- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.581
başakcım iyim canım coğrafya çalışıyorum tatlım sende iyisindir umarım canım benim
gülsu bence hatalı, videolardan izlediğim cografya hocasıda bu soruyu sormuş ve cevabında yazdıgım cevabı vermişti ordan biliyorum. mantıkende öyle, sanayi alanı, ürünler çeşitli diye gelişir,, sanayinin gelişmiş olması nasıl tarım ürününü çeşitlendirir ki, fabrikadamı ürün yetiştiriyoruz hayır. hatalı cevabı kesinlikle.
soyle soylım ya ulus bılıncı derken sonucta kendı mılletlerını on planda tutma olması gerek cevaplarda,3 te turklukle ılgılı bısı yok kı?dıer 2sınde ıse kendı mıllet duydularını kaybetmemek ve asımıle olmamak ıcın kendı mılletlerı ıcın ozelleştırme gıbı bısı yaparak mıllet duygusu olusturuyolar,ben daha yenı basladığım ıcın bu konuları haftasonu calısmıstım ordan hatırlıyom:)umarım yardımcı olabılmısımdır...hangileri Göktürk devletinin ulus bilinci edindiğinin kanıtıdır?
1. Türklerin ilk alfabesini oluşturmaları
2. Tanrılarını Türk Tanrısı olarak nitelemeleri
3. Orta Asya nın Çinleşmesini önlemeleri
kızlar ya yardım edin şu soruyu hala anlamadım. neden sadece 1 ve 2. 3ü neden almıyoruz?
türk demek ulus demek değil midir. türk ulusu. kendi benliklerini kaybetmemek için çinlileşmeyi önlemek istemeleride ulus bilincini yansıtır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?