2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

soru tam olarak böylemi ...

ankara hukuk mektebi 1925 de açıldı. üniversite reformu 1933 de

Hilalcim hoşgeldin, ben eh iyi diyelim iyi olalım işte, konuları bitirmeye çalışıyorum hala, ben deneme çözmeye henüz cesaret edemiyorum.
benimde 85 ve 85 üstü hedefim bilmiyorum umarım olur
iyiyim canım bende eh işte..aşırı sıcak artık burası bayılazaaaaam...gün içinde çalışmak işime gelmiyor halsiz oluyorum alışık değilim böyle sıcaklara..sabahın köründe kalkabilirsem çalışıyorum bide akşamüstü..
bende casret edemiyordum ama baktım hep konu çalışıyorum oda yarım yamalak..bir yerden başlamak lazım dedim başladım..tarihten çok boşum oluyor..işaretlemeye cesaretim olmuyor bazılarında hala emin olamıyorum

hilal napıyosun nerelerdesin denemeleri nerden buluyosun yediiklim çözmekten gına geldi bana...
buralardayım canımda bu aralar arkadaşlarla trafik bayağı yoğundu..çocuklar sıkılıyor diye bir araya gelmeye başladık..bide benim balkoun geniş..bahçe takımlarından aldım..raflar yaptırıp çiçekler koydum,bide kıza salıncak alıp onu tavana monte ettirdim..bide havuz aldım tam sıcaklarda iyi gelir diye..ondan bize geliyorlar genelde çocukalr iyi eğleniyor..pek uğrayamıyorum..çok çalışamıyorum..artık nasip kısmet diyorum ne gelirse bahtıma..

bende nobelin denemeleri var,yargının denemeleri var,murat yayınları,yedi iklim var..bir iki tanede gazete denemeleri var işte sınavdır güvenderdir..onlardan yapıyorum canım

avatarında öğretmen yazıyor da o yüzden sordum ..85 üstü alman için 100 net ve üzeri yapman lazım sanırım ..az kalmış umarım hefedine ulaşırsın inş.

öğretmenlik yaptımda bıraktım dersanedeydim..formasyonum yok bölüm mezunuyum..
100 net ve üzeri yaptığımda 90 üstü çıkıyor hesaplama motorlarında..90 net üzeri olursa 90-95 arasınet o zaman 83-87 puan arası çıkıyor genelde..
gerçek sınavla farklı tabi standart sapması var olayın..bakalım ne çıkacak bahtımıza

standart sapmalar da var biliyorsun ...ben 100 net yapmıştım ..84 almıştım...

ben ilk çalışmaya başladığımda landa çalışayım dedim ama iibf mezunu olmadığım için o alan derslerine yabancıyım..ne maliye,işletme,iktisat,kamu hiç bi halt bilmiyorum..ama göze almıştım çalışırım dedim..ingilizcede çalışmaya başladım..baktım ingilizce çok vaktimi alıyor..zaten tarih bilgim koca bir sıfır..ben en iyisi genel kültür çalışayım dedim..ingilizceyide bıraktım..önce bi düz memurluğa tanayım nasipse dedim..sonra uzmanlıklara çalışırım kurum içi dedim..
küçük kızım var ve gerçekten çok engel çalışmama..çok bölünüyor,kontsantre olamıyorum hep yarım yarım kalıyor..

doğru haklısın ..zor senin için ...hele de çocukla çok zor ....valla anlattımya benim eşim de önce memurdu sonra kpdsye girdi 84 aldı ..şimdi uzman ..herşey aşama aşama ..inş.. hedefine ulaşırsın ....bende de hepsi çok ii aslında ..coğrafyayı matematiği tarihi türkçeyi hepsini çok severim ...tarihte heyecanlanmazsam 105-110 net yapmayı düşünüyorum ama bakalım ..ben de milli güvenlik anayasa filan onları sevmiyorum hiç ....

kızlar bişi sorcam eşim kpss ye gircekte bankaya nekadar yatırması gerekiyo başvuru için bi aydınlatırmısınız beni

ben zaten matematikçiyim..türkçeyi ve coğrafyayıda seviyorum..genelde coğrafyadan yanlışım çıkmıyor..ama tarih hiç bilmiyordum daha yeni yeni öğrendim ve haliyle oturmuyor yarım yarım çalışınca..karışıveriyor..çocuk olmasaydı diyorum çok programlı bir şekilde çalışırdım.yanlış anlaşılmasın Allah eksikliğini acsını göstermesin..olduğu kadar diyorum..zorlamıyorum kendimide onuda..eğer zorlarsam çalışamıyorum diye psikolojim bozulacak çocuğada yansıtacağım...anayasayı sevmezdim ama eşimden duyduğum kadarıyla kualk dolgunluğu olmuş bazı şeyler hukukla ilgili..ondanda çalışmadım ama az buçuk yapıyorum bişeyler..bazen 9 bazen 5 soru oluyor..
bu arada eşimde kpds ye girmişti 85 almıştı ama dil tazminatı olayı onlarda kalktı tam o sırada..maaş farkı olarak yansımadı..zaten onlarda uzmanlık diye bi olayda yok..ielts e girecek,bir kere girmişti onunda peşine düşmedi..yine barajı aşarsa yurtdışında master dokktora yapma şansı kazanıyor..ilerde mesleğinde yükselmesi için bi belge olur..benden bişey olmazsa o bari kariyer yapsın diye ona dua ediyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar bişi sorcam eşim kpss ye gircekte bankaya nekadar yatırması gerekiyo başvuru için bi aydınlatırmısınız beni

cumartesi sabah 1. oturum 35 TL
2 Otr: 55 TL
3 Otr: 75 TL
4 Otr: 95 TL

Ön lisans ve lise mezunları ise 35 lira sınav ücreti alınacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
sadrazam tatlım önce karışık yazmışım da düzelttim daha açık oldu.
rica ederim.

millet şimdi netten bir tane deneme indirip çözeceğim ...en azından tarihine bakayım bakalım kaç net çıkaracağım :))) iice çuvallamışmıyım yoksa umut var mı anlarız birazdan...
ha bu arada ben sınavda çok çabuk sıkılıyorum ..
össs sınavında bile 1,5 saatte sınavdan çıkmıştım ...
kpss de ise yine öyle idi ...
hemen yapıp çıkıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…