- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.681
Geçen yıl başvuru için gittigim okulun adı var yine , o zaman yine bu okula gidicem ve şifreyi burası verir o zaman değil mi ecesu,
patiska ösym merkezi bulundugum şehrin bi ucunda çünkü, bir günümü alır oraya gitmem oyuzden sıkıldım.neyseki başvuru listesi die bişi varmış.
paniğim bu ara maalesef
çok teşekkürler hep böle bişi aradım bulamadım yaaa nerden buluyonuz bi bilsemm...
de burda başvuruda foto mu çekiyolar genemi başımı açtırcak bu adamlar aman amannn bitmedi çilem bitmedi alsanaalsanasmile
''mutfak robotumuyum neyim'' cnm sanada tşk ederim bu arada.
ilk başvuru yapanların resmini çekiyorlar herhalde.aman yine çekerlersede çektirirz yahu iş ona kalsın dimi:)
kızlar bi soru sorucam
türkiyede görülen iklim özelliklerinin aş hangisi üzerinde etkili olduğu söylenemez
a)Akdeniz bölgesinde sık sık orman yangınlarının görülmesi
b)iç anad bölgesinde rüzgar erezyonu şiddetinin fazlaolması
c)güneydogu anad bölgesinde nadas ihtiyacının fazla olması
d) akdeniz bölgesinde daha çok kıl keçisinin beslenmesi
e)kuzeydogu anad. da büyükbaş mera hayvancılıgının yapılması
Kılkeçisi her bölgenin yüksek kesimlerinde yetiştirilir değilmi. akdenize özel değil sadece , oyuzden mi kıl keçisi dedin cnm cevaba
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu ...valla ben net manyağıyım ...yiyeceğim yemeği bile netten söylüyorum o derece yani kaydirigubbakcemile3
sanırım orda foto çektirmiyorsun sen açık foto çektir götür ..eğer foton yoksa çekiyorlar orda ...ben de kapalıyım ...bayan fotocuya çektirip götüreceğim inş.
açık resim kabul etmiyolar bildiğiim kdrıyla.. geçen sene ales için başvurmuştum orada webcamle foto çekmişlerdibunun başvuru klavuzunda da webcamle foto çekilecek diyo girmem ben eğer öleyse :/
ben çok memnunum işimden ..657 e tabi yerleri seçmedim maaşı düşük olduğu için..çalıştığım yer bir KİT ..aözleşmeli memurum ama sözleşmeli denilince işten atılacak gibi geliyor insanlara ..399 a tabi memurum ..657 lilerle aynı haklara sahibim ..kadro karşılığı sözleşmeliyiz yani ..işten atılma diye bir şey yok ...çalıştığın kurum özelleşirse başka bir devlet dairesine aktarıyorlar seni ...
kitlerin tek farkı diğer devlet dairelerine göre fazla maaş alması ..
kitlere örnek : tedaş ,eüaş ,ptt ,dhmi ,tcdd,tmo ,dmo, vs.
izinler v.s. herşey 657 gibi ...sadece yıllık izinde bir önceki senenin iznini öbür seneye aktaramıyorsun her yılın iznini o yıl içinde kullanman şart ...
657 e göre avantajları ise : maaşı 657 de 1200 ise kitlerde 1600-1700 ... bir de mesela 657 de istifa edip başka yere geçmen için 6 ay beklemen gerek ama 399 da öyle değil ..istifa et istiyorsan başka kuruluşa geçebiliyorsun ...
ben kitleri öneririm maaşı yüksek olduğu için ama gittiğin kite de bağlı ..kötü yerler de var ...dhmi nin maaşı çok ii mesela çalışma şartları nasıl bilmiyorum ama düz memur 2000 e yakın alıyor maaş olarak
cnm çokkkk teşekkür ederimopuyorumnanaktanaslında tercih konusunda pek bilgim yok. şuan tek düşündüğüm yüksek puan alabilmek. tek tercih olarak Ankara yı yazıcam:lepi:başka alternetifim yok. o yüzden en az 85 falan almam lazım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?