- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.781
millet şimdi netten bir tane deneme indirip çözeceğim ...en azından tarihine bakayım bakalım kaç net çıkaracağım :))) iice çuvallamışmıyım yoksa umut var mı anlarız birazdan...
ha bu arada ben sınavda çok çabuk sıkılıyorum ..
össs sınavında bile 1,5 saatte sınavdan çıkmıştım ...
kpss de ise yine öyle idi ...
hemen yapıp çıkıyorum ...
hadi ben çalışmaya gittim..
sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
keşke öss de süreni tamamlasaydın belki işletme yerine daha güzel bir bölüme gidebilirdin..kalan vaktinde bir daha gözden geçirirdin..
:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tutamadım kendimisempatiksalakcinni
yok ben aöf işletme mezunuyum ...össde boğaziçini kazanacak puanım vardı benim ..ama meslek liseli çıkışlı olduğum için bir yere giremedim ..zaten yapacağımın en iisini yapmıştım daha ne kadar yapayım ...
canlarım naber of verimsiz bi gün oldu sanki,
türkiyenin gölleri vs bitirdim tekrar ediyorum şimdi, 40 test çözdüm, tekrarı bitirip bu konudan tekrar test çözücem. coğrafyadan tek bi videom kaldı onuda bitirip önümüzdeki 2 gün ekonomik coğrafyayı tekrar edicem.
kolay gelsin canımm
bu arada kızlar bi sorum olacak size... tarihle ilgili.
Sovyet Rusya'nın 1. inönü sav. sonra TBMM ile Moskova ant. imzalamasında,
I) Güney sınırlarını güvence altına almak istemesi
II) boğazlardan yararlanmak istemesi
III) İki tarafın düşmanlarının ortak olması gelişmelerinden hangisi etkili olmuştur?
Bir de TBMM içerisinde M.Kemal ve arkadaşlarının oluşturduğu ve 1.grup olarak adlandırılan milli mücadelenin lider kadrosu hangi olaya dayanmaktadır diyo...
cevap: Anadolu ve Rumeli Müdafai Hukuk cemiyetine... sizce doğru mu? ben ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum da...
canım ilk sorunda hepsi diye biliyorum..güney sınırlarının güvenliği ve iki tarafın ortak düşmanlarının olmasından kesin eminim..boğazlardan yararlanmakta var galiba çünkü boğazlarla ilgili ayrı bir konferans toplanması kararlaştırılmıtı moskovada..
diğer soru tarzında bir soru hiç görmedim.ona bişey diyemeyeceğim..
yani tabi rusyanın asıl amacı sıcak denizlere inmek..buda suya düşer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?