- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.601
ya bu konuyu hıc calısmadığım ıcın bılmıyorum ama nette bı arastırma yaptım ve her yerde davetlı olarak gıttığınden bahsedıyo,bunlar bı kaç alıntı belkı sen de bısıler cağrıstırır ben konu ıle ılgılı hıc bısı bılmedığım ıcın cağrısım yok ben de:))kızlar Erzurum kongresi m. Kemal tarafından düzenlenmemiş diyor, kafam karıştı? yani katılmış ama başkaları mı düzenlemiş:umursamaz:
canım biz çayı dışardan alıyoruz;yetmiyor;seylan çayı vs..kızlar su soruya bakarmısın bı
Karadeniz bölg.üretımınde Dünyada ve Türkıyede birincı sırda yer aldgı ürün hangısıdır? cevap FINDIK . ben çay yaptım
kızlar su soruya bakarmısın bı
Karadeniz bölg.üretımınde Dünyada ve Türkıyede birincı sırda yer aldgı ürün hangısıdır? cevap FINDIK . ben çay yaptım
bugün karışık 500 tane soru çözdüm,zaman boşa geçmiş gibi hissediyorum moralim bozuldu,tarihten ilk konulara bakarken son konuları unutmuşum gibi geliyor canım çok sıkkın:çok üzgünüm:vatandaşlığıda hiç yapamayacakmışım gibi hisseddiyorum göz atayım dedim bişey anlamadım herşey eksik gibi geliyor:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?