2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar napıyosunz ececık sorunun cevabı için tesekur ederım

ay ebn de bugun gunduz calsıtım dıe aksma dızı ızledım smdı bıttı

iyi akşamlar kızlar
ececik cnm çok iyi çalışıyosun hiç sıkıntı yapma hatta bunun bir formülü var mı nasıl bu kadar çok soru çözebiliyorsun canım???

patiskam bengisum tşk ederim canlarım bengisu tatlım heralde tek başımayım burda fazla çevremde yok sıkıntıda çözebiliyorum sanırım birde alışkanlık oldu 60 tanede problem çözdüm tv izliyim bari canımm çok sıkılıyor bugün:a015:

saol gülşah tatlış iyiyim ama yaklaştıkça sıkılmaya başladım zor çalışıyorum :sinifsinif:
sen nasılsın senin tarih coğ zaten iyi sıkıntı yapma gülşahh
kimse yokk yavv nerdesinizz başağım ececik ecesu fatoşş pinkyyyy nerdesinizz
bende 48 coğ ve 80 de problem yaptım vatandaşlık okuyorum şimdi ayy ne gıcık yaa bilmiyorumkismile

iyi geceler Gülsucum, hakikaten kimse yok bu gece :)
ben de yaş problemleriyle ilgili fatma hocanın dersini dinledim, sonra 2-3 tane test çözdüm, şimdi kitabı alıp yatağa gidicem, biraz daha matematik sonra da türkçe sorularına bakarım biraz... iyice uykum da geldi ama kaç gündür hiç çalışamadım, kendimi çok kötü hissediyorum...
iyi geceler kızlar

Yani canım varlık yokluk savaşına girip tarihte Orta Asya'nın çinlileşmesini engellediği bilgisi verilen Karluklarında bu faaliyetleri ulusal bilinçle ilgili değil o zaman?
Orta Asya'nın çinlileşmesini engellemenin ulusal bir bilinçle ilgisi yok hiç bir topluluk için böyle mi anlamalıyım.

Gunaydın kızlar, tarihten test çözerek başlıyorum güne,

patiska geçmiş olsun iyimisin,
ececik üzülme canım bence sen süper çalışıyosun keşke bende senin gibi çalışabilsem

vatandaşlığa bu ay sonunda başlayacağım daha hiç başmaladım bile düşün
Öpüyorum kızlar.

evet canım ztvden haberim var benim, kızlardan duymuştum üyeliğim var ama hiç dinlemedim videolarını.

Vatandaşlık videolarını dinleyebilirim sanıırm 2 haftasonra.
tavsiyen için teşekkürler. Kolay gelsin canım sanada.

günaydın herkese

vatandaşlığa başladım dün ihtiyacın kitabından çalışıyorum. ilk konu ne kadar zor öyle soru çözeyim dedim bir sürü yanlışım çıktı. ihtiyaç videosu izledim bi de.adam vatandaşlığı güzel anlatıyorda ben o konuları ilk defa duyduğum için unuttum yaa... daha önceki yıllarda bu kadar ayrıntılı anlatmıyorlarmış ama ösym 2 seneden beri ayrıntıda soruyormuş.

kızlar eşimin gidiş tarihi belli oldu.en az 20 gün yok belki daha da fazla... :çok üzgünüm:
sabaha kadar burdayım artık.

ecesu üzülmee, yanındayız biz tamam mı?

bende vatandaşlığa yeni başlıcam 2 hafta sonra.aynı dertteyiz canım

iyiyim ben başakcımm hadi kızlarr çalışmayaaaaaa:enbuyukkk:

merhaba kızlar... henüz kalkabildim, şimdi başlıyorumm test çözmeye...
ecesu üzülme tatlım , Allah daha uzun ayrılıklar vermesin....
hepinizi çook öpüyorm

günaydın arkadaşlar yine geç kalkmaya başladım öğlende gezmeye gidecem akşamda dizim var ama diziyi izlemiycem öğlen uğrayabilirsem kpss kaydımı yaptırıyım diyorum...az mı çalışıyorum neeeeeeebilmiyorumkismile
ececik üzülme hayırlarla gider gelir inşallah eşin...
başağım nerdesin maşallah nasıl çalışıyor....
patiska nasılsın tatlış ne çalışıyorsun...

kızlar sağolun ya allahım bütün askerlerimizin hepsini korusun.

ben hem kpss hem de lys başvurularımı bugün netten yaptım. hepimiz için hayırlısı olur inşallah

amin ece tatlış Allah hepimizin yardımcısı olsun...
daha yeni geldim eve güzel geçti günüm... hiçbişey çalışmadım bugün akşam çalışcam inşallah yaa geceler ne kadar kısaldı yemek ye topla derken saat 10a yaklaşıyor ...
kimsede yok nerdesiniz..bayanssulusmile

selam kızlar!.....okadar yorgunumki anlatamam 3 gündür misafirlerin biri gidiyor biri geliyor( ananem umreden geldiği için hayırlı olsuna)her gelene ayrı ikram hazırla yatana kadar misafir geliyor hiç dinlenemiyorum derste çalışamıyorum yarın sabah denemem var ve ben gene doğru dirüst çalışamadım Allah'ım yardım et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…