2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

keşke öss de süreni tamamlasaydın belki işletme yerine daha güzel bir bölüme gidebilirdin..kalan vaktinde bir daha gözden geçirirdin..

hadi ben çalışmaya gittim..

sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke öss de süreni tamamlasaydın belki işletme yerine daha güzel bir bölüme gidebilirdin..kalan vaktinde bir daha gözden geçirirdin..

yok ben aöf işletme mezunuyum ...össde boğaziçini kazanacak puanım vardı benim ..ama meslek liseli çıkışlı olduğum için bir yere giremedim ..zaten yapacağımın en iisini yapmıştım daha ne kadar yapayım ...

çuvalladım yaaa ..tarihte 5 yanlış çıktı iimi ((( şimdi de coğrafyaya bakacağım ...coğrafyam full çıktı ..anayasaya hiç gelesim yok yaa.... şimdi asıl çuvallama zamanı geldi durun hele ....

Son düzenleme:

aaa neden giremedinki benimde meslek liseli arkadaşlarım vardı,2 tanesi bizim sınıftaydı matematik bölümünde,2si mühendislikteydi,çok yüksek puanlar almışlardı..hele mühendislikteki arkadaşlar derece yapacak kadar iyiydi.ama puan kırıldığı için çok iyi bir üni ye değil dpü de mühendisliğe girmişlerdi..bunada şükür tabi..sen kaç almıştın öss de

Son düzenleme:
canlarım naber of verimsiz bi gün oldu sanki,

türkiyenin gölleri vs bitirdim tekrar ediyorum şimdi, 40 test çözdüm, tekrarı bitirip bu konudan tekrar test çözücem. coğrafyadan tek bi videom kaldı onuda bitirip önümüzdeki 2 gün ekonomik coğrafyayı tekrar edicem.

Son düzenleyen: Moderatör:

kolay gelsin canımm

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
ben bugün fena gitmiyorum sanırım... en azından kendime göre...
vatandaşlıktan bi video dinledim, sonra da eşimi oturtup karşıma anlattım ona (böyle daha iyi aklımda kalıyor, öğretmen olmayı isterdim , belki de ondandır :))))
sonra biraz hız problemlerine çalıştım, pek soru çözmedim ama sadece mantığını kavramaya çalıştım... ama videodan birazcık yerim kaldı, onu izleyeceğim birazdan...
sonra da muharebeler dönemine çalıştım tekrardan 150 kadar belki biraz daha fazla soru çözdüm...

sizler nasılsınız???

bu arada kızlar bi sorum olacak size... tarihle ilgili.

Sovyet Rusya'nın 1. inönü sav. sonra TBMM ile Moskova ant. imzalamasında,
I) Güney sınırlarını güvence altına almak istemesi
II) boğazlardan yararlanmak istemesi
III) ıki tarafın düşmanlarının ortak olması gelişmelerinden hangisi etkili olmuştur?

Bir de TBMM içerisinde M.Kemal ve arkadaşlarının oluşturduğu ve 1.grup olarak adlandırılan milli mücadelenin lider kadrosu hangi olaya dayanmaktadır diyo...
cevap: Anadolu ve Rumeli Müdafai Hukuk cemiyetine... sizce doğru mu? ben ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum da...

canım ilk sorunda hepsi diye biliyorum..güney sınırlarının güvenliği ve iki tarafın ortak düşmanlarının olmasından kesin eminim..boğazlardan yararlanmakta var galiba çünkü boğazlarla ilgili ayrı bir konferans toplanması kararlaştırılmıtı moskovada..

diğer soru tarzında bir soru hiç görmedim.ona bişey diyemeyeceğim..

çok teşekkür ederim canım, cevabı yazmayı unutmuşum, sen doğru yaptın... ben 2-3 demiştim. Güney sınırları ile sovyet rusya arasında bağlantı kuramamıştım. fransa güneyde güçlenirse rusyada tehlikeye girer diye mi?

kızlar merhabalar sabah sınava gttım 3 gıbı cıktım sınavdan sonra da 7 de dersım vardı eve gelmedım artık eve gelsem derse gtmezdm kesın.eve 10 gıbı gekdım hıc calısıcak halım yok hafta sonu da cok verımsız calsıyorum
basarı yayıncılıgın sınavı 20 mat yaptım ama emenım yanlsı cıkar 3 soru geo onu saymıyorum yapmadım 1ten olasılık bunları hıc yapamıyorum elımde okadarcık soru kaldıbilmiyorumkismile

sn nasılsnz canlarım kaydımı ınternetten yaptm ama cıktısı alamdım yarın hallederım artık

başakcım hadi hayırlı olsun kayıt yaptırmışsın ben pazartesiye bıraktım..malum ay sonu dermişim...yok 35 tl için bırakmadım tabi unuttum bu hafta ondansempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…