2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ben 2008 dekine girmiştim, sadece netten yapmak yeterlimi şimdii, sonrada parayı bankaya yatırıyoruz bu kadar mı? önceden okula gidip, bi form almıştım, of unutmuşum yardımcı olabilir misiniz bana.

pinkym ben de 2008de girmiştim, sanırım sadece bankaya parayı yatıracağız, sonra şifrelerimizle ösymnin sitesinden başvurumuzu tamamlayacağız.

patiska canım tşkrler,bu şifreyi nerden alıyoruz ilk defa böle şifreli oluyo sanıırm

patiska canım tşkrler,bu şifreyi nerden alıyoruz ilk defa böle şifreli oluyo sanıırm

yok canım ilk defa değil. şifreyi 2008de başvuru yaparken sana vermiş olmamılar... eğer hatırlamıyorsan, bi ünv.deki falan ösym merkezine gidip şifre alıyorsun...

pinky cim sağol arkadaşım inşallah bundan sonra daha iyi çalışırım sabah deneme sınavına girdim gk 48 net gy 33 netohaoldumsmile şu matematiği yapsam süper olucak yaaaaa.......... patiskacım geçmiş olsun bu arada bende başvurumu yarın yapmayı planlıyorum parayı yatırıcamda ben ilk girdiğim için başvuru merkezine gitmem lazım sıra yoksa yaparım inşallah! şimdi komşuya gidiyorum günümüz varda:):):)

saol mavlicimm. ohh gelsin sohbet, pastalar börekler. ne güzel vala ben yabani oldum iyice :)))) iyi eğlenceler sana

patiskacım geçmiş olsun. ben de senin gibiyim bazen yataktan hiç kalkmadığım günler oluyor. eskiden daha kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim bu halime şükrediyorum. ben kan iğnesi yaptırdım az da olsa kendime geldim.

kızlar sanırım ben birkaç gün sonra bursaya gidicem. ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü, başım da ağrıyor. eşim yokken yemeği suyu herşeyi unutuyorum. eşim tek başına kalma diyor, annemler gel diyor bakalım napıcam. evi toplamaya başlamam da lazım. kışlıkları, botları, kullanmadığım mutfak malzemelerini falan bir toplayayım sonra gitmeyi düşünüyorum.

ya şifreyi ne zaman vermişlerdi ki sizlere neyle başlar yaa ben napıcam şimdi(( hatırlamıyorum ya bana şifre falan vermemişlerdi

bacılar aranızda boş vakti olan yokmu ya.. bikaç soru sorcam cevaplayabilcek misiniz??

ben bi tek mahalledeki okula gitmiştim 2008 de form vermişti resmimi çekmişti vs şifre falan almadım kii, bilen varsa yardımcı olabilirmi bana kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
2008 de başvuru için gittiğim okula mı gitmem gerek tekrar, başvuru yerlerine gidin yazıyor ama başvuru yerleri neresi yazmıyor, aynı okula mı gidicem şimdi, çünkü ben başka yere gitmemiştim şifre falan da söylemediler, internetten falan başvuru yaptıgımı hatırlamıyorum o zaman

pinky tekrar gidip şifre alman gerek ...zaten şifresini unutanlar yeniden şifre alıyor ..ben en son 2004 te girmiştim şimdi yeni şifre alacağım :)))

mutfak robotu bacım saolasın hemen soruyorum..

1. bu kpssye ilk kez giriyorum, şifre almam lazım. illa ösym bürolarından mı alcaz? liseler falan vermiyomu?

2. şifreyi almak için kendimiz mi gitmemiz lazım (kişisel başvuru) yoksa benim yerime sallıyorum bi arkadaşım gidip benim için şifre alabilir mi?

3. bankaya parayı şifre almadan önce mi yoksa sonra mı yatırıyoz?

pinkycim lisede kayıt yaptırabiliyorsun. mahallendeki lise yapıyormuş mu önce onu öğren.(aşağıdaki linkte var mı ismi ona bak yoksa en yakın yere bak) eğer kaydın var ama şifreni unuttuysan o liseden 2 liraya yeni şifre alıyorsun. ama okula nasıl olsa gideceksin. sen bankaya git kpss ücretini yatır sonrada lisans diplomanla okula git onlar kaydını yaparlar canım.

canım link kopyalıyorum burdan da inceleyebilirsin.

ftp://dokuman.osym.gov.tr/2010/2010KPSS/2010_KPSS_Lisans_Aday_Izyol.pdf

canım bundada başvuru yapabileceğin okullar var bunada bir bak istersen

ftp://dokuman.osym.gov.tr/2010/2010KPSS/2010_KPSS_Lisans_BM.pdf

lisans diplomam yok vermediler henüz okulum. geçici mezuniyet belgem var. 2008 de nasıl başvurmuştum iunutmuşum herşeyi, biinceleyim gönderdiğiniz linkleri. 2008 dekinde bize yakın bi okula gitmiştim herşeyi ordan halletmiştim. şimdide öyle olur herhalde. kaydımın olması lazım cünkü 2008 de girdim.

çok teşekkürler hep böle bişi aradım bulamadım yaaa nerden buluyonuz bi bilsemm...
de burda başvuruda foto mu çekiyolar genemi başımı açtırcak bu adamlar aman amannn bitmedi çilem bitmedi alsanaalsanasmile

Geçen yıl başvuru için gittigim okulun adı var yine , o zaman yine bu okula gidicem ve şifreyi burası verir o zaman değil mi ecesu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…