- Konu Sahibi Pimpirikli
- #7.741
canlarım ben de dizi izledıkten sonra bırazcı cografyadann test çözdm o da zorla valla. yatıcam smdı sbah sınav var öff hıc ısteyerek gtmıcem öptm hepınnzı ıyı gecelr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar Aşkı Memnuyu izliyorum:hulya:
ufff matematikle aram iyice bozuldu, problemlerden hiç temelim yok ve çok zorlanıyorum.1 soru 10 dakikamı alıyor ya..
başakcım nerelerdesin?
pikolata vereliniortak aynen sınavın 1 saatini mata ayırıyorum resmen ve yapabildiğim 10 net sempatiksalakcinni ecesu arkadaşım bence sen yalnız kalma kalk memlekete git senin için iyi olur.....gülşahcım maşallahdiyorum başkada bişey diyemiyorum ben matı düşünürken iyice saldım hiç soru çözmüyorum:çok üzgünüm:
şimdiye kadarkilerin yapamadığı neyi yapabilirim ki ben. aksine, memur olunca insanlar daha çok herşeyden vazgeçiyor benim gözlemlerime göre. geçen gün ibb'de çalışan bi arkadaşı ziyarete gittim, ahali bildiğin zombi olmuş. gencecik insanların gözünün feri kalmamış. bunlar da vasıfsız işçi sanmayın, hepsi mimar mühendis. benim babam da memurdu, hatta lojmanda oturduk, ben arasıra babamın odasına giderdim kimse de bişi demezdi. bu yanına gittiğim arkadaşımın şefi ise yok pis pis bakmalar, yok süzmeler, çıkmamı rica etti arkadaşım yahu. yuh anasını. 5 dakka bile oturtmadı adamlar cuma günü olmasına rağmen. bi de başımı aççam bunlar için ha. bu adamlar nası kurtarcak memleketi bacım? herkes kendi derdinde. :umursamaz:
zaten istemiyodum babama dicek bahanem oldu kpssye girmemek için :/ sen de kendine göre haklısın robot, bu ülkede iş alanı çok ama çok kısıtlı. Allah herkese kolaylık versin ne diyim.
kızlar nasılsınız..ben pek giremiyorum buaraya geçmişide okuyamadım bayağı konuşmuşsunzu herhalde nasılsınız..ben genelde hergün 1 deneme çözmeye çalışıyorum kızdan fırsat buldukça..
eğer deneme yapamazsam test çözüyorum lkarışık..bide hergün tarih tekrarı yapıyorum..nankör şey unutuyorum işte..
dün yaptığım deneme 86 çıktı..Allahım inşallah 85 üstü alabilrim yaa..en azından bi kuruma atanmak garanti gibi bişey olur.
yok öğretmenlik değil memurluk istiyorum
umarım hedefine ulaşırsın ..öğretmenlik için başvuracaksın sanırım ...86 net hangisi ..eğitim bilimlerimi gy-gk mü ?
cnm sen kaç oturuma giriceksin, ne yapsam karar veremedim. alan derslerine hiç çalışmadım ki-tatlicadiarzu-