2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

başakcım iyim canım coğrafya çalışıyorum tatlım sende iyisindir umarım canım benim

gülsu bence hatalı, videolardan izlediğim cografya hocasıda bu soruyu sormuş ve cevabında yazdıgım cevabı vermişti ordan biliyorum. mantıkende öyle, sanayi alanı, ürünler çeşitli diye gelişir,, sanayinin gelişmiş olması nasıl tarım ürününü çeşitlendirir ki, fabrikadamı ürün yetiştiriyoruz hayır. hatalı cevabı kesinlikle.

tesekkur ederım tatlsm iyi olya calsıyorm bıraz stress basladı sankı daha calsımam gereken cok sey var yetişmıcek

bencede pink ya arkadaşlar bişeye karar veremedim meslek derslerisınavınagirsem mi acaba tercihleri etkiler mi çünkü yüksek alamam çalışmadım hiç..pinky sen ne mezunusun aaa ececik gelmiş ececik nasılsın tatlışım sende işletmeydin deil mii

canım ben radyo tv sinema mezunuyum, ama genelden giricem bizim alana memur alımı yok.canım diğer alanlarla ilgi pek bi bilgim yok tatlım

gülsucum ececik demişsin ama sanırım bana yazdın. evet bende işletme mezunuyum. meslek dersleri tercihleri etkilemez canım zaten hepsinin puanı ayrı hesaplanıyor. meslek derslerine bende hiç çalışmadım ama pazar sabah oturumuna girmeyi düşünüyorum. hatta ingilizceyede giricem. bazen bilgi gerektirmeyen yorumla yapılabilen sorular oluyor birkaç tane yapsan bile puan hesaplanıyor. girmesekte olur da nolur nolmaz belki yapabileceğim sorular olur farklı puan hesaplanmış olur.

kızlar ben vatandaşlığa çalışmaya başladım. hem video izliyorum hem özet çıkartıyorum. okuyup geçince unutacakmışım gibi geliyor. özet çıkarmadığım bir vatandaşlık kaldı zaten.

offf çok bıraktım kendimi nasıl toparlanıcam bilmiyorum. nasıl kilo vericem diye düşünüyordum 1 haftada 2 kilo vermişim stresten. şu an hiçbirşey umrumda değil hayırlısıyla bir gitsek burdan.

evet ece kusura bakma tatlışım yanlış yazmışım vatandaşlığa bende başlamadım bugün başlasam ihtiyacın kitabından çalışcam bide data cep kitabı var daha çalışmaya başlamadım oyalandım durdum hemen başlıyorum coğrafya soruları indirdim ya onu yada mat sorularını yapıyım ...görüşürüz

merhaba kızlar
gülsu sorma canım bi gaza gelip yazıldım
napiim göbek ve yanlar var tatil öncesi eritiyim diye düşündüm
canım tarih bendede problem bitirdim güya ama tam anlamıyla hakim değilim konulara sınava kadar tekrar artık
ecesu nasıl verdin canım 1 haftada 2 kiloyu ben çok rahatım herhal hiç strres falan yok
mattan işçi havuz problemleri çalışıyorum şimdi

kızlar nasılsınız.
dershaneden geldim, gelir gelmez 100 tarih çözdümopuyorumnanaktan

hangileri Göktürk devletinin ulus bilinci edindiğinin kanıtıdır?

1. Türklerin ilk alfabesini oluşturmaları
2. Tanrılarını Türk Tanrısı olarak nitelemeleri
3. Orta Asya nın Çinleşmesini önlemeleri

kızlar ya yardım edin şu soruyu hala anlamadım. neden sadece 1 ve 2. 3ü neden almıyoruz?

soyle soylım ya ulus bılıncı derken sonucta kendı mılletlerını on planda tutma olması gerek cevaplarda,3 te turklukle ılgılı bısı yok kı?dıer 2sınde ıse kendı mıllet duydularını kaybetmemek ve asımıle olmamak ıcın kendı mılletlerı ıcın ozelleştırme gıbı bısı yaparak mıllet duygusu olusturuyolar,ben daha yenı basladığım ıcın bu konuları haftasonu calısmıstım ordan hatırlıyom:)umarım yardımcı olabılmısımdır...

bu soruyu yapmıştım ben daha önce sanki yargının kitabındaydı

Son düzenleyen: Moderatör:
türk demek ulus demek değil midir. türk ulusu. kendi benliklerini kaybetmemek için çinlileşmeyi önlemek istemeleride ulus bilincini yansıtır bence.

türk demek ulus demek değil midir. türk ulusu. kendi benliklerini kaybetmemek için çinlileşmeyi önlemek istemeleride ulus bilincini yansıtır bence.

önlemelerı o amaçlı olmaya bılır cunku gocebe bı toplum oldukları ıcın eğer yenılırlerse baska bı yere gıdıyolar turkluklerını baska mılletler arasında kaybetmemek ıcın eğer cınlıler yayılırsa onlarda baska bı yere gıderler gocebe toplum sonucta, die dusunuyorum ben,bılmıyorum ben olsam 1 2 yapardım...
...

pikocum yaaa orta asyanın çinlileşmesini önleyen devlet Uygurlarmış göktürkler değil o yuzden 3 yok,

uygurların deseydi 3 olurdu.Çinlileşmeyi önlemekte ulus bilinci oldugunu gösterir ama Göktürkler için değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
pinkycim ben de öyle düşünmüştüm. Orta Asya da zaten biz vardık, Çinleşmekten korumakla kültürümüzü korumuş olmuyor muyuz?

kızlar Erzurum kongresi m. Kemal tarafından düzenlenmemiş diyor, kafam karıştı? yani katılmış ama başkaları mı düzenlemiş:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…