- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.641
selam herkese ..ben de 2004 kpss ile atandım ...2005 te atamam oldu tabi..5 yıldır memurum ..şimdi yine kpssye gireceğim inş...daha ii uzmanlık v.s. kadrolar gibi ..4 yıllık işletme mezunuyum..84 puan ile atanmıştım ..benim kpssye çalışma fırsatım hiç olmadı ..ama bol bol test çözün derim ben size ..ne kadar çok test çözerseniz o kadar çok öğrenirsiniz....tek kaynaktan çalışmayın bir de ...farklı farklı kaynaklardan sorular çözmeye çalışın ...10 yıldır hangi konulara ağırlık verilmiş sorular daha çok nerelerden gelmiş bunlara dikkat edin...farklı dershanelerin deneme sınavlarına girmeye çalışın ..ne kadar çok denemeye girerseniz o kadar heyecanınız azalır ...
cnm inşallah bizlerde atanırız. benim bölümüm de işletme, hangi kuruma atandın. memnun musun? çalışma şartları, maaş nasıl?işletme mezunları için önerebileceğin kurum var mı?
kızlar dün giremedim. günü birlik Ankara gezisine gittik, gece geç döndük. şimdi de yorgunluktan açılamadım.
başakcım ben de yarın yatırıcam parayı. kayıtlar ösym nin sitesinden yapılıyor. büroya gitmene gerek yok.
ilk defa başvuru yapacak olanlar ösym bürosuna gidiyor.
kızlar dün giremedim. günü birlik Ankara gezisine gittik, gece geç döndük. şimdi de yorgunluktan açılamadım.
başakcım ben de yarın yatırıcam parayı. kayıtlar ösym nin sitesinden yapılıyor. büroya gitmene gerek yok.
ilk defa başvuru yapacak olanlar ösym bürosuna gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?