- 16 Mart 2007
- 3.099
- 512
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.721
Arkadaşlar,
KPSS sınavına ikinci giriş için tekrar giriş şifresi alınıp alınmayacağını bilen var mı?Acil cevap lütfen...
saol canım benimmm :1hug: vala ne bulursam ne duyarsam yiyorum, böyle giderse kanlı canlı ama obez olucam -tatlicadiarzu-Patiskam canımm benim iyileşmene sevindim cnm dikkat et kendine
pikolata vereliniortak aynen sınavın 1 saatini mata ayırıyorum resmen ve yapabildiğim 10 net sempatiksalakcinni ecesu arkadaşım bence sen yalnız kalma kalk memlekete git senin için iyi olur.....gülşahcım maşallahdiyorum başkada bişey diyemiyorum ben matı düşünürken iyice saldım hiç soru çözmüyorum:çok üzgünüm:kızlar Aşkı Memnuyu izliyorum:hulya:
ufff matematikle aram iyice bozuldu, problemlerden hiç temelim yok ve çok zorlanıyorum.1 soru 10 dakikamı alıyor ya..
başakcım nerelerdesin?
ecesu cnm ya:1hug:ya gerçekten çok zor bir durum, çok çok dua et. bizler ne desek boş, yaşamayan anlamaz.eşin ne zamana kadar operasyona gidicek, Doğu hizmetiniz ne zaman bitiyor?
canım benim biz burda sadece çözdüğümüz soru sayılarını paylaşmıyoruz öyle değil mi? bu süreçte her anlamda birbirmizie yardımcı olacağız ki, paylaşımlarımızın bir manası olsun...
umarım haftaya perşembe çok güzel haberler verirsin bize, gönlünden en çok neresi geçiyorsa orası çıkar... gerçi çok iyi biliyorum ki burdan gitsek te nereye gidersek gidelim diyorsundur ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?