2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

december pinky, kızlar önce bankaya para yatırmak gerekli, sonra kayıt yapılıyor.
şifre olayına gelince, eğer şifrenizi unuttuysanız, ösym bürosundan alabilirsiniz. ben bizim üniversiteden öğrenmiştim. sadece TC. KİMLİK NUMARANIZI SÖYLÜYORSUNUZ VE ŞİFRE VERİYORLAR. tavsiyem ösym ye yeni şifreyle girip şifre değiştiri şeçip yeni bir şifre almanız.
Alese girmeden önce şifremi unutup yeni şifre almıştım, eve gelince eski şifremi hatırlamıştımkaydirigubbakcemile3
sonrasında ösym nin sitesi yönlendiriyor zaten.

merhaba kızlar;nasılsınızzz??
bende arkadasa yemege davetliyim;evi toparlıyorum bi yandan bi yandan size bakıyorum..basvurumu yarın yapıcam;izmir mi manisa mı arasında gidip geliyorum sınava girmek için ama herkes manisanın aşırı sıcak oldugunu söylüyor;yarın halledicem;şifremi unutmadım Allahtan..arka arkaya girmenin etkisi olsa gerek:))
bende bugün okulda öğrencilerin denemesi oldugundan kendim de soru çözdüm;180 soru çözdüm genel kültürden.eve gelince yine çözcem..günlük 600 diyor burdan bir arkadas ama tüm gün evde olmadıgımdan uyabilir miyim buna bilmiyorum..
piko canım teşekkürler destegin için..
ecesu tekrar Allah kavusutursun canım..

kızlar hemen bugün yaptıklarımı yazayım: 160 anayasa çözdüm.
yasama ve yürütmeyi tekrar ettim.
60 tarih çözdümzemuszemus

kızlar nerelerdesiniz, başakcım naptın?

gülşahcım günde 600 soru mu benim o kadar soruyu haftalık göremediğim oluyordelikafadulden neyse bugün tempoyu arttırdım.

patiskacım nasılsın, iyileşebildin mi?

tarih ve anayasaya dikkatli bakın ..ben en ii bildiğim ders olan tarihte resmen çuvallamıştım ..beni kurtaran matematik oldu ..matematiği full yapmıştım ..tarihte insan en ii bildiğini heyecandan yanlış yaparmışya o misal hiç benden beklemeyen bir tarih neti getirmiştim ..öyleki kaç net yaptığımı kendime unuttturdum iimi ...30 soruda 20 net gibi filan bir şeydi galiba..kaç soru var tarihte onu bile unuttum ...

evet pikocum;arkadas akşam mesaj attı;türkçe mezunu o da;600 çözelim diyor;aman Alahım dedim;çok yani sanmıyorum yapabileceğimi;baya iyi çözmüşsün sende ama;maşalaah bize:)))

tarihle aran nasıl??gülsunun iyi degildi pek son zamanlar;sinir oluyordu..sahi nerde basak ve gülsu??

öğrencimisin sen ..memur olmak istiyorsan açmaya alışmak zorundasın ...ilk defamı açacaksın ..ben de hergün vicdanım sızlayarak açıyorum malesef senağlama

yeni mezunum canım. okulda ben de açıyodum (zaten okulun 5. senesinde kapandım) ama okul bitti artık hiçbi şekilde açmaya niyetim yok.. ailem çok arzu etti illa gir kenarında bulunsun diye, hatta ben de gaza gelip kitap falan aldıydım. ama yeter artık ettikleri eziyet yani, hem hizmet edicem hem de istemediğim bişeyi yaptırcaklar.. lanet olsun memurluğuna girmiyorum abi sınava.:sinifsinif: sizleri de sorularımla bunalttım ksra bakmayın. bikaç gün önce özelde düşük de olsa maaşı, bi iş buldum. namazıma başörtüme karışmıyolar. üç kuruş alsam da kalırım burda ya.

saol canım..

cnm bende kapalıyım ve dışarıdan foto çekimi kabul etmiyorlar. dijital fotoğraf makinesiyle çekip bilgisayara atıyorlar.a.s haberiniz olsun

aha buyur burdan yak. öz yurdumuzda paryayız alsanaalsanasmile

bence yalnış yapıyorsun ..amaçları bizim gibi insanları memuryete sokmamak ..bana göre kadın da çalışmalı sosyal hayata katılmalı ..biz geleceğin kadınları olarak inanan insanlar olarka bir yerlere gelmeliyiz ..neden bizim önümüz kesilsinki...bu ülkenin bizim gibi insanlara ihtiyacı var ...sen memur olduğunda daha ii anlayacaksın ne demek istediğimi..böyle bir düzende bizim gibi insanlar da olmasa halimiz nice olur biliyormusun ...ben 5 yıldır tecrübelerimle bunu çok daha ii anladım ...tercih senin ama bu ülkeyi başıboş bırakmamak lazım ...

kaç soru var unuttum ama 120 idi galiba :)) 120 de 100 yapmıştım galiba ..genel yeteneğim çok iidi benim ...52-53 netim vardı galiba...
evet uzmanlık yada farklı bir yer maaaşı daha ii bir yer düşünüyorum ..maaşım gayet ii aslında ama daha iisi neden olmasın

bu arada ben sınavdaki gibi tarihte heyecanlanmazsam 85 ve üzeri puan almayı düşünüyorum inş..
matematik sorunum yok zaten ..sadece tarihte heyecan yapmamam yeter bana ..ama sanırım eskisi gibi yapmam artık ..eskiden ne de olsa ilkti heyecan vardı ...bu arada december ales nasıl geçti kaç net yaptın ..2004 te ben de girmiştim ...o zaman 58 almıştım alesten..şimdinin 75 ine filanmı denk geliyor galiba ...

kızlar Tevhid-i Tedrisat Kanunu içerisinde
1. medreselerin kapatılması
2.aydın dili ile halk dilinin birleştirilmesi
türk tarihinin incelenmesi
durumlarından hangisi yer almaktadır?
cevap sadece 1. ilk defa duyuyorum tevhidi ted. kanununda medreslerin kapatılması yer alıyor muydu:sm_confused:

aaa çok ayıp pikolata nasıl ilk defa duyarsın ..tevhidi tedrisatın olmazsa olmazıdır medreslerin kapatılması ..eğitim birliği sağlama amaçlıydı ...farklı hizmetler veren okullar tek merkezde milli eğitim bakanlığına bağlandı ..

böyle iii oluyor sorularla ben de idman yapıyorum heeee :)) ben size ilerleyen zamanlara görülmemiş ilginç sorular bulur getiririm merak etmeyin ...böylece farklı soruları da çözmüş olursunuz

december bende de kesinlikle girmelisin sınava. bak ben yüksek tezli lisansımı bitirdim, bu aralar bi dergide makalem yayınlanacakhihoyyytkendimi geliştirebildiğim kadar geliştirmeye çalışıyorumkanımca bu yasak yakın zamanda kalkar, toplumda ayrımcılık yok zaten. her türlü arkadaşım var, aramızda hiç ayrımcılık yok.en yakın arkadaşım Hristiyan mesela. hepside bu yasağı saçma buluyor.

bence de :lepi::lepi::lepi::lepi:

hımmma.stamam oldu şimdi, teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan

şimdiye kadarkilerin yapamadığı neyi yapabilirim ki ben. aksine, memur olunca insanlar daha çok herşeyden vazgeçiyor benim gözlemlerime göre. geçen gün ibb'de çalışan bi arkadaşı ziyarete gittim, ahali bildiğin zombi olmuş. gencecik insanların gözünün feri kalmamış. bunlar da vasıfsız işçi sanmayın, hepsi mimar mühendis. benim babam da memurdu, hatta lojmanda oturduk, ben arasıra babamın odasına giderdim kimse de bişi demezdi. bu yanına gittiğim arkadaşımın şefi ise yok pis pis bakmalar, yok süzmeler, çıkmamı rica etti arkadaşım yahu. yuh anasını. 5 dakka bile oturtmadı adamlar cuma günü olmasına rağmen. bi de başımı aççam bunlar için ha. bu adamlar nası kurtarcak memleketi bacım? herkes kendi derdinde. :umursamaz:

zaten istemiyodum babama dicek bahanem oldu kpssye girmemek için :/ sen de kendine göre haklısın robot, bu ülkede iş alanı çok ama çok kısıtlı. Allah herkese kolaylık versin ne diyim.

ben çıkıyorum millet herkese ii akşamlar ..bu topic ii oldu valla benim için de ..ben de sizinle farklı sorular paylaşırım zamanla inş.. görüşmek üzere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…