• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

başakcım teşekkür ederimopuyorumnanaktanaslında data bende de var ama bu sene ondan pek bakamadım. şimdi nihat hocadan karışım problemlerini izliyorum.

gülsucum moralini bozma, yediiklim çok zor diyorlar. bir kaç testini çözüp bırakmıştım gene başlıycam. o kadar para verdim yazık olmasınkaydirigubbakcemile3cidden soruyu okuyup işaretleyemiyordum, kaç dakika düşünüp öyle cevabı buluyordum. o yüzden koydum bir kenera.

kızlar Menemen olayından sonra ıstiklal mahk. kuruldu mu?
ıhtiyaçta kuruldu yazıyor ama testte kurulmadı diye almış.

bugün hiç çalışamadım bende ya sadece sabah dersanenin sınavına girdim o kadar bu haftada çalışamam herhalde temizlik diyo annem ama bakalım

merhaba kızlar
çalışmalarım yavaşta olsa ilerliyor nasılsınız
sonunda tarihi bitirdim şimdi sorularını çözcem kolay gelsin herkeze

pikolatacım hayırlı olsun canım şimdi gördüm
oo sende ne heyecan vardır şimdi delikafadulden
spora devam ediyormusun
ben evde devam edemeyince gittim salona yazıldım yarın başlıyacam
haftasonu tenis haftaiçi spor bu seferde şekillenmezsem daha ne yapayım artık salacam gitsinohaoldumsmile
artık dersleride banim yerime kim çalışır bilmemkaydirigubbakcemile3
gülsuu uyudunmu canım görüşemiyoruz

fotoscum hiç sorma spora büyük bir gazla başladım ama sonu gelmedikaydirigubbakcemile3nedense olmuyor, şu sınavı atlatınca başlarım artık. salona falan gitmek lazım yoksa evde yapılmıyor.
en güzelini yapmışsın, hem insan dinç oluyor. akşama kadar uyuşmaktan çalışamıyorum:delphin:spor yaparken zımba gibiydim. oturuşum bile dimdikti. şimdi iki büklümüm:)

kızlar ya bu karışm problemlerinin özel püf noktaları var mı? Nihat hocadan dinledim ve çok kolay geldi, resmen denklem kurma problemi gibidelikafaduldendaha kazık bir şeyler bekliyordumfisfisfis

kızlar ya bu karışm problemlerinin özel püf noktaları var mı? Nihat hocadan dinledim ve çok kolay geldi, resmen denklem kurma problemi gibidelikafaduldendaha kazık bir şeyler bekliyordumfisfisfis

canım menemen de ıstıklala mahkemesı yok kıtaba baktım. sedce mustafa kemale yapılan izmir suıkast gırısımınde ve şeyh sait isyanında var

tarihe küstüm coğrafya çalıştım tatlışlar bilmiyorum ne zaman barışacam coğ 1konu çalıştım 75 de soru yaptım
fatşum iyiyim de tarihle başım dertte bilmem ne olacak sen ne yapıyosun kuzuş sporda nerden çıktı sınava iki ay kalmış sonra yazılsaydın :olmaz:
bir sorum var
adana bölümünde tarım ürünü çeşidinin fazla olmasın da
1-iklimin elverişli olması
2-yükseltinin fazla olması
3-tarım ürününe dayalı sanayinin gelişmiş olması hangileri daha çok etkili

tarihe küstüm coğrafya çalıştım tatlışlar bilmiyorum ne zaman barışacam coğ 1konu çalıştım 75 de soru yaptım
fatşum iyiyim de tarihle başım dertte bilmem ne olacak sen ne yapıyosun kuzuş sporda nerden çıktı sınava iki ay kalmış sonra yazılsaydın :olmaz:
bir sorum var
adana bölümünde tarım ürünü çeşidinin fazla olmasın da
1-iklimin elverişli olması
2-yükseltinin fazla olması
3-tarım ürününe dayalı sanayinin gelişmiş olması hangileri daha çok etkili

1 ve 3

bir deneme daha yaptım uykum geldi vatandaşlığada başlayamadım yatıyorum iyi gecelerboshayallersmile ececikkk....

selaam ben burdayım bu saatte delirdimi bu diyosunuzdur eminim ama arkadaşlarla ders çalışıcaktık çok çalışamadık uykumuz geldi onlar uyudu şimdi ben ayaktayım bari nihat hocadan problemleri dinleyeyim....

Gunaydın kızlara.s.

ececik soruma cevabın için çok teşekkür ederim:1hug: Anladım aritmetik nüfus yogunlugu az, fizyolojik nufus yogunluğu fazla olursa , yani yüzölçümü fazla ve tarım alanı dar olursa , bu ikisinin arasındaki fark fazla olur ve o ülke engebelidir deriz. Anlamış mıyım tatlım?

gülsucum sordugu sorunun cevabı sadece 1

Tarım ürününe dayalı sanayinin gelişmiş olmasının , tarım ürünleri çeşitliliği üzerinde etkisi olamaz çünkü; Sanayinin fazla olması, tarım ürünlerinin çeşitliliğinin sonucudur, sebebi değildir. Soruda çeşitliliği etkileyen sebepleri istiyor.

Back
X