2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ben hız problemlerine bakıcam, akşamda yargıyı bitirip 80 soru çözeyim diyorumzemuszemushırs gelmeye başladı bana. sınava 2 ay kala geleceği tutttu. neyse zararın neresinden dönülse kardır:roflol:

merhaba kızlar...
Pikolata bugün biraz daha iyiyim canım, çalışabildim de bugün... saol tatlım ilgin için :1hug:
kızlar ben bu sabah tarih 1. tbmm dönemini tekrar ettim, biraz soru çözdüm. sonra yaş , işçive havuz problemlerinden test çözdüm 4-5 tane...
az önce de vatandaşlıktan ilk konuyu izledim uzaktan eğitimden ama son yarım saatini falan izleyemedim, çünkü 7de tarih dersi var canlı... o zamana kadar yemek yiyip dinleneyim...
öpüyorum hepinizi..

Patiskam canımm benim iyileşmene sevindim cnm dikkat et kendine
Pikocum , ecesu canlarım nasılsınız
Benim stresim geçti biraz daha iiyim, çalıştıkça atıyorum, bana da son 2 ay kala acayip çalışma hırsı geldi pikocum

Kızlar bende bugun Coğrafyadan ıklim ve bitki örtüsü, Türkiye'nin yer şekilleri,dağları,akarsuları,gölleri vs konularını bitirdimm
90 soru çözdüm.
Daha çözeceğim ,bi 15 dk ara verdim.
Öpüyorumm hepinizii

Ecesu canım biraz daha iyi misin, üzülmüyorsun değil mi artık, geçecek tamam mı nolur aklına kötü şeyler getirmemeye çalış, güzel şeyler düşün, eşin görevini yapıp gelecek zaten.Sende o görevini yaparken , sende daha çok çalışıp,ders çalışıp, kafanı başka yerlere vermeye çalış canım.Kızlar , ben hep yanındayız. Üzülme sakın

pinkycim canım kaç gün geçerse geçsin ben alışamıyorum. akşam evde tek başıma kalınca kafayı yiyorum resmen. bi de biz öyle susup oturmayız sohbet ederiz eşimle. eşim evdeyken ayrı odada başka bişeyle uğraşmam bile. böyle yalnız kalınca çok zor geliyor. bi de operasyonda olmanın tedirginliği var kaç saattir telefonuna ulaşılamıyor. hadi rahatı yerinde olsa neyse insan biraz katlanırda. rahat olmadığını bildiğim için içim içimi yiyor.

ecesu canım Allah içine ferahlık versin canım;ne desek seni rahatlatmıcak tabi.
basakçım bana yazmışsın canım;rüyan hayra çıksın..açtım msn ama yoksun..
bende 180 cografya çözdüm..363 oldu bugün;ara ara aşkı memnu seyretçem;arada eğitim bilimleri çözcem..
görüşürüzzz

Arkadaşlar,
KPSS sınavına ikinci giriş için tekrar giriş şifresi alınıp alınmayacağını bilen var mı?Acil cevap lütfen...

Arkadaşlar,
KPSS sınavına ikinci giriş için tekrar giriş şifresi alınıp alınmayacağını bilen var mı?Acil cevap lütfen...

canım ben ilk giricem ama bildiğim kadarıyla önceki şifren geçerliymiş eğer unuttuysan yenisini başvuru merkezlerinden alıcakmışsın

Gülşah harikasın vala, sen görürsün bugün 500ü :)))
Ecesu canım ne desek , seni nasıl rahatlatsak bilemedim ama keşke elimizden bişe gelse... sen yine de içini gönlünü ferah tutmaya çalış...

ecesu cnm ya:1hug:ya gerçekten çok zor bir durum, çok çok dua et. bizler ne desek boş, yaşamayan anlamaz.eşin ne zamana kadar operasyona gidicek, Doğu hizmetiniz ne zaman bitiyor?

kızlar Aşkı Memnuyu izliyorum:hulya:
ufff matematikle aram iyice bozuldu, problemlerden hiç temelim yok ve çok zorlanıyorum.1 soru 10 dakikamı alıyor ya..

başakcım nerelerdesin?

kızlar Aşkı Memnuyu izliyorum:hulya:
ufff matematikle aram iyice bozuldu, problemlerden hiç temelim yok ve çok zorlanıyorum.1 soru 10 dakikamı alıyor ya..

başakcım nerelerdesin?
pikolata vereliniortak aynen sınavın 1 saatini mata ayırıyorum resmen ve yapabildiğim 10 net sempatiksalakcinni ecesu arkadaşım bence sen yalnız kalma kalk memlekete git senin için iyi olur.....gülşahcım maşallahdiyorum başkada bişey diyemiyorum ben matı düşünürken iyice saldım hiç soru çözmüyorum:çok üzgünüm:

ecesu cnm ya:1hug:ya gerçekten çok zor bir durum, çok çok dua et. bizler ne desek boş, yaşamayan anlamaz.eşin ne zamana kadar operasyona gidicek, Doğu hizmetiniz ne zaman bitiyor?

canım haftaya perşembe tayin yerimiz açıklanıcak. kısmetse temmuz sonunda gidicez. eşimde 20 gün giderse 20 gün evde kalıyor. 5 aydır evdeydi gitmiyordu göreve. yaz gelince öyle oluyor.

kızlar hepiniz sağolun sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama ailelerde üzülmesin diye onlarada bişey anlatamıyorum.

canım benim biz burda sadece çözdüğümüz soru sayılarını paylaşmıyoruz öyle değil mi? bu süreçte her anlamda birbirmizie yardımcı olacağız ki, paylaşımlarımızın bir manası olsun...
umarım haftaya perşembe çok güzel haberler verirsin bize, gönlünden en çok neresi geçiyorsa orası çıkar... gerçi çok iyi biliyorum ki burdan gitsek te nereye gidersek gidelim diyorsundur ama....

evet canım aynen öyle diyorum. batıda olsunda köyede razıyım.

kızlar merhabalar askı emnu izliyordum aksam hıc calsımadım bı sabah cografyadan 5 test çözdm tamam sonra banakya afalan gttım gelıncede dizi izledım sabah da sınavaım var calısmacım smdı

slm canlarım patiskacım geçmiş olsun ,öğleyin internet bi gitti resmen bunalıma girdim,bende tarih çalıştım ordan burdan sorular çözdüm sonunda soru bankam elime geçti güzel bişeye benziyo hemen bakayımsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…