayalleri yıkılmıştır diye, bana noluyosa...
-tatlicadiarzu-
ececik sorunu yaz istersen aşkımın matematiği süper, ona sorarım, bu akşam müsait olursa sorarım sana yazarım çözümünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?