2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ecesu cnm ve patiska ALlah yardımcınız olsun. çok zor bir durum
ecesu bak sizin çok az kalmış gidicekmişsiniz biraz daha sık dişini
geride kalanlara allah kolaylık versin

siteye artık eskisi gibi kimse girmiyor neden böyle oldu?
pikolata nerelerde uzun zamandır görmüyorum
bugün tarihten başladım çalışmaya ve devam edicem tarihe

kızlar nasıslnz ecesu patıska canım Allah yardımcınız olsun kötu seyler düşünmemeye calsın olumlu düşünun hersey olumlu olsun

gercekten bengısu hepımız dagıldık ececık pıkolata hilal uzun zmandr grmıyorlar

evet Ecesu sizin işiniz daha zor tabi canım benim... Allah eşine de sana da sabır versin... neyse düşünmeyelim böyle kötü şeyler...

saol başakçım gerçekten olumlu düşünmek lazım ama ne bileyim. mesela cuma alese girmek için şehire gideceğiz ve cizreden geçeceğiz aracımızla, insan korkmuyor değil. ama senin de dediğin gibi olumlu düşünelim olumlu olsun...

bu arada ihtiyacın 6. deneme sınavına girmiştiniz di mi kızlar? netler nasıldı?? benim ki çok fena hele tarihten resmen çuvalladım...

allah yardımcınız olsun kızlar çok zor bir durum gerçekten beklemek aklınıza kötü şeyler getirmemeye çalışın her ne kadar mümkün olmasa da

of motive olmak istiyorum, videolarda hocaların bazı cümleleri bile çok motive edio, ama sürekli böyle devam edemiyorum, nasıl güçlenip motive olabiliriz arkadaşlar, zaman azaldıkça iyice gidiyor motivasyon ssanki.

kızlar uzun zamandır giremedim:kedi:
doğru düzgün ders çalışmadım, yorum yazmaya yüzüm olmadı.
hiç sormayın, sözlüm geldi gezdik, nişan için kıyafet derken günler geçiyor. üstelik daha bir şey beğenip de alamadım. kafamı verip derse yoğunlaşamıyorum damafoldumbenmotivasyonum çok azaldı, zorlayıp çalışayım diyorum.
mesela bugün tarihten 100 soru çözdüm, hemen kızlara haber veryim dedimolumunekankayizsmile
hepinizi çok çok özledim kızlaropuyorumnanaktan
akşam problemlere bakıcam biraz, sınav yaklaştıkça çok çalışacağıma soğudum sanki ama gaza gelmeliyim

pikocum tatlım hosgeldın nerlerdesın sen bakayımlmaz: ayy senın için daha zor o güzel telasın içinde bıde kpss yakana yapıstı demıdelikafadulden

hiç sorma başakcım ya ağzım yüzüm uçukladı. ders çalışamıyorum diye stres yaptım. içimden de gelmiyor.:kedi:ufff gaz yokken çalışmak resmen işkence.
sen nasılsın? çalışabiliyor musun?

bende bugün kendimle cebelleşerek derse oturdum ve 203 tarih,139 coğrafya çözdüm benim için gün bitti ben akşamları ders calışamıyorum

sırnaşık şeysırnaşık şeyayy patiskacım güldürdün beni valla bende kaç gündür ağlayıp duruyorum,o kadar stres oldum ki neye bakacağımı şaşırdım hele vatandaşlığa hiç çalışasım yok denemelerde es geçiyorum 12 soruyu napcam ben yaolumunekankayizsmilemafoldumbendeneme yaptım yine bugün 108 soruluk 102 doğru 6 yanlış var hala eksiklerim var tarihi bazen ful yapıyorum bazen yanlışım çıkıyo 3.tekrara başladım birde offfffffff:gitme:hilalcim sende yoksun matematikten bi soru tarzı var yapamadım ya:1no2:

pikocum gezdin dolaştın otur artık dersin başına hadiii az kaldı bebeimkaydirigubbakcemilegülsu fatoş hilalde yok:umursamaz:

ececik sorunu yaz istersen aşkımın matematiği süper, ona sorarım, bu akşam müsait olursa sorarım sana yazarım çözümünü.

görmedin msjımı sanırım ececik cnm,

bende cıkıyorum kızlar, herkese iyi geceler, iyi çalışmalar.

Allah yardımcımız olsun

kızlar ben de 8bucukta bı oturdm tv nın basına smdı kalktım yıne dizi izledım izlerken bıraz problem çözdm sıkıldm bıraktım.

ben tarıhe basladım cok sacma bıyerden hem de ataturk dönemı iç polıtıkayı calsıtım bugun sonra da attaurk ilkelerıne basladım smdı ilkerı bıtrsem ıyı olcak.

aa gülsucum burdamısn

ececik sorunu yaz istersen aşkımın matematiği süper, ona sorarım, bu akşam müsait olursa sorarım sana yazarım çözümünü.

canım görmemişim msj,ını eşimde mühendis süper matematiği ama işten geldiği gibi uzandı tv karşısına uyuyup duruyorklava:yazayım canım bir yolu var ama ne bulamadım uğraş uğraş eminim çözümü basittir.xkare-3x+1=0 ise xkare+(1/xkare) nedir?parantez içine yazdım canım karışmasın diye cevap 7 diyor.yerimsenibenbu soru türü karşıma çıkıp duruyor bu sıralar konu anlatımında basit örnekler var ama testler farklı, bu gibi 3 soru sormuş ama birtane bile çözüm göstermemiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…