2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

aynı okulu aradım sordum kızlar kaydınız vardır daha önce girmişsiniz dedi, gelip şifreyi alabilirsiniz dedi.diplomaya gerek yok dediler.
tşkederim bilgi verdiğiniz için.

Geçen yıl başvuru için gittigim okulun adı var yine , o zaman yine bu okula gidicem ve şifreyi burası verir o zaman değil mi ecesu,

evet canım şifreyi verirler. illaki aynı yerdede yapmak zorunda değilsin ösymnin sitesinde kaydın var sonuçta okul önemli değil hangi okula gitsen kaydın vardır.

Ecesu canım orda daha rahat hissedeceksen yalnız kalma tabii. ama dikkat et sınava az kaldı, çalışamalarını engellemesin...
Pinky canım yazdığımı görmedin sanırım. dedim ya ben sana herhangi bi ösym merkezi diye.. lisede varsa o da olur. biraz panik bi yapın var sanki :1hug: bu arada başka bi yerdeki, kayıt yapan bi okul da verir canım, yani sen neresi tenha olursa oraya git... ben geçen sene farklı bi şehirden almıştım şifremi..

tamam ecesu çok teşekkür ederim.
yarın gidip halledicem bu işleride, bitsin artık. buda stres yapıyo insanda ya.
aman ne stresli dönemmiş bu yine. bi kurtulsak başka bişey istemiyorum

patiska ösym merkezi bulundugum şehrin bi ucunda çünkü, bir günümü alır oraya gitmem oyuzden sıkıldım.neyseki başvuru listesi die bişi varmış.
paniğim bu ara maalesef

patiska ösym merkezi bulundugum şehrin bi ucunda çünkü, bir günümü alır oraya gitmem oyuzden sıkıldım.neyseki başvuru listesi die bişi varmış.
paniğim bu ara maalesef

anladım canım ben de yanlış izah ettim sanırım. hani okullarda falan da kuruluyor ya başvuru bürosu gibi bişe onu kastetmiştim.
neyse sana söylüyorum da ben de senden daha az panik değilim hem de hayatımın her anında.. eşim hep söyler, sen benden daha önce yaşlanacaksın diye ki aramızda 8 yaş var :)))

kızlar bi soru sorucam
türkiyede görülen iklim özelliklerinin aş hangisi üzerinde etkili olduğu söylenemez

a)Akdeniz bölgesinde sık sık orman yangınlarının görülmesi
b)iç anad bölgesinde rüzgar erezyonu şiddetinin fazlaolması
c)güneydogu anad bölgesinde nadas ihtiyacının fazla olması
d) akdeniz bölgesinde daha çok kıl keçisinin beslenmesi
e)kuzeydogu anad. da büyükbaş mera hayvancılıgının yapılması

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu ...valla ben net manyağıyım ...yiyeceğim yemeği bile netten söylüyorum o derece yani kaydirigubbakcemile3
sanırım orda foto çektirmiyorsun sen açık foto çektir götür ..eğer foton yoksa çekiyorlar orda ...ben de kapalıyım ...bayan fotocuya çektirip götüreceğim inş.

''mutfak robotumuyum neyim'' cnm sanada tşk ederim bu arada.

ilk başvuru yapanların resmini çekiyorlar herhalde.aman yine çekerlersede çektirirz yahu iş ona kalsın dimi:)

''mutfak robotumuyum neyim'' cnm sanada tşk ederim bu arada.

ilk başvuru yapanların resmini çekiyorlar herhalde.aman yine çekerlersede çektirirz yahu iş ona kalsın dimi:)

rica ederim ..ben zaten normalde kamuda açık çalışıyorum malesef ...bana zor gelmez de ilk defa açanlara zor gelebilir senağlama

bu sorunun cevabı d mi ..en son 2004 te sınava girmiş biri olarak yanlış cevap da vermiş olabilirim

Son düzenleme:
evet canım d imiş.Ben hatalı herhalde şık demiştim anlamadım yani..

ben ruzgar erezyonu dedim. dogu anad da büyükbaş var, akdenizde kıl keçisi bunlar iklimin etkileri değilmi.

a)Akdeniz bölgesinde sık sık orman yangınlarının görülmesi
b)iç anad bölgesinde rüzgar erezyonu şiddetinin fazlaolması
c)güneydogu anad bölgesinde nadas ihtiyacının fazla olması
d) akdeniz bölgesinde daha çok kıl keçisinin beslenmesi
e)kuzeydogu anad. da büyükbaş mera hayvancılıgının yapılması

şöyleki :
orman yangınlarının çok olmasının sebebi sıcaklığın fazla olması dolayısı ile iklim koşulları
rüzgar erezyonu kurak bölgelerde olur dolayısıyla oda iklim koşulu
nadas ihtiyacının fazlalığı da yine kura kbölgelerde olur çünkü yeterli yağış olmadığı için toprak nadasa bırakılır ..iklim koşulu
kuzeydoğu anadoluda büyükbaş yetiştirilme sebebi ise buralarda gür otlakların bulunmasıdır ..gür otlakların olabilmesi için de bol yağış gereklidir ..iklim koşulu ..
kıl keçisine gelince sanırım kıl keçileri dağlık bölgelerdeki bitkilerle besleniyorlar yanlış hatırlamıyorsam ...akdenizde de toroslar biliyorsunuz dağlık bölgedir...dolayısı ile bu iklim değil yerşekilleri koşulları ile ilgili bir durumdur

vay be unutmamışım heee :)))

Kılkeçisi her bölgenin yüksek kesimlerinde yetiştirilir değilmi. akdenize özel değil sadece , oyuzden mi kıl keçisi dedin cnm cevaba

açık resim kabul etmiyolar bildiğiim kdrıyla.. geçen sene ales için başvurmuştum orada webcamle foto çekmişlerdi bunun başvuru klavuzunda da webcamle foto çekilecek diyo girmem ben eğer öleyse :/

açık resim kabul etmiyolar bildiğiim kdrıyla.. geçen sene ales için başvurmuştum orada webcamle foto çekmişlerdi bunun başvuru klavuzunda da webcamle foto çekilecek diyo girmem ben eğer öleyse :/

öğrencimisin sen ..memur olmak istiyorsan açmaya alışmak zorundasın ...ilk defamı açacaksın ..ben de hergün vicdanım sızlayarak açıyorum malesef senağlama

cnm çokkkk teşekkür ederimopuyorumnanaktanaslında tercih konusunda pek bilgim yok. şuan tek düşündüğüm yüksek puan alabilmek. tek tercih olarak Ankara yı yazıcam:lepi:başka alternetifim yok. o yüzden en az 85 falan almam lazım:Saruboceq:

hakkında hayırlısı olur inş.. işletme mezunu alımı var yine de diğer bölümlere göre ..o yüzden 80 ve üstü alırsan ilk atamada olmasa da diğer atamalrda girersin ..ankara için ise 85 ve üstü şart doğru ...
neden illaki ankaraki o kadar kasma kendini bence ..hedefin olsun ama sınavda bu durum stres yapar sende ..başka bir il de olabilir yani ..gider çalışırsın ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…